2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok teşekkürler desteğiniz için ilk gebeliğimde 7.haftada kanama başladı 10 haftada düşük oldu
3 hafta hiç kalkmadım
o günlere dönmek kabus gibi
bugün biraz iyiyim sanki
kanama kahverengine döndü dua edin nolur

kızlar inşallah bebişleriniz sıkı sıkı tutunur ve bırakmaz sizi :Saruboceq:

dualarımız sizinle kızlar sakın moralinizi bozmayın bebişleriniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

sevgili bulut ve bengusu,dualarım sizinle,inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

bulut ve bengusu umarim bu zor günleri atlatıp hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabiliriz. ben de geçen hamileliğimde bebeğimi kaybettiğim için korkularınızı çok iyi anlıyorum. ama olumlu olmaya çalışın, dualarım sizinle..

bulut ve bengusu geçmiş olsun,ama ben eminim bebişleriniz sizi bırakmıcaklar,iyi düşünün sizde,iyice dinlenin.:emir_bebek:

bulut ve bengusu inşallah bugünleride atlatırsınız Allah acil şifalar versin.inşallah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

aman kızlar eyvahedigeldismileallahım korusun bebişlerimizi:Saruboceq:dikkat edin dinlenin bol bol hiç bişeyide takmayın kafaya sadece bebişinizi düşünün sağlıkla gelsinler inşallah:CüvCüv:

Allah razı olsun kızlar :1hug:

kızlar çok teşekkürler desteğiniz için ilk gebeliğimde 7.haftada kanama başladı 10 haftada düşük oldu
3 hafta hiç kalkmadım
bugün biraz iyiyim sanki

bulutcum akıntının kahverengi olmasına sevindim bu iyiye işaret ama dikkat etmelisin,bende bu hafta evdeyim,yatıp uzanacağım başka çaremiz yok,bende bugün iyiyim,kanamam hiç olmadı şimdiye dek inşallah da olmaz,cuma günüde kontrolde her şey iyi olur inşallah,kendine iyi bak canım:1hug:

bu arada hepinize günaydın kızlar a.s.

günaydın kızlar
benimde adetim 3 gün gecikti
karnımda şişkinlik var,sanki adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı var
dün test yaptık 2.çizgi silik çıktı
daha doktora gitmedim
hamileyim sanırım
kızlar çok garip bi duyguymuş
hala atamadım şaşkınlığımı
Allah bizim ve bebeklerimizin yardımcısı olsun

3 hafta hiç kalkmadım
bugün biraz iyiyim sanki
canım minik meleğin sana sıkı sıkı tutunur inşallah rabbim birdaha acı göstermesin duam sizlerle:Saruboceq:
herkese günaydınlarrropuyorumnanaktanmutluluk dolu bir hafta diliyorum hepinizea.s.
aylin inşallah sende hamilesindir cnm :lepi:yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniza.s.

günaydın kızlar
daha doktora gitmedim
hamileyim sanırım
tebrik ederim canım inşallah sağ salim alırsın sende bebişini kucağına:Saruboceq:

günaydın kızlar
daha doktora gitmedim
hamileyim sanırım

tebrikler dirim bencede hamilesin,kan testiyle kesinleştir bir an önce :1hug:

günaydın kızlar
dün akşam internet bağlantımda sorun oldu giremedim tekrar..

bu arada kanaması olan hamİşlerin de bebeklerini onlara bağışlasın Allah, dilerim kanamaları falan durur,sağlıkla kucaklarlar bebişlerini,maşallah:nazar:
yeni müjde veren arkadaşların da çok tebrik ediyorum, Allah sağlıkla tamamına erdirsin,maşallah..
darısı başıma olsun, inşallah bu kez ben de müjde verebilirim...
inşallah sende en kısa zamanda bebişini alırsın kucağına :eek:

canım minik meleğin sana sıkı sıkı tutunur inşallah rabbim birdaha acı göstermesin duam sizlerle:Saruboceq:
herkese günaydınlarrropuyorumnanaktanmutluluk dolu bir hafta diliyorum hepinizea.s.
aylin inşallah sende hamilesindir cnm :lepi:yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniza.s.

çok teşekkürler kızlar desteğiniz, duanız için, amin,inşallah...

günaydın kıslarr yeni gelenler hoşgeldinizz

dirim hamilesin demek hadi gözün aydınn allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

teşekkür ederim kızlar

biraz geçmişi okudum kızlar
kanaması olan arkadaşların allah yardımcıları olsun
inşallah biran önce kesilir
bebek bekleyen arkadaşlarda inşallah en kısa zamanda
güzel haberleri alırlar

kızlar ne zormuş ya sanki sopa yutmuş gibiyim
midem davul gibi bide mecbur çalışıyorum
dosya kaldır indir senağlama

gunaydin kizlar bende 2011 ocak annesi olacagim kismetse 6 haftalik hamileyim bundan sonra aranizdayim insallah

benim bulantılarım başladı bikaç gündür onlarla uğraşıyorum onun haricinde bi sıkıntım yok hamd olsun
bende 1 gün geçmiştim idrar testi yaptığımda silik çıkmıştı doktora gittiğimdede 5 gün geçmiştim ultrasonda görünmüştü hemen sende çok bekleme git dr a bi kaç gün içinde canım

kanamasi olan arkadaslar hic korkmayin benimde 1 haftadir kanamam vardi doktor igne ve ilac verdi onlari kullaniyorum insallah atlaticam bu durumlari melegim annecigine cok sıkı tutunuyor
rabbim yardim etsin ins

X