2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar bende 2011 ocak annesi olacagim kismetse 6 haftalik hamileyim bundan sonra aranizdayim insallah
hoşgeldin canım bende bugün katıldım :asigim:

benim bulantılarım başladı bikaç gündür onlarla uğraşıyorum onun haricinde bi sıkıntım yok hamd olsun
bende 1 gün geçmiştim idrar testi yaptığımda silik çıkmıştı doktora gittiğimdede 5 gün geçmiştim ultrasonda görünmüştü hemen sende çok bekleme git dr a bi kaç gün içinde canım

6.haftadan itibaren başlıyormuş bulantılar
çok geçmiş olsun canım benim
inşallah biran önce geçer
benimde gitmem lazım biran önce
6.haftayı doldurup gideyim diyordum aslında
kalp atışları için:)

Son düzenleme:
evet bencede bekle biraz daha ben erken gittim duyamadım kalp atışlarını haziran başında gideceğim bidaha ancak ozaman duyarım

:nazar:

2011 OCAK ANNELERİNİN LİSTESİ

:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|

1| Deniz1958|23|1 Nisan|6 Ocak|70 kg|?|….. DENİZ|:emir_bebek:|
2| Belinay_85|24|28 Mart|5 OCAK|65 kg|?|?|:emir_bebek:|
3| GreenPearl|33|28 Mart|2 OCAK|57 kg|?|?|:emir_bebek:|
4| Guldeseker|25|31 Mart|5 OCAK|67 kg|?|?|:emir_bebek:|
5| B.u.l.u.t|29|6 Nisan|11 OCAK|68 kg|?|?|:emir_bebek:|
6| Streetpit|||4 OCAK||?|?|:emir_bebek:|
7| Erazze |||6 OCAK||?|?|:emir_bebek:|
8| Oozggee|||11 OCAK||?|?|:emir_bebek:|
9| YusNes|22|5 Nisan|11 OCAK|59 kg|?|?|:emir_bebek:|
10| Has_bahce|28|6 Nisan|11 OCAK|52 kg|?|?|:emir_bebek:|
11| Mystryy|28||9 OCAK|59 kg|?|?|:emir_bebek:|
12| A_L_A|34|28 Mart|2 OCAK|63 kg|?|?|:emir_bebek:|
13| Kaderdincer||28 Mart|10 OCAK||?|?|:emir_bebek:|
14| Betmur|22||1 OCAK|70 kg|?|?|:emir_bebek:|
15| Citos2903|30||7 OCAK|70 kg|?|?|:emir_bebek:|
16| Caldion78|||1 OCAK||?|?|:emir_bebek:|
17| Bekleyis|24||5 OCAK|68 kg|?|?|:emir_bebek:|
18| Tilsim2||1 Nisan|6 OCAK||?|?|:emir_bebek:|
19| Bengusu|33|8 Nisan|13 OCAK|57 kg|?|?|:emir_bebek:|
20|Sibush|26||7 OCAK|59 kg|?|?|:emir_bebek:|
21|Patruska24|26|30 Mart|4 OCAK|50 kg|?|?|:emir_bebek:|
22|Nehir6161|||14 OCAK|73 kg|?|?|:emir_bebek:|
23|Deep|30|1 Nisan|6 OCAK|48 kg|?|?|:emir_bebek:|
24|Vuslatyaren|28|6 Nisan|11 OCAK|61 kg|?|?|:emir_bebek:|
25|Sinannuray|||||
26|Cambazz|26|8 Nisan|13 OCAK|52 kg|?|?|:emir_bebek:|
27|Ayem2007|27|31 Mart|5 OCAK|58 kg|?|?|:emir_bebek:|
28|Hadibakem|28|13 Nisan||56 kg|?|?|:emir_bebek:|
29|_Bulut_|
30|Sirinemm||8 Nisan|13 OCAK|50 kg|?|?|:emir_bebek:|
31|Hogatoe|31|2 Nisan|7 OCAK|78 kg|?|?|:emir_bebek:|
32|Bebiskom||31 Mart|||?|?|:emir_bebek:|

canım doktor arıyordun bulabildin mi?
bende biraz bekleyim diyorum
canım doktor sana yasaklar verdi mi?

evet buldum tesadüf oldu biraz ama çok güzel ilgilendi en ince ayrıntısına kadar
yasak karbonhidrat alımından uzak dur dedi unlu gıdalardan gazlı içeceklerden kahve çay çok şekerli gıdalardan yeme dedi

günde 1 büyük bardak süt iç
yumurta peynir balık et sebze vb.. şeyleri tüketmeye çalış aydada 1 kilodan fazla alma dedi

arkadaşlar, ben de 2011 ocak annesi olacağım inşallah :))
sat'ım 29 mart... :)))
3 gün önce kalp atışlarını duyduk :))
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu :))

ne güzel sayımız her gün artıyor :sm_cool: inşallah hepimiz sağlıklı bir gebelik geçirip çocuklarımızı kucağımıza alırız :Saruboceq:
sizlerde şu an ne gibi belirtiler var bende mesela aşerme oldu ilk kez:) ama aşerdiğim şeyi söylemeyeyim canınız isteyebilir belki a.s
bulantılarınız başladı mı benim sabahları çok hafif olmaya başladı birde bir iştahım var sormayın gitsin kendimi zor frenliyorum çok öğün az yemek yiyorum :)

ne güzel sayımız her gün artıyor :sm_cool: inşallah hepimiz sağlıklı bir gebelik geçirip çocuklarımızı kucağımıza alırız :Saruboceq:
sizlerde şu an ne gibi belirtiler var bende mesela aşerme oldu ilk kez:) ama aşerdiğim şeyi söylemeyeyim canınız isteyebilir belki a.s
bulantılarınız başladı mı benim sabahları çok hafif olmaya başladı birde bir iştahım var sormayın gitsin kendimi zor frenliyorum çok öğün az yemek yiyorum :)
canım bende aşerme yok
daha çok tiksinme var
akşam markete gittik,midem bulandı,daraldım iyice
hemen çıktım marketten :bbo:

herkese merhaba kızlar
bugün okulda çok yoruldum,karnım ağrıyor şimdi de.
yarın için sabırsızlanıyorum,güzel haberler alıcaz hep yarın.
benim hamilelik belirtisi olarak öyle mide bulantısı,kokuda duyarlılık veya aş erme filan yok çok şükür.
ama iştahım çok açıldı,bol bol meyve yemeye çalışıyorum,bir de acayip tuvaletim geliyor kendimi zor atıyorum vallahizemuszemus

günaydın kızlar
dün akşam internet bağlantımda sorun oldu giremedim tekrar..

merhaba aylin bugun ben doktora gıttım bu agrılar için aynen anlattım adet zamanında adet olucakmıs gıbı agrılarım oldu şimdidearasıra oluyor dedım.gayet normal dedi bunlarınolması ultrasonda baktık keseyi gorduk bebegı gormek ıcın 15 gun sonra gıdıcem tekrar beniçim rahatlasın diye gıtmıstım.sanada soylemek ıstedım ilk 3 ay karın agrısı hatta kramplar olabılıyormus.zaten dedıgım gıbı ben kesın adet olucam demıstım ama bebısım suprız yaptı sen canını sıkma hıc Allah hayırlısı ise zaten nasıp edecektir

merhaba kızlar.. bugun doktora gittim. allahıma sükür keseyide kalp atışınıda gördüm. doktor 6 hafta 4 günlük dedi. 4 hafta sonraya randevu verdi kontrol için. allah hepimizin bebeklerini korusun hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

deniz1958 cim benim listeyi de tamamlarmısın?? sat 1.4.2010, yaş 26, kilo 63

X