- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #31.201
canım 3 ay önceki kontrollerde 3 cm uzamıştı ,şimdi aradan 3 ay geçti uzamamış hiç.uzasaydı iyi olurdubiz tatile gittik ama inan benim bile ihtiyacım var şu an,erken oldu bizim tatil:))
maşallah ağlamaması çok güzel,biz de haftaya yaptıracağız ama ortalığı yıkacağından hiç şüphem yok,daha doktoru görünce ağlıyor,iğneye sıra gelmeden:))
geçenlerde biz de hayvanat bahçesine gittik,dediğin gibi çocuk şoka girdi.maymunlarla çığlık çığlığa eğlendi sadece,geri kalanlarına ağzı açık baktı.ah tabi bir de zürafadan çok korktu,fazla büyük geldi herhalde gözüne:)))
konuşma durumları karışık bizim,pek niyeti yok diyordum ama bu aralar 2 kelimeyi yan yana getirmeye başladı.yalnız sadece 'gitti' fiiliyle yapıyor. 'anne gitti,baba gitti,abla gitti'.dün sürpriz bir şekilde 'meme istiyooo' diye ağladı.arada da 'esra meme' diyor.gören de beni emiyor sanıremzik için bütün tantana
boydan sıkıntın nedir canım?biraz kısa diyordun sanki ama öyle dertlenecek bir şey yoktu hatırladığım kadarıyla.
%50 persantılın içinde,gerçi ben niye hala yıpratıyorum kendimi anlamıyorum.yani babamızda uzun değil sonuçta
genetik olduğunu da biliyoruz.ne olacağı belli sonuçta.ama ben boşa çabalayıp üzülüyorum işte.
bizimkide hayvanları görünce çok şaşırdı.ama ben fili göremedim.timsahta yoktu.özellikle fili görmesini istiyordum.
aslanı görünce gözler fal taşı gibi açıldı.hii hooo diywe sesler çıkarmaya başladı yavrum
bizimde aşıdan sonra hafif bir ateşimiz çıktı,üstünü çıkartınca indi hemen.
bende okuyorum aslında ama cvp veremiyorum çoğu zaman, tataile gittik geldik amaan özellikle eşim tövbe etti resmen, bizim kız delirtti bizi sürekli agladı, koştu tüm düzeninin bozdu yemedi falan, burnumuzdan geldi çook yorulduk,
aşı için gidicez ctesi kızımın nisandaki kontrolünden bu yana kg almadıgını düşünüyorum 2 yese 4 yemiyo sağolsun, bide d,şti tatildi derken aç geziyo, bu ara feci ısırıyo ve sinirlendiginde saçımzı ekiyo napıcam bilmem tam cadı oldu ve ben tüm bu hırçınlıgı arasında memeden kesicem bu hafta kararlıyım acı oje aldım bakalım becerebilirsek, işe başlama durumlarım da var uyanmaları azalsın hemde nırmal beslensşn artık yeter 18 ay diye düşünüyorum, şimdilik benden bu kadar arkadaşlar, ara ara yazarım yine ....
bizim oğlanda aşırı mızmız.annemlerde kalıyorum.beni perişan etti.sabah ağlıyor,akşam ağlıyor.sürekli bacağıma yapışıp kucak istiyor.
ve her gördüğünü istiyor,vermessen ağlıyor,mızır mızır,diş fırçalarını,tarağı,makası,süs eşyalarını aklınıza ne geliyorsa...
avizelere dokunmak istiyor.iştah durumu aynen devam ediyor.dişde çıkıyor habire ama hala ama hala alt yan kesici dişimiz yok.köpek dişlerimizde nerdeyse tamamlandı.
sırada ikinci azılar var sanırım.valla bu huysuzluğunu hep dişe vurdum ama bir çocuğun hep mi dişi ağrır.hayır
huysuzluğundan yapıyor resmen.
bizimkide gece beni deli ediyor.sürekli uyanıyor.meme için uyanıyor tamamda.
bazen beşiğinde dikilip eliyle işaret ediyor.beni oraya götür diye.
o uyku sersemiyle aklına nerden geliyor gezmek anlamıyorum.ben iki yaşına kadar daha dayanmayı düşünüyorum.
zira emmeyi bırakınca düzeleceğine de inanamıyorum.resmen 18 aydır alışkanlık yaptık.
sanırım bende beslenmeden dolayı bıraktırırdım belki.ama benim yeğenim çok iştahsızdı.annesi emzirmeyi bıraktırdı ama yinede devam etti iştahsızlık
ta ki kardeşi doğana kadar.kıskançlıktan yemeye başladı:)
özetle bende tatil olayından vazgeçmiş gibiyim.eminim benide perişan edecek.olur olmadık şeylere dokunup dilini yapıştırıyor.
şimdi hayır dersem huysuzluk yapıp ağlıyor.kendi haline bıraksam nasıl olur bilmiyorum.yerlerde sürünsün neysede şu yalama öpme olayı bilmiyorum
Son düzenleme: