günde 3-4 kaka çok değilmi yaaa.şimdi okadar yapmıyosa doymuyomu yaniiama doymasa ağlamazmı.ben sürekli emziriyorum.saatmiş falan bakmıyorum.ama mememde öyle uyuyo ama emiyoda yani.emmese durdurmam zaten.cok cok emiyoo bende doyar diye düşünüyorum
yarın kilo kontrolümüz var bakalım belli olur
slm kızlar yeni topik hayırlı olsun.mama veren arkadaşlara sorum olacak.benim oğluşuma sütüm yetmediği için mama veriyorum.ama kabız oldu.kakasını çok zor yapıyor.mamadan sonra su mu versem.bilgisi olan yazarsa sevinirim
çağlayancm çok geçmiş olsn,neyse ki geçp gitmş zor gnler..
sedacm ben hergün muz yiyorm bi sıkıntı yaratmaadı bence şu ana kadar çok şükür..
şu gazını çıkarma olayı biz de de sorun malesef,memede uyuyup kalıo uygarım,gazını almak için patpatlayınca da uyanıp ağlamaya başlıyo,ve anck yine memede susuyo:S
bugn emzk verdk bizde ilk kez,aldı maşallah hemenck,ama yanlzca acil durumlarda vermeyi düşünüyorum,umarm doğru yapıormdur.
hmm keçi sütü satılıyordu acaba içebilrmiyimki laktozsuz sütler bikaç marka yazarmısın cnm ben onca baktım migrosa göremedim bilmediğim içni mi acaba
canım içimin ki şimdi evdeki benim ,pınarın felan var marketlerde ..,
kızlar bu arada benim kızımın kaka sayısı 10 dan fazla sanki azar öyle yoğun değil aslında.zorlanıyor diye düşünmüştüm azar azar yapabiliyor diye ama şimdi korktum doğrusu .zaten pişiğmiz var çişini yaparken ağlayarak yapıyor yarın doktora gitcez ama((
en son pudrayı deniyorum canım ama arada krem de sürüyorum tek başına mı kullanmalıyım pudrayı ??pudra kullandınmı? pudra pişiği en iyi kurutan yöntem,benim kızım pişik oldu dalinin pudrasını aldım,döktüm poposuna ertesi sabah kurumuştu pişiği,yalnız pişik kremiyle birlikte kullanma.
en son pudrayı deniyorum canım ama arada krem de sürüyorum tek başına mı kullanmalıyım pudrayı ??
cnm bnmkide lamıyo ilk doğsupunda verebilmiştik şimdi kesinlikle itiyo almıyo tutturamıyoruz ve beni emzik gibi kullanıyo illa ağzında olcak uyucak:)aynen burcu ben o yüzden çoğu zaman çıkarmadan yatırıyorum yoksa uyumuyor.
emzik elvin asla almıyor ne yapacağım bilmiyorum
ohh ne güzel cnm maşallah aslında çok düşünmmemek geerk ama öyle sancı çekerken görüncede olmyuo herşeyi ddüşünerek yiyorum resmenvalla süt içiyorum yğurt yiyorum mercimek çorbası da içiyorum gaz maz yok ne bende ne kızımda.
cnm bizimkide de ilk haftada yoktu maşallah çok güzeldibugün yatarken sabiha pakdemirin kitabını okuyordum.orda emzirmeyince süt üretimi bitmez yazıyordu yani azalabilir ama bitmez.emzirdikçe bebek çektikçe süt üretimi artar ve eski haline döner diyordu.yani seninde öyle olacak emzirmekten vazgeçme.sağ sütünü ver kaşıkla yada biberonla.kızın alsın şifasını sütünden.
teşekkür ederiz bu arada.bende şimdi oğlumu emzirdim verdim babasının kucağına uyuyo minişim.alışıyo kucağa ama olsun alsın sıcağımızı.sonraya Allah kerim.
yaaa bi bebekte emdikten sonra gaz olmaz olurmu.yani şöyle ben emziriyorum sonra gazını çıkarmaya çalışıyorum vur babam vur sırtına bişii çıkmıyooo.zaten uyanıyo çok uğraşınca.bende yatağa koyuyorum horul horul uyuyoo.ya diyorum gazı olsa durmaz.ama gaz çıkarmadanda olmaz anlamadım gitti.
yaa bnmki her alışta kaka oluyo sanki yaa hmmm acaba günde kaç kez alıyorum 8i buluyodur heralde neys bundan sonra bi bakiim 10u geçmiyodur inş yaa gerçi her bezde az az oluyo yada bu prima premium içine çekiyo ben anlamıyorum fazlalaığınımerhaba güzel anneler
kızım 2 gündür huysuz,gaz problemimiz devam ediyor ara ara.bu gece her 1 buçuk saatde bir uyandı,emmek istedi,okadar uykusuzumki başım ağrıyor,çatlayacakmış gibi :S
kızlar birde benim minik memeyi emdikten sonra gerilip esnediği zaman,yada gaz için zorlandığında yediği ağzından geri çıkıyor,sizdede oluyormu bu?
bu arada benim kızımda emzik almayan bebeklerden,tiksinip atıyor ağzından kusacakmış gibi öö yapıyor,bende ısrar etmiyorum.
birde günde 3-4 kaka fazla değil,benim kızım bazen daha fazla yapıyor,doktoru 8 kez kaka yapması normal ,10 dan fazla yapıyorsa anormal demişti.
ayyy şuan miniğim yanımızda oturma odamızda uyuyor,uykuda kahkaha atıyo yavrum öyle tatlıki:)
çok saol tatlım aliim bende buarada babycim niveanın pişik kremi kesinlikle çok güzel ben her değiştirmede sürüyorum çok şükür pişiğimiz yokcanım içimin ki şimdi evdeki benim ,pınarın felan var marketlerde ..,
kızlar bu arada benim kızımın kaka sayısı 10 dan fazla sanki azar öyle yoğun değil aslında.zorlanıyor diye düşünmüştüm azar azar yapabiliyor diye ama şimdi korktum doğrusu .zaten pişiğmiz var çişini yaparken ağlayarak yapıyor yarın doktora gitcez ama((
kızlar bundan almayı düşünüyorum kullanan var mı yada bilgisi olan
selam kızlar bızımde bugün 12. günümüz sarılık olduk bır gece hastahanede kaldık fototerapi için sütüm en fazka 40 cc gelıyor ıkı saatte bır sagıyorum oda oglana yetmıyor ustune mama takvıyesı yapıyorum 30cc kadar ama cok uyuyor ve uyandırıp besleyemıyorum gogsumu alır almaz baslıyor uyumaya bende bıberon verıyorum ac kalıp sarılıgı nuksetmesın dıye neyapıcagımı sasırdım sureklı uyuyan bebek annelerı neyapıorsunuz nasıl uyandırıp beslıyorsunuz bu bebeklerı
slm kızlar yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun...
biz bu gece ilk gece nöbetimizi tutuyoruz kızımla...bugüne kadar hep yanımızda birileri vardı artıkınn yalnızızz...şimdilik bi vukuatımız yok inş olmazda...
ama odamızı bırakıp oturma odasına geldik yine eski usul...
burda uyucaz tv yi açtık ses olsun diye...
aslında doğduğundan beri kızımın yanında tv açmıyordum ama mecburum napimm:26:
duaedin bize bu gece..
kızlar ya kızım doğduktan sonra benim eşime olan düşkünlüğümm çok daha fazla arttı...onu çok özlüyorum işteyken
bizim için çok zor oluyor eşimin iş yeri çok uzak hemen hemen 1 buçuk saat yol sürüyo bizde sanırım lojmana müracat etcez ama benim pek içime sinmiyo çünkü evleri pek düzgün değil ama bilmiyorum...
çenem düştü sanırım yazmayı özlemişim...
kızım uyudu benimde çok uykum var ama uyumaya korkuyorum...
artık misafir trafiğimiz başladı....dün akşamda bugün gündüzde misafirimiz vardı....
öleee işteeeeeeee
slm guzel anneler
öncelıkle yenı topiğimiz hayırlı olsun tek tek okuyorum hepsını...cvp yazamadım tek tek :) hepımızın süt sorunu var sanırım benımde ılk başta oğlum memeyı ıstemedı ben ınat o ınat tuttu sonunda gerçi daha tam deği gibi o yuzden yalancı emzık vermeyıde korkuyorum ona alışırda memeyı tutmazdıye çünki benımde ğöğüs ucum çok küçük...allah hepımızın yardımcısı olsun....
aynen ne bulsa EMME moduna giriyo
hale aynı şeyi yaşamış ve düşünmüştüm günde 3-4 kez kaka yaparsa doyarmış
Yarabbim şu güzelliklerre bak yaaa maaşallah kırbinkere melocumçağlayan hoşgeldin..arayamadım seni fırsat bulup geldin mi kouye..
kızlar aşağıda çağlayanın kızı sevil ve benim kızım elvin saoldaki elvin sağdaki sevil..kuzucuklarımız birlikte kaldılar yoğun bakımda ve biz çağlayanla tesadüfen karşılaştık
Kızlar bende yalnızım ya annem gitti kaldım bi başıma offfffffffffffff offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?