2011 Şubat Anneleri Listesi

son kontrolümüzü bugün olduk 508 gr olmuş minik kızım 1 hafta geri dedi dr çok üzüldüm.geçen hafta normaldi 425 grdı ben anlamadım

son kontrolümüzü bugün olduk 508 gr olmuş minik kızım 1 hafta geri dedi dr çok üzüldüm.geçen hafta normaldi 425 grdı ben anlamadım

Merhaba arkadaslar bndE ctesi gittim banada 4 gün geri dedi bnm kızda 518 gr olmuş ama canını sıkma olabilir böle durumlar dedi

cağlayancım benim biricik oğlumun ismi
ismi gibi olsun diye yiğit olacak canım yazarsan sevirnirim

bizde dün kuzucumu görmeye gittik 23cm. 450 gr olmuş çağlayan teyzesi
değiştirmisin bizim bilgilerimizideolumunekankayizsmile

bende dün sıpamı gördüm,çağlayan teytesi güncellerse çok tepüklü olcekmiş öle dedi
475 gr 27,5 cm teşekkürler şimdidena.s.

çağlayancım ben kontrol tarihimi söylemeyi unutmuşum 6 ekim bebiş 28 cm 558 gr (-50 / +50 gr) güncellersen sevinirim öpüldün teyzesiopuyorumnanaktan

arkadaşlar ben elimden geldiği kadar yazılanları okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıbizim bebeğimiz erkek en son çarşamba günü 50 gr şeker yüklemesi istedi doktor onu yaptırdık.haftaya çarşamba tekrar 100 gr yükleteceğiz.bebekte herhangi bir problem yok 566 gr henüz ismine karar vermedik.çağlayançiçek benim bilgilerimide güncellersen sevinirim.

selam kızlar.uzun zamandır giremiyorum siteye.okul çook ağır geliyo eve gelince yemek bulaşık derken nete bile giremiyorum :)
bugün 50 grlık şeker yüklemem yapıldı.çook şükür sonuç iyi çıktı.toplamda 9 kilo almıştım korkuyordum şeker çıkar diye ama sorun çıkmadı :)diyet vermiyorum hamur işlerini fazla yeme dedi drum :) bebişim 31,5 cm 700 gr olmuş.bidaha randevu 4 hafta sonraya hemen gün saymaya başlıyo insan :) bebişlerinize ve kendinize iyi bakınnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Çağlayan teyzesi oğluşum bugün itibariyle 28 cm. 469 gr. olmuş. ayrıntılı ultrasondan çıktım herşeyi normal, sonraki kontrolümüz 23 kasım. güncellersen seviniriz canımcım :enbuyukkk:hihoyyyt

öncelikle herkese slmm...çağlayan benide eklermisin sat 10 mayıs doğum 14 şubat cinsiyeti kız ismide dora olacak inşşşş...

selam beni de eklermisin sat 6 mayıs doğum 10 şubat cinsiyeti erkek ismi doruk olucak inşallah...

selamlar beni de eklermisin
SAT 28/04/2010
DOĞUM 2 ŞUBAT 2011
CİNSİYETİ KIZ
24+6 GÜNLÜK BİRİCİK KIZIM

mrb çağlayan bu güzel ordinasyon için tşk ederim öncelikle
benm
sat12.mayıs 2010
tahmini doğum tarihi:16 şubat 2011
kızımın adı:ela su
hamile kaldığım kilo:58 şuan 65 oldum
şuan :22+6 günlüğüm
dörlü testim temiz ,ayrıntılı temiz
enson:04/10:/2010 bebişim 25 cm 465 grdı
bukadar yeterli gaiba benide eklersen sevinirim

mrb çağlayan.seninde işin zor ama.benide eklemeni isticem.
sat 28/04/2010
beklenen doğum 2 şubat
cinsiyet erkek
24+6 günlük bebişim
bebişim dün 760 gr dı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…