yaşasın yeni topiiikkkkkk
cnm bizdede yeni başladı gaz sorunu uff ama cidden bi sorun yaa aynen dediğin gibi oyalanmak içinde sürekli emmek istiyo yalancı memeyide almıyo artık ilk doğduğunda tutmuştu şimdi istemiyo itiyo diliylee illa gögsümü alıcak öyle uykuya dalıcak neyse gazı olmasında ben razıyımöylee beklerim ama o kıpkırmızı olup sancılandıkça bende fena oluyorum geçer hepsininki inş kıyamam yaa ama olsun yapmış kakasını rahatlamıştır o bile büyük nimet:)haydin hayırlı olsun topiciğimiz:)
kızlar bugün benim minik çok huzursuz,şu gaz illeti yokmuuu,15 gün sonra başlıyo deniliyor ama benimkinin doğduğundan beri gazı var,kıpkırmızı oluyor yavrum zorlanırken,kendini oyalamak içinde sürekli meme istiyor
birde bugün 2. banyosunu yaptırdı annem,tam üzerine suyu döktükki miniğim aynı anda ağlayarak kakasını yaptı,çok acıdım içim ezildi birden
kızlar benimde bebişimin kordonu düşmedi 11.gündeyiz...ne yapmam lazım...
yeni topik yeni konular yeni heyecanlar yeni dertler
hayırlı olsun
iki gündürde benim oğlumun gözü çapaklanıyor ve kapanıyo.açamıyoıslak pamukla temizliyoruz.uyuyo uyandığında yine kapanmış oluyo.pek ağlamıyo kuzucuk.o yüzdenmi acaba göz yaşı akmıyo ordan yapışıyomuki
napsakki.yarın doktor kontrolümüz var gerçi ama sizinde böyle bişey geldimi başınıza naptınız
selam kızlar yeni topiiğimiz hayırlı olsun.
benim minişim bana öyle pek bir sorun çıkartmıyor 13 gün hastanede kalınca miniğim herşeye alışmış orada cici anneleri çok iyi bakmışlar kızıma şimdide biz alışma dönemi yaşıyoruz birbirimize.
Sütüm çok az geliyor hala mama takviyesi yapıyoruz.
biberonla alıştığı için memeyi pek emmek istemiyor ama ben inatla vermeye devam ediyorum.
redcake geldim elifçim çok zorlu bir süreçten geçtim şu anda hala zorlanıyorum otururken yatarken ama çok şükür bugünlerime kızımla beraberim artık.
dillerim_lal çapaklanma için ılık bezli suyla sildim kızımın gözlerini ben hastanede öğrenmiştim.çok yavaş yavaş çapak oldukça üstünden alın demişti hemşireler.
Kızlar ben size bir şey sorucam sütünüzü arttırmak için neler yapıyorsunuz.
sedacım bizimde aynı öyle oluyo dün doktora kontrole gittiğimizde sordum normalmiş olabilirmiş burnunu küçük hareketlerle asagı yukarı oyna dedi doktor burun kanallarından olurmuş demekki sadece bizde degilmiş
aaa hayırdır inşallah kötü birşey yoktur sezeryanmı oldun yoksa :26: zaten aklıma gelmişti kesin bişey oldu diye yoksa mutlaka gelirdi diyordum geçmiş olsun
hoşgeldin canım hayırdır ya neden hastanede kaldınız benim oğluşda 13 ün kaldı senin bi sorun yoktu ne olduda kaldınızselam kızlar yeni topiiğimiz hayırlı olsun.
benim minişim bana öyle pek bir sorun çıkartmıyor 13 gün hastanede kalınca miniğim herşeye alışmış orada cici anneleri çok iyi bakmışlar kızıma şimdide biz alışma dönemi yaşıyoruz birbirimize.
biberonla alıştığı için memeyi pek emmek istemiyor ama ben inatla vermeye devam ediyorum.
redcake geldim elifçim çok zorlu bir süreçten geçtim şu anda hala zorlanıyorum otururken yatarken ama çok şükür bugünlerime kızımla beraberim artık.
dillerim_lal çapaklanma için ılık bezli suyla sildim kızımın gözlerini ben hastanede öğrenmiştim.çok yavaş yavaş çapak oldukça üstünden alın demişti hemşireler.
saol canım evet.ama iyiyiz şu anda çok şükür oturma problemini çözdüğüm zaman daha çok sık gelecğim inş.
sen nasılsın bebişin nasıl.
sedacım bizimde aynı öyle oluyo dün doktora kontrole gittiğimizde sordum normalmiş olabilirmiş burnunu küçük hareketlerle asagı yukarı oyna dedi doktor burun kanallarından olurmuş demekki sadece bizde degilmiş
aaa hayırdır inşallah kötü birşey yoktur sezeryanmı oldun yoksa :26: zaten aklıma gelmişti kesin bişey oldu diye yoksa mutlaka gelirdi diyordum geçmiş olsun
evt cnm pis gaz pis hapşırık pis hıçkırık bide süt emerken boğaza kaçma olayı yaa korka korka veriyom iice dik tutuyorum yavrumu azcık büyüseler:)Selaamm yeni topigin acilmasi çok iyi olmus kizlar. Artik nöbetleride burda tutariz hepberaber.
Bebegimi yarin banyo yaptiracagim. Kizlar siz 2 gune bir mi banyo yaptiriyorsunuz yoksa hergunmu?
Gaz sorunu sanirim bizdede basliyor uffff.Aksam gazini cikaramayinca agladi meme istedi emdi sonra uyudu.
Pis gaz ve hiçkirik seni hic sevmiyoruzzzzzz
cnm bizimde 12.gün düşmüştü endişe etme düşer inş:)kızlar benimde bebişimin kordonu düşmedi 11.gündeyiz...ne yapmam lazım...
redcake cnm inş çok ağlamaz bizim aşımız 10martta Sağlık versin Allah kuzucukalrımızayeni topikimiz hayırlı olsunn güzel annelerr
bizde bu gazı hiç sevmiyoruz ve hıçkırık tuttugunda ben bile fenalaşıyorumm
biz yarın aşı olacagızz inşallah çok ağlamaz oğlum hayırlısı artık :44:
bu arada caglayan dan haberi olan varmı hiç görünmüyo kaç zamandır :26:
sedacım geçer inş belkide dedğin gibi ağlamadığı için:)ama silmen etki eder mutlaka olmasa doktorada sor tatlımyeni topik yeni konular yeni heyecanlar yeni dertler
hayırlı olsun
iki gündürde benim oğlumun gözü çapaklanıyor ve kapanıyo.açamıyoıslak pamukla temizliyoruz.uyuyo uyandığında yine kapanmış oluyo.pek ağlamıyo kuzucuk.o yüzdenmi acaba göz yaşı akmıyo ordan yapışıyomuki
napsakki.yarın doktor kontrolümüz var gerçi ama sizinde böyle bişey geldimi başınıza naptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?