kızlarrrr neredesinizz ? Niye kimse gelmiyor buralara.............
Hadi bana bir akıl verin yardım edin yahuu. Deniz hala çiğnemiyor, yutmuyor.
Ne yaptıysam ne kadar uğraştıysam alıştıramadım. Kahvaltısını halaa karışım yiyor, çorbanın içinde ekmek biraz ezilmemiş olsun öğürüyor,. Taneli şeyler mümkün değil yemiyor. Bırakın eline alıp bi köfte bi ekmek yemeği daha çubuk kreker yemişliği yok. Isırıp tükürüyor. Bunun üstesinden nasıl gelirim bilemiyorum ama bu durum sinirlerimi çok yıprattı. Sofrada ne varsa önüne minik minik yapıp veriyorum 1 tane bile almıyor ağzına.
Delirmek üzereyim artıkkkk
benim oğlumda dişlerini çok kullanmıyor malesef.ama nadirde olsa minik minik yaptığım zeytinleri,domatesi,kaşar peynirini,bazen ekmeği kemiriyor.aslında bunları dişlerini kullanmadan yutuyor.birde bende çorbalarını hala çatalla eziyorum.
canım denizin çok sevdiği bişey yok mu hiç?
mesela ben alıştırayım diye çubuk kraker vermiştim.şimdi çubuk krakerin yüzüne bakmıyor.
abur cubur vermiyorum ama geçen elimde cips vardı.iki defadır beni yakalıyor.
küçük bi tane vermek zorunda kaldım ağlamasın diye.ikinci için üstüme atladı nerdeyse.
özetle önüne koyduğun peynir,ekmek yada zeytin,makarna neyse onu cezbetmiyor belki.
bir tane eline cips felan versen onuda mı tükürür?yada çorbalarına birer ikişer ekmek dilimi doğrayıp az az vereceksin.
birde şimdi alıştığı için bu şekilde onada zor gelir.alıştırmasıda zor olur.
yani bizimkide genelde ağzına verdiklerimi tükürüyor
ama normalde kaşarı felan yer.sevdiği için.ama kuruyemiş versem ağzında bekletip.yere püskürtüyor.
çorbasındaki pütürden ziyade eline hayır diyemeyeceği şeyler vermeyi dene bence.
hoş daha öncede söylemiştim sanırım kelin merhemi olsa başına sürer.bizde çok parlak değiliz.ama bizimki
iştahsızlıktan yapıyor.
birde geçen ne denedim.bizimki makarna yemiyor.sevmiyor ağzından atıyor.nekadar uğraştıysam olmadı.bu sefer bize yaptığım gibi denedim.yani nane-salça yaktım tavada.makarnanın üstüne döktüm.önce elimle tavanın dibini sıyırıp yalamasını sağladım.
bide bizimki çok önyargılı.o yüzden önce nane-salça tadını aldı.sevdi bir daha geldi.bu sefer azcık makarnada ekledim.onuda yedi.arkasından şu yüzük makarnalar varya onları lüp lüp yemeye başladı.önce bir tane verdim.sonra kaşığa iki tane koydum,üç tane derken.10-11 taneden sonra ağzından atmaya başladı:))))bu kadar yani,bir sonraki denememde hiç yemedi:)))yani şu iştah problemimiz bir olmasa yapacağımı biliyorumda,
çocuk engelliyor benide:)
dirimcim tatilde biz de little swimmers bebek bezinden kullandık.gerçekten çok başarılı bir ürün.ne su çekip şişiyor ne de dışarıya sızdırıyor.çok kullanışlı.ben medium aldım,oğlum 11,5 kg'du,tam oldu.sadece bununla yüzdürmedim ben,uv filtreli sörfçü mayolarından aldım.hem üstüne tişört gibi giydiriyorsun,hem de altına şort gibi.böylece daha az göneş koruyucusu sürmüş oldum.güneş koruyucu olarak organik bir ürün kullandım ben.markası truk.. oğlumu denizde yüzdürmek için de üstü tenteli bir bebek botu almıştım.ayaklarının olduğu yerlerde boşluklar var,oradan ayaklarını aşağı sarkıtarak içine biniyor.güvenli bir ürün ve çocuk içinde sıkılmadan suyla oynuyor.jok..'den almıştım,fiyatı da çok ucuzdu.aşağıya resmini ekledim,umarım görünür.
Eki Görüntüle 499304 şimdiden iyi tatiller canım.
ayrıca Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
canım teşekkür ederiz.gittik geldik ama aldğımız simitle, deniz botuna elini bile sürmedi.
korktu sıpa.sizinki çok güzelmiş.hatta bende aynısını gördüm tatilde ama bizimki tövbe ona hiç binmezdi:)
beze gelirsek bizimkide medium iyi oldu.aslında arkadan dar gibi görünüyor ama sıkıntı olmadı.
bizde çok memnun kaldık.canım güneş kremini geç gördüm.heryerde satılmıyor sanırım doğru mu?
bizde eczaneden capportone 50 fakt.aldık.sıkıntı olmadı.sık sürdüm.