- 4 Mart 2009
- 122
- 0
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #1.041
5+2 deyken 5.1 mm yazıyor doktor çok küçük dedi düşük ihtimali var dedi
canımbence kafana takma bu kadar belkı gec döllenme olmustur benım bır arkadasım adetıne 4 gun kala hamıle kaldı onada böle soylemıslerdı dogru doktora gıtmek cok onemlı moralını bozucak kısılerden uzakdurmaya calıs benım son adetımn ustunden 37 gun oldugunda 11.7 mm cıkmıstı kese sonra mıde bulantısı sıkayetlerı ve asırı kusma ıle yıne doktora gıttım yaklasık 4 gun sonra tekrar ultrason cekıldı kese 17.8mm olmustubebekte nokta kadar toplu ıgnenın ucu kadar gonuyordu ortalama 6 hafta 1 gunlukken karından yapılan ultrasonda dıgerınde daha erken gorunebılıyormus
malesef canım adetten sonraki 4 gün sadece korunmadık yani geç döllenme olması imkansız:1no2:
malesef canım adetten sonraki 4 gün sadece korunmadık yani geç döllenme olması imkansız:1no2:
umarım guzel haberler alırız nezaman dr gıtceksın canım
kızlar benide eklermisiniz listeye sat 23 nisan 28 ocak muhtemel doğum tarihi yaşımda 25. allah hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin
selam sirinem bende ocak annesi olacağım . Bursa'da hangi dra gidiyorsun ve hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsun? Bende Bursadayım da.kızlar mide bulantısı çekenler varmı ben bı bıleklık aldım bugun onu denıyorum şimdi sankı fark ettı bıraz adı mıde bulantı bandı dıye gecıyor
canım islere tavsiyem nette hafta hafta gebelik takibleri var bulunduğunuz haftaya göre okuyun bence doktarların her söylediğinede bakmayın mesela sana 5.1 mm küçük demiş netten baktığıma göre 3-5 mm olması gerkiyor senin haftana göre. yani böyle oluncada çok kızıyyorum doktorlara takmayın lütfen biraz araştırın int. rahatlayın değilse çok yıpratırsınız kendinizi hiç yoktan
selam sirinem bende ocak annesi olacağım . Bursa'da hangi dra gidiyorsun ve hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsun? Bende Bursadayım da.
ALLAH yardımcın olsun.şifa versin inşallah.canını sıkma ben de hamileliğin başından beri iğne ve ilaç kullanıyorum.dualarım seninle canım. galiba sözleşmeli öğretmendin değil mi?aynı kaderi paylaşıyoruz.
canım islere tavsiyem nette hafta hafta gebelik takibleri var bulunduğunuz haftaya göre okuyun bence doktarların her söylediğinede bakmayın mesela sana 5.1 mm küçük demiş netten baktığıma göre 3-5 mm olması gerkiyor senin haftana göre. yani böyle oluncada çok kızıyyorum doktorlara takmayın lütfen biraz araştırın int. rahatlayın değilse çok yıpratırsınız kendinizi hiç yoktan
aslında doğru söylüyosunda canım ya benim anlamadığım kese ayrı bebek ayrımı ölçülüyo:uhm:
evet canım sözleşmeli öğretmenim senin 30 gün rapor alanların sözleşmeleri iptal oluyor ya bu durumla ilgili bir bilgin var mı?kayserili misin ?
aramıza hoş geldin ama sat 18 mart değildir listedeki diğer bilgileri de verirsen ekleyeyeim lsitemize