2011 Şubat Anneleri Listesi

teyzeciiiiim:teytey:yazmayı unuttuk .3'lü test yapmıştık o da temiz çıktı.bugün şeker testimizin sonucu da geldi 130 çıktı.normalmiş annem. Bu arada tanışmadık benim adım Ada......

Son düzenleme:
çağlayancığım meraba.. ah su subat gelsede bebisime kavussam diyenlerden sadece biriyim bende..sasilmayacak gibi deil ne kadar cok subat annesi varmıs.. bu birlikte yaptiginiz paylasimlar gercekten cok hos.. bizde oglumla araniza katilma adayiyiz bos yeriniz varsa eger :kedi:

Yas 20
SAT 22 mayıs
TdT 26 şubat
Hamile kaldıgım kilo 78
Cinsiyetimiz erkek
ismimizde yusuf olcak ins..

simdiden saol

çağlayancım bugün şeker yüklememiz yapıldı temiz çıktı ve oğluşumun adına TUNA yıda eklermisin...MERT TUNA....

caglayancicek benide eklermisin
yas 24
sat 3 mayıs
hamile kaldığım kilo 97
23 haftalık 600 gram
ismide toprak efe

merhaba arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun.
benim doğum tarihim 4 mart ama sezeryan olacağı için şubat annesi olacağım herhalde...

slm millet hihoyyyt iyiyiz.. kızımda iyi allahıma binlerce şükürler olsun... 23. haftamızdayız ve 23. haftamızda çıktı kızım..( 1 hafta gerilik vardı 2 haftada kapatmışız arayı :Saruboceq: )
annesine doğum günü hediyesi verdi kızım kaydirigubbakcemile3

8 kasımda şeker yüklemesi için gidiyoruz..

maşallah kızına cnm çok şükür biraz bslenmeye dikkat edince hemen kapatıyolar arayı çok şkür buarada armaızda1 gün var benm oğlanla senin kızın:) sağlıkla doğsunlar inş yasmincim bizimde şeker yüklemesi 8 kasım

Son düzenleme:
evet canım 1 gün var aramızda kaydirigubbakcemile3 inşallah canım sağlıklı olsunlarda allahın izniyle :Saruboceq: evet canım biizimde 8 kasım.. bakalım neler olacak :uhm:

Yas 23
29 nisan regl basi
3 subat dogum termini
hamile kaldigim kilo 68
Cinsiyeti kiz
Isminide ecrin düsünüyorum

benide listeye kaydedersen sevinirim

çağlayan teyzesi bugün dr. umuza gittik bebeğimiz 37 cm 1.100 gr ağırlığında olmuş :)

çağlayancım boyumuzu öğrenmedik ama kilomuz 860 gr olmuş eklersen listeye sevinirim

Yas: 23
SAT: 05.05.2010
Cinsiyet = Erkek
Oglumun ismi: Mehmet Akif
Son kontrolüm = 27.ekim
Bebegim 950 gr agirlinda 31 cm boyunda
Dogum tarihi 4 subat 2011

çağlayan teyzesiiii

oğlum 720 gr mışş

ayrıntılı yaptırdık organları normal çıktı.27sinde şeker yüklememiz olacak

Çağlayancım daha önce sanırım bilgileri yanlış yere yazmışım . Yeni bilgilerimizi eklersen sevinirim canım. Son kontrol 3 kasım. Şeker yüklemesi yapıldı. Normal değerlerde. Oğluşumun kiloso 868 gr. Boyu 33 cm.Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…