selam şeker annelerr,,
epeydir bişi yazamadım ama takipteyimm sizleri :)
kızımın bikaç gündür burun akıntısı var
halaa 2 dişliyizz
gerisi ne zaman gelecek bilmiyorumm
çok tembeliz ayrıca, ne emekliyoruz ne sıralıyoruz anca halını üzerinde yuvarlanıyoruz
iştahımız fena sayılmazz, ama yeni bir huy edindik herşeyi elimize alıpp mıncıklayarak yemek istiyoruz eğer vermezsek çığlık çığlığa ağlıyoruz.
geçen akşam mandalina yiyorduk ben kendi elimle veriyorum yokkk ne mümkün sanki zımbalıyor ağzını neymiş efendim kendi yicekmiş, eline verdik uçtu sevinçteen aamaa etrafı siz düşünün üstbaş halı koltuk mandalina lekesi. bu huyundan nasıl vazgeçireceğim bilemiyorum.
bide herşeyi ağlayarak istiyor benim kızımm, elimdeki telefonu, kumandayı, kağıt vs. ne görse ağlıyor. onu alana kadar da susmuyor.
yarın sağlık ocağında rutin boy kilo kontrolümüz var ama babamız şehir dışında olduğu için gidemicez sanırım.
sizinkilerin boy kilo ne durumda kızlarr ??? bizim boy ölçümlerimiz heray farklı çıkıyor nedense eylül de 72 cm demişlerdi, ekimde 70-71 gibi dediler. bende dün evde mezurayla ölçtüm 70 çıktı
gitgide kısalıyor benim ki :)
benim boyum çok kısa olduğu içiiin çok önemsiyorum bu mevzuyu ben 151 im maalesef, gerçi eşim 180 . şimdiki uzama periyodu ilersi için referans olurmu bilmiyorum.
herkesin bebeğine sağlık diliyorumm kızlarr :)