2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benide eklermisiniz listeye sat 23 nisan 28 ocak muhtemel doğum tarihi yaşımda 25. allah hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin

selam kızlar bi kaç arkadaşımızın yazısını okudum kese çok küçük kürtaj olabilir demiş doktorları size tavsiyem sakın hemen bir doktorun dediğine kanıp kürtaj olmayın birkaç doktora daha danışın öyle karar verin Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin arkadaşların ve bebeklerimiz bizi bırakmasın inş.

slm kızlar ALLAH bizleri ve bebişleri korusun
isteyen herkese en kısa zamanda bebiş göndersin

moralinizi bozmayın biraz daha bekleyin
farklı dr ile görüşün
her mesleğin daha başarılı olanları olduğunu unutmayın

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

kızlar mide bulantısı çekenler varmı ben bı bıleklık aldım bugun onu denıyorum şimdi sankı fark ettı bıraz adı mıde bulantı bandı dıye gecıyor

kızlar mide bulantısı çekenler varmı ben bı bıleklık aldım bugun onu denıyorum şimdi sankı fark ettı bıraz adı mıde bulantı bandı dıye gecıyor
selam sirinem bende ocak annesi olacağım . Bursa'da hangi dra gidiyorsun ve hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsun? Bende Bursadayım da.

slm kızlar

bende arkadaşlara katılıyorum bi doktorun sözleriyle hemen morel bozup koyvermeyin kendinizi unutmayınki bi canlı var artık içinizde herşeyi hissediyor ve etkileniyor gerkiyorsa başka doktorlarla görüşün Rabbim hepimizin bebişlerini korusun onları bütün kötülüklerden uzak etsin.

slm bence kafani takma banada dis gebelik olabilir kesen cok kucuk vs seyler soylemislerdi ama cok sukur suan 2 aylik olduk bugun kalp atislarini bile duyduk bebisimizin bol bol dua edin insallah hayirlisiyla atlatirsiniz bu durumu

hepinizde çok sağolun arkadaşlar inanın burda moral buluyorum ınş hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız:Saruboceq:

selam sirinem bende ocak annesi olacağım . Bursa'da hangi dra gidiyorsun ve hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsun? Bende Bursadayım da.

canım bugun cok derın bır arastırmasonucu medıcal parka karar verdım pazaretesıye aldım randevumu 8 haftalık olucak bebıs kalp atısı için gıdıcem ahmet yılmaz doktorda cok ıyı oldugunu hem ınternetten hemde arkadaslarımdan duydum tesaduf bugun arstırırken bı arkadasım aradı hamıleydı bebek dogdu dedı nerdesınız dedım medıcal de dedı sezeyanla olmus onunda doktoru ahmet yılmaz.dıger hastanelerın dogun ucretlerını ogrendım baskabı doktora danısarak ssk ıle pembe mavı 2500 dorukcekırge 2500 jımer kı ben kesınlıkle dusunmuyorum 3000 acıbadem 5000 lıra dedı.sen sımdıye kadar nereye gıttın ben pembe mavı ve bahara gıtmıstım ılk ultrason ve mıde bulantıları ıcın

evet canım sözleşmeli öğretmenim senin 30 gün rapor alanların sözleşmeleri iptal oluyor ya bu durumla ilgili bir bilgin var mı?kayserili misin ?

Son düzenleme:

evet canım sözleşmeli öğretmenim senin 30 gün rapor alanların sözleşmeleri iptal oluyor ya bu durumla ilgili bir bilgin var mı?kayserili misin ?

kayserili değilim ama ailem de burda sivaslıyım.sözleşme iptal ediliyomuş ama güyaaa mahkemeye verip kazanıyomuşsun.yani garantimiz yok ne yazık ki...bi kadroya geçsek bebeklerin kısmetine inşallah.

Merhabalar herkese. Bende araniza yeni katilanlardanim. 18 nisan sat, 23 ocak muhtemel dogum tarihim, 21 yasindayim ve kilom 65. Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Rabbim herkese saglikli ve kolay dogumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…