2011 Şubat Anneleri Listesi

çağlayancım bende 23. haftada gittim ayrıntılı temiz şeker yüklemesi temiz 27 cm 510 gr olmuştu bebşim

çağlayancım beni de ekler misin zahmet olcak ama
sat:16 mayıs
doğum tarihi:20 şubat
hamiş kaldığı kilo:65mafoldumben
isim: derin naz
son kontrol:14 ekim, 420 gr

çağlayan sanırım artık benimde bu listeye eklenme zamanım geldi.sata göre 4 mart gözüktüğü için kararsız kalmıştım ama ben de şubat annesi olacam sanırım :))

sat:28 mayıs
tahmini doğum tarihi :28 şubat
hamile kalma kilom:63
isim:elfida
ayrıntılı ultrasona girdik sorun yok:))

yaşım:27
sat:14.05.2010
tdt:18 şubat
hamile kaldığım kilo:47
en son muayene:12 ekim:400gr

yaa isim yazma istersen daha kararsızım (

çağlayancım ben bugün (21.10.10) kontrole gittim. herşey yolunda. oğluşum da 500 gr olmuş.gelecek kontrol ve şeker yüksemesi 22 kasımda, listeyi güncellerken bizi de unutmazsın di mi tezyesi) öpüyoruz seniopuyorumnanaktan

Çağlayan bende 12 Ekimde detaylı ultrasona girdim canım.Herşey çok güzel.
tetanoz aşımı vuruldum. Kızım 24cm ve 478gr olmuş.

çağalayan teyze ben 670 gr olmuşum 31cm de boyum haftaya anneme şeker yüklemesi yakılacakmış onuda yazarız sana

Çaglayancım şeker yüklememiz yapıldı normal çıktı.

Kızımız da 820 gr. olmuş. Güncelleyebilirsen sevinirim :)

Çağlayan teyzesiii bizim ismimiz değişti :) Baskılara dayanamadık ve İlknur Beren yerine Zeynep Beren olmasına karar verdik kızımızın isminin.

çağlayancım son kontrolümüz 25,10,10
cinsiyetimiz kesin kızz
780 gr kilomuz 33cm de boyumuz
şeker yüklememiz temiz çıktı
adımız zeynep ece
bizide güncellersen seviniriz teyzoşu

bizimde 18.10.2010 da 490 gr dık kesin kkızzz
ismimiz nihal ama yanına bir isim daha istiyorum tavsiyelerinizi bekliyoruz teyzeleriii

caglayancım bugun kontrolumuz vardı prensesım 600 gr olmus bır daha kı kontrolumuzde seker yuklememız yapılcak kontrolumuz 24 kasımda.

benide güncellersen sevinirim 25+3 günlükken 891 gr 33 cm olmuşuz bi dahaki kontrolümüz 22 kasımda....yarında şeker yüklemesi yapılcak ...

oleyyyy hihoyyyt bizi de eklediğin için çok teşekkür ederim çağlayan teyze.inşallah bir ay sonra tombiş bir bebek olduğumu söyleyecem:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…