sevimcim cnm olur böle şeyler canını sıkma dicem eminim çok kırılmışsın haklısında ama illa bişiler tetiklemiştir işte ne güzel bebişinizle birlikte yuvanız daha şenlenecek yaşamaış olduğun sıkıntılar üstüste gelince sinirden böle sölüyosundur tatlım Rabbim yuvanızı huzurlu mutlu etsin
hepimizinkini inş biraz rahatlamaya çalış oğluşunu izlee onlara bakınca btün dertler gidiveriyo zaten inş herşey yoluna girer cnm sıkıntı yapıp sütünü etkilemesine izin verme
saol canım ama anlam veremiyorum bi insan nasıl bıkadar değişir hamileiğim boyunca işden direk eve geldiğini hatırlamıyorum önce annesine sonra eve gelmeye başladı çocuk doğdu o hastanedeydi ben evde tek başına ama o yine beni loğusa halimle yalnız bıraskıp önce annesine gitti yine sesimi çıkarmadım emir eve gelince düzelir dedim ama yine aynı yaa ben adam çalışıyorsun azıcık görebiliyorsun oğlunu anneni 34 senedir hergün görüyorsun 5 dk önce eve gelde oğlunu gör onun bu zamanları bidaha geri gelicekmi bunları söyleyince suçlu oluyoruum zaten şuan tek durm sebebim oğlum bu anlık bi sinir değil bu sfer içimdeki herşeyi dün bitirdi tek umudum oğlum o nekadar bakmadığımı düşünsede ben oğluma canımı dişime katıp bakmaya devam edicem