2011 Şubat Anneleri Listesi

çağlayancığım bu listenin son halini esas topiğimizin başına edit yapabilirmisin canım?=

çağlayancığım bu listenin son halini esas topiğimizin başına edit yapabilirmisin canım?=

maalesef canım yok,ben sadece burdaki listede edıtleme yapıyorum açan kullanıcı başka ve o buraya gelmediği için ve bana yardımcı olan arkadaşım görevi bıraktığından bende burayı açtım,güncel bilgilerinizi artık buraya atacaksınız bende burdan düzelticem

sat 17 mayıs 2010
dogum sezaryan 18,02,2011
2 litest temiz 3 lü teste gerek yok dedi.
bebeğimi erkek kayra tabi değişiyor ismi zamanla muhammed
agırlığı 390 gr

Sat 15 mayıs
muh. Doğum tarihi 19 şubat
20+2 iken 375 gr

2 li test ve 4 lü testimiz temiz çıktı

çağlayan teyzesi bizde güncelleyelim bilgilerimizi şimdiden teşekkürler
son kontrol 08/10
boy:23cm
kilo:356gr
ayrıntılı temizçıktı
çok şükür

Son düzenleme:
çağlayancım sayfayı günellediğinde 3lümüz temiz çıktı ayrıntılımızda temiz çıktı düzeltirsin dimi çağlayan teyze

çağlayancım bende 2. düzey ultrasona girdim sağ ve sol böbreğimde çok az büyüme olduğunu söylediler ama doktorum asla endişelenme dedi korkulcak bişi değil dedi en kötü ihtimalle erken sünnet öneririz dedi sakın kafaya takma dedi teyzesi

17 mayıs sat +61 ile kaldım şimdi 68 kiloyum+ 21 şubat tahmini doğum +cinsiyetimiz erkek +391 gr +20cm +2li ve 3lü taramamızı olduk + detaylı usgmizide olduk sırada 6/11/10 da şeker yuklemesi+tetenoz aşımız var:) yeterlimi?

seninle aynı satmız kğ 68

Yaşın ve hamiş kaldığın kg'da söylersen bilgilerin tamamdır kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…