- 20 Şubat 2009
- 4.097
- 77
- 363
keske erzurum gıbı bır yer olsaydı.ilk defa bursadan ayrılıyorum.tercan cok kucuk.2 tane kıralık ev varmıs ıkısıde berbat otesı.suanda daha ıyı olanını yanı ıyı denırse artık onu tuttuk esım suanda orda evı duzeltmeye calısıyor.evın fotograflarını gordugumden berı aglıyorum.banyosu tualetı nasıl mıde bulandırıcı anlatamam mutfak dolapları yok cok sukur ev sahıbı dolapları yaptırıcakmıs.yerlerı bız yaptırıcaz...banyo ve tualetıde.apartman daıresıde degıl 3 katlı mustakıl bır ev.alt katı dukkan 2 katta bız oturucaz ust katta bekar bır erkek oturuyormus dusununce cok urkutucu gelıyor...
ayy canım yaa...doğru diyosun bende internetten evelre baktığımda öyle berbat yeeler varkii..eşime diyom birde istedikleri kiraya bak diye..evin güzel olması en önemlisi bence..inşallah düzene sokar eşinde evi...az bakım yaparsınız artık ev sahibiyle görüşüp...
Blackcandy erzurum lojmanları ne durum da canım ...sen hangilerinde oturuyosun 3 bölgede lojman varmış sanırsam biri oki nin yaptıkları imiş. tadilat yapılmış tüm lojmanlarda deniyo ama bende şuanda düşünce içindeytim nasıl bişeyle karşılacağaım diye...:18: