Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım nasılsın geldin mi erzuruma?
Saol canım..eşim 5 senelik memur çıkmazdı sanırım başvursaydık.evi kayakyolundan tuttuk hatta 110luk lojmanla aynı yerde polis okulunun hemen yanında..
seneye başvururuz artık.ben lojmanla ilgili bi sürü olumsuz şey duymuştum pek taraftar değildim ama 110 kirayı duyunca şuan çok sıcak bakıyorum=))bizim ev kirası 550
ama 40ta aidat varmış.bayaa tuzlu oluyo yani.bide evi tanıdıktan tuttuk ucuz hali bu..
lojmanlarda ısınma falan nasıl peki?bizimki kömür kaloriferli bide çok büyük ev.lojmanlar kaç m2??
tüm erzurumlu tayinciler burda galiba artvine kimse düşmedimi benden başka yaaaaavv herkese yine hayatlarında bol şans diliyorum hepiniz için hayırlısı olsun:97:
başvursaydınız lojmana çıkardı belkide çünki 40 lık lojmana uzak diye kimse gelmek istemiyo araba olunca sorun olmuyo burası çıkablirdi .......evinizi güzel bir yerden tutmuşsunuz ama kirası çok fazla yaaa
lojmanların hepsinde dedikodu olayı var ama uzak duracaksın muhattap olmayacaksın kimseylee ben öyle yapıyorum en azından :)
110 luk lojmanlarda kaleriferli ama ısınma sorunu var 40 lık lojmanda oturduğum için söylüyorum süper ısınıyo kaleriferlii :) toki doğal gazlı ısınıyo diyolar ama ben bi arkadaşa gitmiştim yandığı halde ayaklarım donmuştu 110 ve 40 lık ojmanlar 90 m2
Çok saol bilgiler için canım..artık tuttuk evi bu sene oturalım da seneye bakarız inşallah çıkar..160m2 evden sonra 90m2 ye nasıl sığarız onu bilmiyorum ama:)))
selam kızlar...
çok şükür tayin durmum oldu kabul ettiler. bi yazışma süreci kaldı o da 2-3 hafta sürer çok mutluyum çok şükür rabbime..kocişime kavuşacağım...:98:
selam kızlar...
çok şükür tayin durmum oldu kabul ettiler. bi yazışma süreci kaldı o da 2-3 hafta sürer çok mutluyum çok şükür rabbime..kocişime kavuşacağım...:98:
napalım hayırlısı dicez canım , olursa çok ii olck ama artvin de olur ilk üç tercih olsun da hatta tayin çıkmıcakmış busene istanbul polisine die duyduk :26: inşallah çıkar da biz de düzenimizi kurarız