• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şark tayini için hazırlanan polis eşleri....

:emir_bebek:Biz yine İstanbuldayız. ikta verdiğimiz için çıkmadı sanırım hayırlısı. Bir sene daha istanbul. Bebişimide burada doğum yapacağım.Gidecek arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.:emir_bebek:

Arkadaşlar merhaba, ben aranıza yeni katılıdım... Şark yeri kahramanmaraş çıktı. Kahramanmaraşta olan varmı aranızda ev kiraları ne durumda bilgi verebilirseniz çok sevinirim,şimdiden çok teşekkür ederim.

canım yaaa...rabbim yardımcınız olsun..şu an nerde yaşıyorsun..üzülme ama nolur..

bizde ilk tercihte sivası ilk tercihe yazmıştık 2 . Tercihlerde değiştirdik..hakkınızda hayırlsıı olsun inşallah hepimizin gönlüne göre olur..

saol cnm izmirde yaşıyorum ben tercih dışı çıktı nasip öyleymiş

merhaba ben de polis eşiyim şuan şarkta siirt merkezdeyiz..
2. senemizi bitirdikk...son 1 senemiz kaldıı...
burda lojman sıkıntısı yok hemen yerleşebiliyorsunuz..
aradığınız çoğu şeyi bulabiliyorsunuzz...
market ve mağazalarımızın sayısı güzel...

sadece sosyal hayat yokkk...
bizim en büyük sıkıntımız bu...

küçük bir il...

tavsiye edebilirimmm...

sanada hayırlı olsun allah gönlüne göre vermiş umarım erzurumdaki ortamına biran önce alışırsın.bizim için en kötü tarafı çalışma ortamını değiştirmek kurduğun düzene ve arkadaşlıklarına yeniden sıfırdan başlamak :43:

evet ..benim eşim haftaya ilişiğini kesecek 27 sinde tataile gideceğiz...sonra gidip başlayacak lojmana yerleşirsek ve benimde tayin işimi o ara halledebilirsek öyle gideceğim ben ..lojman işi olmasa hemen tayin işi hallolur olmaz gideceğiz...artık nasip ..çok şükür iyi bi yer denk geldi inşallah tüm tayinci arkadaşlarıma hayorlı olur...

evet ..benim eşim haftaya ilişiğini kesecek 27 sinde tataile gideceğiz...sonra gidip başlayacak lojmana yerleşirsek ve benimde tayin işimi o ara halledebilirsek öyle gideceğim ben ..lojman işi olmasa hemen tayin işi hallolur olmaz gideceğiz...artık nasip ..çok şükür iyi bi yer denk geldi inşallah tüm tayinci arkadaşlarıma hayorlı olur...

inş. senin tayin işinide rahatça çözersiniz canım. Biz temmuz 15 gibi ilişiği keseceğiz izin şuan kullanmayı düşünmüyoruz artık taşınıp yerşeltikten sonra vede ramazandan sonra kaçarız bir yerlere

arkadaşlar biz aksaray dayız.ipka vermiştik çooooooook sürpriz bi şekilde ağrı çıktı.bütün planlarımız alt üst oldu.tayini ağrıya çıkan varmı

merhabalar.bizim de erzuruma yolculuk.erzurumda olan arkadaşlar var sanırım.genel bilgilendirme yapabilirmisiniz.lojmanın çıkma durumu nasıl.ev kiraları,nerden ev tutmak gerekir nelere dikkat etmek gerekir?şehir ve insanlar sosyal durum,çalışma şartları vs. şimdiden teşekkürler:)

slmm canım tayinler açıklandımı diye bakıyım dedim bu topikte buldum kendimiii Erzuruma çıkmış tayinizi hayırlı olsuın bizde 3 yıldır burdayız erzurum hakkında hmen bilgi vereyim ev tutacağın yer kesinlikle yıldızkent ve yenişehir tarafları olsun güzel merkezi yerler kiralar genelde 350 -450 civarında yazı harika oluyor buranın kışıda malum biliyosunuzdur ben şuan lojmandayım inşallah sizede en kısa zamanda çıkar rahat edersiniz hastane yönünden şanslısın devlet ve özel hastaneleri çokturr
istediğin bişey olursa her konuda yardımcı oluruz tatlım ne zaman gelceksiniz bu taraflara

merhaba arkadaşım benim eşiminde tayini Erzurum merkeze çıktı.hafta içi gidip ev bakmayı düşünüyoruz.Ama ev bulmanız zor dediler moralim bozuldu.tayin dönemlerinde kiralar çok pahalanıyormuş doğrumu cevap verirsen sevinirim.teşekkürler...

herkezin taini hayırlı olsun arkadslar bnmde eşim polis bızde 1 yıldr urfadayız urfaya taini cıkan varsa yardımcı olabılecegm bısı olursa yada sormk ıstedıgınız bısı sorabılırsınız

merhaba arkadaşım benim eşiminde tayini Erzurum merkeze çıktı.hafta içi gidip ev bakmayı düşünüyoruz.Ama ev bulmanız zor dediler moralim bozuldu.tayin dönemlerinde kiralar çok pahalanıyormuş doğrumu cevap verirsen sevinirim.teşekkürler...

merhaba canım hayırlı olsun erzurum kışı hariç güzel bi memeleket görev yönünden eşinde rahat eder sende öyle...
ev bakacağınız yerler yıldızkent -yenişehir-kayakyolu güzel yerlerdir buralardan tutun diğer semtler o kadarda iyi değil
evet doğru söylemişler tayin zamanı hem ev bulmak zorlaşıyo hemde uyanık ev sahipleri kiraları artırıyo lojman çıkma ihtimali ilk sene zayıf bi ihtimal hemen çıkmaz yani biz bile 2.ci senemizde girebildik lojmana.... erzuruma geleli bu haziranda 3.cü senemiz bitti 2yıldırda lojmandayım

merhabalar.bizim de erzuruma yolculuk.erzurumda olan arkadaşlar var sanırım.genel bilgilendirme yapabilirmisiniz.lojmanın çıkma durumu nasıl.ev kiraları,nerden ev tutmak gerekir nelere dikkat etmek gerekir?şehir ve insanlar sosyal durum,çalışma şartları vs. şimdiden teşekkürler:)

hayırlı olsun canım lojman çıkma ihtimali ilk sene çıkmaz diğer arkadaşada yazdım lojmanla ilgilii ....ev kiraları 350-475 arası değişiyo evinizi yıldızkent-yenişehir yada kayakyolundan tutunuz elit yerlerdir buralar
şehir güzel yazı dahada süper kışı berbat hastane yönünden sıkıntın olmaz çalışma şartlarıda gayet iyii görev yönünden bi sıkıntı yaşamazsınız ek görevi yoktur fazla nadiren olur
rica ederim canım nedemek

Son düzenleme:
merhaba canım hayırlı olsun erzurum kışı hariç güzel bi memeleket görev yönünden eşinde rahat eder sende öyle...
ev bakacağınız yerler yıldızkent -yenişehir-kayakyolu güzel yerlerdir buralardan tutun diğer semtler o kadarda iyi değil
evet doğru söylemişler tayin zamanı hem ev bulmak zorlaşıyo hemde uyanık ev sahipleri kiraları artırıyo lojman çıkma ihtimali ilk sene zayıf bi ihtimal hemen çıkmaz yani biz bile 2.ci senemizde girebildik lojmana.... erzuruma geleli bu haziranda 3.cü senemiz bitti 2yıldırda lojmandayım

teşekkür ederim cevabın için.bizde bugün geldik Erzuruma.Yarın ev bakacağız.hayırlısı bakalım.inşallah istediğimiz gibi bir ev buluruz.söylediğin semtlere bakarız önce.

MERHABA ARKADAŞLAR....erzurum yolcuları varmış...ne güzel bizimde erzuruma çıktı eşim gitti ama ben hala bekliyorum ...sosyal hizmetlerle görüşmüştü eşim lojman sıkıntısı bu yıl yok hemen çıkar demişler ama az beklememiz lazım 15-20 güne kadar belli olur diyo eşim..erzurum yolcuları görüşelim..

teşekkür ederim cevabın için.bizde bugün geldik Erzuruma.Yarın ev bakacağız.hayırlısı bakalım.inşallah istediğimiz gibi bir ev buluruz.söylediğin semtlere bakarız önce.

rica ederim canım ne demek biraz geç oldu kusura bakma tatlım
hoşgeldiniz sefa getirdinizz inşallah istediğiniz gibibir ev bulursunuzz ben 3 sene önce arkadaşa ev bul demiştik ev o kadar kötüydükii oturamadık eşyalar yoldayken ev bulcaz diye 4 gün boyunca ev aradıkpolis evinde kaldık o zamanlar oğlumda küçüktüü çok zorlanmıştık inşallah kolayca bulursunuz canım kolay gelsin
önceliğin o semtler olsun herşey ayağının altında ve çok güzel yerlerdir

MERHABA ARKADAŞLAR....erzurum yolcuları varmış...ne güzel bizimde erzuruma çıktı eşim gitti ama ben hala bekliyorum ...sosyal hizmetlerle görüşmüştü eşim lojman sıkıntısı bu yıl yok hemen çıkar demişler ama az beklememiz lazım 15-20 güne kadar belli olur diyo eşim..erzurum yolcuları görüşelim..

bızımde tayınımız erzıncan tercana cıktı.ctesı gunu gıdıyorum ıns.esım erzurumlu erzurumu gercekten cok begendım.guzel bır sehır gezılıcek bır cok yer var...hakkınızda hayırlısı olsun ıns....

canım lojman sıkıntısıbu sene olmayacak ama dışarıda lojmanı bekleyen ve kaç senedir lojmana giremeyen arkadaşlar var öncelik onlara daha sonra sırayla veriliyo zaten inşallah sizede sıra gelir ama sosyal izmetlerdeki arkadaşında dediği gibi biraz beklemeniz lazım ben geldim kirada oturdum ancak 1 sene sonra girebildim lojmana 2 senedirde lojmandayım ama o zaman lojmanlar çok doluydu sıra bile gelmiyodu ama bu sene o kadar çok giden varkiii size hemen gelebilir gelmese bile seneye gelir hayırlısı olsun sizin için

canım lojman sıkıntısıbu sene olmayacak ama dışarıda lojmanı bekleyen ve kaç senedir lojmana giremeyen arkadaşlar var öncelik onlara daha sonra sırayla veriliyo zaten inşallah sizede sıra gelir ama sosyal izmetlerdeki arkadaşında dediği gibi biraz beklemeniz lazım ben geldim kirada oturdum ancak 1 sene sonra girebildim lojmana 2 senedirde lojmandayım ama o zaman lojmanlar çok doluydu sıra bile gelmiyodu ama bu sene o kadar çok giden varkiii size hemen gelebilir gelmese bile seneye gelir hayırlısı olsun sizin için

offf yaaa ..bi an önce hallolsa..eşim daha erzuma gitmedi artvinde şuan ordan gececek bu gün..eşim 7 yıllık polis ona demişler yılın olduğu için ilk 100 le sıraya girersin demişler..bilmiyoz valla yaaa...hakkımızda hayırlısı zaten bende tek kaldım burda... bir an önce herşey yoluna girsin istiyorum allahın izniyle..birde benim tayin işim var ..var da var canım anlayaağın..sen neresinde oturuyorsun...eğer çok bekleme durumu olacaksa bizde ev tutma yoluna gireceğiz zaten..

offf yaaa ..bi an önce hallolsa..eşim daha erzuma gitmedi artvinde şuan ordan gececek bu gün..eşim 7 yıllık polis ona demişler yılın olduğu için ilk 100 le sıraya girersin demişler..bilmiyoz valla yaaa...hakkımızda hayırlısı zaten bende tek kaldım burda... bir an önce herşey yoluna girsin istiyorum allahın izniyle..birde benim tayin işim var ..var da var canım anlayaağın..sen neresinde oturuyorsun...eğer çok bekleme durumu olacaksa bizde ev tutma yoluna gireceğiz zaten..

keske erzurum gıbı bır yer olsaydı.ilk defa bursadan ayrılıyorum.tercan cok kucuk.2 tane kıralık ev varmıs ıkısıde berbat otesı.suanda daha ıyı olanını yanı ıyı denırse artık onu tuttuk esım suanda orda evı duzeltmeye calısıyor.evın fotograflarını gordugumden berı aglıyorum.banyosu tualetı nasıl mıde bulandırıcı anlatamam mutfak dolapları yok cok sukur ev sahıbı dolapları yaptırıcakmıs.yerlerı bız yaptırıcaz...banyo ve tualetıde.apartman daıresıde degıl 3 katlı mustakıl bır ev.alt katı dukkan 2 katta bız oturucaz ust katta bekar bır erkek oturuyormus dusununce cok urkutucu gelıyor...

Back