2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler
kızım 2 gündür huysuz,gaz problemimiz devam ediyor ara ara.bu gece her 1 buçuk saatde bir uyandı,emmek istedi,okadar uykusuzumki başım ağrıyor,çatlayacakmış gibi :S

kızlar birde benim minik memeyi emdikten sonra gerilip esnediği zaman,yada gaz için zorlandığında yediği ağzından geri çıkıyor,sizdede oluyormu bu?

bu arada benim kızımda emzik almayan bebeklerden,tiksinip atıyor ağzından kusacakmış gibi öö yapıyor,bende ısrar etmiyorum.

birde günde 3-4 kaka fazla değil,benim kızım bazen daha fazla yapıyor,doktoru 8 kez kaka yapması normal ,10 dan fazla yapıyorsa anormal demişti.

ayyy şuan miniğim yanımızda oturma odamızda uyuyor,uykuda kahkaha atıyo yavrum öyle tatlıki:)

Canım 40'ı çıkana kadar 5-6 defa yapması gerekiyor. Seninki kaç kere yapıyor?

Canım su vermene gerek yok. Çünkü mamaya zaten su koyuyorsun. Mamaya 1 çay kaşıgı zeytinyagı koyabilirsin.

Bizimki de öyle. Emzik alıyor ama açsa. Sonra süt gelmeyince geri atıyor. Memeye geldiğinde de önce diliyle yalıyor emzik mi diye, emzik olmadıgını anlayınca emmeye başlıyor :)

Son düzenleme:
hmm keçi sütü satılıyordu acaba içebilrmiyimki laktozsuz sütler bikaç marka yazarmısın cnm ben onca baktım migrosa göremedim bilmediğim içni mi acaba

canım içimin ki şimdi evdeki benim ,pınarın felan var marketlerde ..,

kızlar bu arada benim kızımın kaka sayısı 10 dan fazla sanki azar öyle yoğun değil aslında.zorlanıyor diye düşünmüştüm azar azar yapabiliyor diye ama şimdi korktum doğrusu .zaten pişiğmiz var çişini yaparken ağlayarak yapıyor yarın doktora gitcez ama ((

pudra kullandınmı? pudra pişiği en iyi kurutan yöntem,benim kızım pişik oldu dalinin pudrasını aldım,döktüm poposuna ertesi sabah kurumuştu pişiği,yalnız pişik kremiyle birlikte kullanma.

ii geceler kızlar
şubat bebişleri çok yiyişli olcak sanırım maşallah bizim kuzulara yaa doymuyolar hahahaha
bnmkide eğer uyanıksa sürekli emme modunda çok şküür sütüm yetiyo hatta bazen öyle çekiyoki genzine kaçıyo ödüm kopuyo o olayda olmasa emzirmek süper bişi artık gögüs ağrısıda geçtikten sonra

pudra kullandınmı? pudra pişiği en iyi kurutan yöntem,benim kızım pişik oldu dalinin pudrasını aldım,döktüm poposuna ertesi sabah kurumuştu pişiği,yalnız pişik kremiyle birlikte kullanma.
en son pudrayı deniyorum canım ama arada krem de sürüyorum tek başına mı kullanmalıyım pudrayı ??

en son pudrayı deniyorum canım ama arada krem de sürüyorum tek başına mı kullanmalıyım pudrayı ??

pişiği gidene kadar tek pudra kullan krem sürme,pudra pişiğini tamamen yok ettikden sonra kremi tekrar sürebilirsin,cildi tekrardan nemlenmiş olur.keşke en başda pudrayı deneseydin,poposu çok hırpalanmazdı miniğin,daha çabuk toparlardı.

slm kızlar yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun...
biz bu gece ilk gece nöbetimizi tutuyoruz kızımla...bugüne kadar hep yanımızda birileri vardı artıkınn yalnızızz...şimdilik bi vukuatımız yok inş olmazda...
ama odamızı bırakıp oturma odasına geldik yine eski usul...
burda uyucaz tv yi açtık ses olsun diye...
aslında doğduğundan beri kızımın yanında tv açmıyordum ama mecburum napimm:26:
duaedin bize bu gece..
kızlar ya kızım doğduktan sonra benim eşime olan düşkünlüğümm çok daha fazla arttı...onu çok özlüyorum işteyken
bizim için çok zor oluyor eşimin iş yeri çok uzak hemen hemen 1 buçuk saat yol sürüyo bizde sanırım lojmana müracat etcez ama benim pek içime sinmiyo çünkü evleri pek düzgün değil ama bilmiyorum...
çenem düştü sanırım yazmayı özlemişim...
kızım uyudu benimde çok uykum var ama uyumaya korkuyorum...
artık misafir trafiğimiz başladı....dün akşamda bugün gündüzde misafirimiz vardı....
öleee işteeeeeeee

aynen burcu ben o yüzden çoğu zaman çıkarmadan yatırıyorum yoksa uyumuyor.

emzik elvin asla almıyor ne yapacağım bilmiyorum
cnm bnmkide lamıyo ilk doğsupunda verebilmiştik şimdi kesinlikle itiyo almıyo tutturamıyoruz ve beni emzik gibi kullanıyo illa ağzında olcak uyucak:)

valla süt içiyorum yğurt yiyorum mercimek çorbası da içiyorum gaz maz yok ne bende ne kızımda.
ohh ne güzel cnm maşallah aslında çok düşünmmemek geerk ama öyle sancı çekerken görüncede olmyuo herşeyi ddüşünerek yiyorum resmen
cnm bizimkide de ilk haftada yoktu maşallah çok güzeldi
ama 15.gün deyince bişiler oldu resmen değişti gerçi Allaha şükür çok sıkıntılı bi durum yok ama eskiye oranla fazla artık gazı

yaa bnmki her alışta kaka oluyo sanki yaa hmmm acaba günde kaç kez alıyorum 8i buluyodur heralde neys bundan sonra bi bakiim 10u geçmiyodur inş yaa gerçi her bezde az az oluyo yada bu prima premium içine çekiyo ben anlamıyorum fazlalaığını

çok saol tatlım aliim bende buarada babycim niveanın pişik kremi kesinlikle çok güzel ben her değiştirmede sürüyorum çok şükür pişiğimiz yok

ben pişik için içine bi kaç damla limon damlatılmıi zeytinyağı kullanıyorum...

Canım biz de sarılık yaşadık sarılık olan bebekler uykuya daha çok meyilli oluyor. Mutlaka uyandır ve besle mamayı da ben vermek istememe rağmen doktor kuzenim esirgeme şuanda bol yemeli dedi ( sütüm gelmemişti) sende dikkat et .Çok geçmiş olsun

slm guzel anneler
öncelıkle yenı topiğimiz hayırlı olsun tek tek okuyorum hepsını...cvp yazamadım tek tek :) hepımızın süt sorunu var sanırım benımde ılk başta oğlum memeyı ıstemedı ben ınat o ınat tuttu sonunda gerçi daha tam deği gibi o yuzden yalancı emzık vermeyıde korkuyorum ona alışırda memeyı tutmazdıye çünki benımde ğöğüs ucum çok küçük...allah hepımızın yardımcısı olsun....

senınle aynıyız bende yalnızım bı uykum var sorma ama yatamıyorum çok ağladım yalnızım dıye ama napalım alışmak zorundayız eşimi beklıyorum şimdi daha var gelmesıne ama bu stres benı etkılıycek sütümü etkıleyecek dıye korkuyorum allahım korusun bizi....

canım göğüs ucun küçükse silikon meme ucları deneyebilirsin.. aynı dert bende de vardı çünkü..
onla bi süre emince göğüs ucu çıkartıo o zaman tekrar kendi göğsünü vermeye çalış bi süre sonra bebek kendine alabilce kadar uc yapıo..

nurcum demek yalnızlık başladı bende yana yana annem gidince nasıl bakıcamı düünüyorum..
bakmaya uykusuz kalmaya yüksünmüyorum ama böle sebepsiz ağlarda anlayamazsam derdini die korkuyorum.. halbu ki hamileyken kendime çok güveniodum ama neden bilmiorum bi kaç gündür içimde yalnızken ne yaparım tedirginliği var.. Allah onunda bi kolaylığını verir inşallah hepimize..

çağlayancım geçmiş olsun canım..

kocaman bi maşallah da sevil ve elvinimize çok tatlısınız yaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
aynen ne bulsa EMME moduna giriyo

hale aynı şeyi yaşamış ve düşünmüştüm günde 3-4 kez kaka yaparsa doyarmış

Benimki 5-6 defa yapıyo günde doyduğuna eminimde obez yapmaktan korkuyorum çocuğu...Bu arada çağlayanın ve senin bebişlerinizin fotosu süper ya maşallah ve ne tesadüf orada karşılaşmanız moral olmuştur ikinizede:)

Yarabbim şu güzelliklerre bak yaaa maaşallah kırbinkere melocum
tüm bebişlerimizi korusun Allah

melocum cnm bende içmiştim humana artık bıraktım ama günde 3 4 bardak içiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…