- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
hoşgeldin canım hayırdır ya neden hastanede kaldınız benim oğluşda 13 ün kaldı senin bi sorun yoktu ne olduda kaldınız
geçmiş olsun ikinizde iyiyseniz sorun yok nasıl olsa gececek oturma agrıları
sevil hanımda iyidir inşallah
bu arada ben sütüm için bolbol su içmeye calısıyorum gündüz unutuyorum ama geceleri her emzirme sonrasında içiyorum.
rezene cayı var ondan içiyorum sahlep içiyorum önemli olan bol sıvı almak hazır meyve suları bi işe yaramıyo birde milupaya üye olmuştuk ya ordan gelen süt artırıcı cayı içtim içinde anason varmış kafamı kaldıramadım gece hiç tavsiye etmiyorum
evt cnm pis gaz pis hapşırık pis hıçkırık bide süt emerken boğaza kaçma olayı yaa korka korka veriyom iice dik tutuyorum yavrumu azcık büyüseler:)
cnm bizimde 12.gün düşmüştü endişe etme düşer inş:)
redcake cnm inş çok ağlamaz bizim aşımız 10martta Sağlık versin Allah kuzucukalrımıza
sedacım geçer inş belkide dedğin gibi ağlamadığı için:)ama silmen etki eder mutlaka olmasa doktorada sor tatlım
buarada emzrirken boğazına kaçtı demişsin ya benmde oluyo hep ödüm kopuyo ya hemencik kaldırıyorum gögsüme öyle bi saldırıyoki süt birden çoğalıyo ara vermeden yutmaya çalışıncada sonuç öyle oluyoo hep dua okuyorum emzirirken boğazına kaçmasın diee
çağlayancım hepimiz merak etmiştik seni demek sezeryan olmak zorunda kaldın çok geçmiş olsun kızçenede sanada cnm inşş en kısa zamnada toparlanırsın oturabilirsin rahat rahat
çağlayan hoşgeldin..arayamadım seni fırsat bulup geldin mi kouye..
kızlar aşağıda çağlayanın kızı sevil ve benim kızım elvin saoldaki elvin sağdaki sevil..kuzucuklarımız birlikte kaldılar yoğun bakımda ve biz çağlayanla tesadüfen karşılaştık
slm kızlar,hayrlı olsn yeni topic.
süt içmekten bahsetmişsnz,ben keçi sütü içiyorum yanlız ılık içmeye dikkat ediorm çnkü soğuk hem gaz hem kabız yapıo.
peynr de keçi peynri tüketiorm hamileliğin başndn beri öyle yapıodm zaten.
ayran fln içiorm ama çok kasmadım.
yanlz bi gün tarhana çorbası içmiştm yazık yawrum mahvoldu o gece bida töbeeee
sonra çorbalara gelnce mercimek kesinlikle yemiorm daha çok sütlü yoğrtlu çorbalar tüketiorm yayla çorbası gbi. annem domatesli pirinç çorbası yapmş bi gün onu içtim. tavuk çorbası içiorm,bi de mantar çorbası hee bi gün de patatesle sütle fln yapılan bi şafak çorbası var ondan yaptk.
bunlarn dışında soğan sarımsak,fazla salça,karnıbahar brokoli lahana pırasadan uzak duruyorum bunlar aklıma gelenler.
bi de portakal gbi asitli meyvelerden kaçınıorm,bi gün kivi yemiştim o da dokundu sanki,onu da kestim artk.
süt için ayva kompostosu,tahin,bulgur pilavı,sütlü tatlılar tüketiorm bi de humana var tabi.
ay bu arada biz dün gece uyuyamadık doğru dürüst,kuzum böcük böcük bakındı durdu gece mıkırdayıp durdu nöbetteydm btn gece,kocamı da uyandrmadm yazık bari o uyusn die
ya bir de bi kaç sorum olcak bebikleri kaç günde bir yıkıyorsnz? biz 2. banyoyu yaptk bgn,gün aşırı yaptryrz şimdilik.
bir de normal doğum yapan arkadaşlar,dikişler ne durumda,ne zaman eriyor? bizim 10. günümüz ama daha bi aksiyon yok,ne zaman iyileşicek merak ediyorum.
hee bir de kanamalarnz ne alemde,ne kadar sürecek bu durum böyle?
orhun uygarımın pişik kremlerini sürücem ben artk nerdeyse yaaapişti popiş unutmş ya ped kullanmak fln zor gelio,bi de dikişler havasız kalıo nası iyileşck böyle die düşünüorm
ne çok yazdm yine yaaa
Canım ben günde 2 defa içiyorum. Etkili olduğuna inanıyorum çünkü göğüs pedime akmış sütüm. Boşa gitmesin diye sağıyorum her gğün 1 defa.
Canım ben ayrıca sabahları bira mayası yutuyorum pekmezle ... Bu forumda okudum. Artık takmamaya çalışıyorum bir de 20 gündür üzüntüden içim kurudu... http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/418365-sutunuzmu-yok-azmi-tek-yolu-6.html
çağlayancım çok geçmiş olsun.iyi olmanıza çok sevindim.hepsi geçti gitti.
bende pompa aldım arkadaştan ama hiç kullanmadım daha.
ben eve geldiğimiz 2 gün gece emziremediğim için(süt vardı ama göğüsler küçük ve uçları sert olduğundan başaramıyorduk)mama vermiştim hemşire çok kızmıştı.sütün var sağ onu ver niye mama veriyosun demişti.o yüzden almıştık ama hiç kullanmadım.duruyo.
sende mama veriyosan sağda kendi sütünü ver bence daha iyi mamadan.
bol bol emzir birde kızın çektikçe sütün bollaşıp çoğalacak göreceksin.
kızlarrrr muz gaz yaparmııı.ben yapar diye hatırlıyorum aama
saol canım.
biz kızımla 11 gün kadar hiç göreşemedik canım.hastanede mecburen hep biberonla beslemişler kızımı ilk hastaneye gittiğimizde kızım memeyi aldı ama boş olduğu için emmedi yaklaşık bir haftadır sürekli emziriyorum mama vermeden önce zaten.sütüm yok değil geliyor ama yetmiyor kızıma.
bu akşam yeniden sağmaya başlıyım o zaman ben.
Seninde gözün aydın canım metehan oğluşa kavuşmuşsun melahattan aldım doğum haberini.
ben muz yiyorum ama daha hiç gaz yapmadı bana gerçi aklıma geldikçe yiyorum
çağlayancm çok geçmiş olsn,neyse ki geçp gitmş zor gnler..
sedacm ben hergün muz yiyorm bi sıkıntı yaratmaadı bence şu ana kadar çok şükür..
şu gazını çıkarma olayı biz de de sorun malesef,memede uyuyup kalıo uygarım,gazını almak için patpatlayınca da uyanıp ağlamaya başlıyo,ve anck yine memede susuyo:S
bugn emzk verdk bizde ilk kez,aldı maşallah hemenck,ama yanlzca acil durumlarda vermeyi düşünüyorum,umarm doğru yapıormdur.
çağlayancm çok geçmiş olsn,neyse ki geçp gitmş zor gnler..
sedacm ben hergün muz yiyorm bi sıkıntı yaratmaadı bence şu ana kadar çok şükür..
şu gazını çıkarma olayı biz de de sorun malesef,memede uyuyup kalıo uygarım,gazını almak için patpatlayınca da uyanıp ağlamaya başlıyo,ve anck yine memede susuyo:S
bugn emzk verdk bizde ilk kez,aldı maşallah hemenck,ama yanlzca acil durumlarda vermeyi düşünüyorum,umarm doğru yapıormdur.
canım gaz çıksa içim yanmayacak gerçi olsa rahatsız ederdi dimi
bende emzik veriyorum ama işte bu dediğin durumlarda uyuması için.memeden bırakıp yatağa koyunca gözünü açıyo emziği ağzına verince emerken uyuyo en fazla 5 dakikaya.
aynen burcu ben o yüzden çoğu zaman çıkarmadan yatırıyorum yoksa uyumuyor.
emzik elvin asla almıyor ne yapacağım bilmiyorum
aynen ne bulsa EMME moduna giriyoöyle cnm ben de çıkarmadn yatryrm.
belki zamanla alr cnm,damağı güçlendikçe.. sonradan alanlar da varmış.
ben aslında vermk istemiodm ama oğlum sürekli ellerini,battaniyesini,kıyafetlerinin yakasını ağzına sokuyo,haliyle kıyafetlerden tüy fln girio ağzna,ben de dışardn mikrop kapıcana emzik veriim dedim,umarm ilerde bıraktrmakta sorun yaşamam içim çok da rahat diil aslnda:44:
Kızlar imdat ya ben bu bebeği doyuramıyorum sütümü içiyo içiyo gazını çıkarırken bi kısmını kusuyo sütümde bitmiş oluyo başlıyo vıyaklamaya mama veriyorum ama mamanın üstünde yazan ölçülerde içince yine doymuyo 90 ml yazıyo ama 120 ye yakın içiyo benimki ne yapıcam ben ya zararı olurmu o kadar içmesinin
aynen ne bulsa EMME moduna giriyo
hale aynı şeyi yaşamış ve düşünmüştüm günde 3-4 kez kaka yaparsa doyarmış
çağlayan hoşgeldin..arayamadım seni fırsat bulup geldin mi kouye..
kızlar aşağıda çağlayanın kızı sevil ve benim kızım elvin saoldaki elvin sağdaki sevil..kuzucuklarımız birlikte kaldılar yoğun bakımda ve biz çağlayanla tesadüfen karşılaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?