2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar.. bugun doktora gittim. allahıma sükür keseyide kalp atışınıda gördüm. doktor 6 hafta 4 günlük dedi. 4 hafta sonraya randevu verdi kontrol için. allah hepimizin bebeklerini korusun hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

deniz1958 cim benim listeyi de tamamlarmısın?? sat 1.4.2010, yaş 26, kilo 63
amin canım benim
Allah herkese nasip etsin
bu arada günaydın kızlar

günaydın kızlar midem çok kötü bulanıyorkafamçokkarıştıtuzlu kraker yedim yinede banamısın demiyor

benimde ara ara oluyor ama hemen geçiyor şükür

bugün doktora gidecek baya kişi vardık benim randevum 17:30 da iş çıkışı gideceğim
cnm inşallah bebişinin kalp atışını duyarsın:Saruboceq:

bulanmaya bi başladımı ne yersen ye citos düzelmiyorr biraz yoğurt yemeyi dene bazen işe yarıyo
evet malesef öyle bi başladımı geçmek bilmiyor çıkarmayınca bana rahat yok :1no2:

Bende daha hiç bir belirti yok çok çok nadir kasıklarımda çok hafif bir ağrı hissediyorum o kadar
çoğunuz 6. haftadısınız önümüzdeki haftadan korkuyorum doğrusu bilmiyorumkismile

benimde sabahları bulanıyor dişlerimi fırçalarken mahvoluyorum
bulut iyi olmana sevindim inşallah daha da iyi olacaksınız bebişle ,bende evde oturmaktan sıkıldım alışmışım çalışmaya bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum televizyon programları felaket kapatıyorum o yüzden inşallah cuma günü herşey yolundadır da pzt başlarım yeniden işime .
denizcim seninle birlikte kalp atışını bugün görecek olan arkadaşlarımızın şimdiden gözleri aydın olsun diyorum inşallah benim gibi bekleyen arkadaşlar da 1 hafta sonra duyar o pıtpıtları ....

X