- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.481
çok hoşsun canım ya hiç gülecek halim yoktu :))))kızlar biz 2 dişle kaldık bu gidişle takma diş yaptıracağız Arda'ya
hayır canım tam tersi,arkadaşın demir eksikliği varmış,bebeğe geçmiş.o yüzden sordum.kullanmak gerekiyormuşesra baktım mama sandalyenize,çok şeker,umarım kullanışlıdır ve işinize yarar.
bizde de 7 diş var,8 inciyi bekliyoruz,gece uyanmalarımızda bir düzelme yok,doğduğundan beri beni uyutmuyor.bu ara bir de kahvaltı sorunumuz başladı.önceden severek yerdi,şimdi kahvaltı yapmak istemiyor,acaba diş yüzünden mi yoksa değişik bişeyler mi yedirmeyi denesem?
dirim ben multivitamin içiyorum,içinde demir vardır heralde,oğlumu emziriyorum,emziren annelerin kullanmaması mı gerekliymiş?
iyi hadi kızının hoşuna gittiğine göre problem yokcancer,sağol canım geçmiş olsun dilklerin için,geçti gitti çok şükür.
mama sandalyemiz geldi ve bayıldıkkk:))kızım çok sevdi,ayyy diye okşuyor sürekli.bikaç defa mama da yedirdim üzerinde alışsın diye...bu sandalyeyi sırf kayınvalidemler ve annemlerde kullanmak için aldım.özellikle kayınvalidemler için,aynı şehirdeyiz,eşim sürekli gitmek istiyor ama kızım aç durduğu için ben gitmek istemiyorum dolayısıyla sürekli sorun yaşıyorduk.hoş şimdi sandalyemiz var hadi durmadan gidelim derse yine sorun yaşarız:))
dirimcim başka yerde yemiyor canım.ne kadar aç olursa olsun yemiyor.mama sandalyesinde de sadece önünde oyalanacağı bir şeyler olursa yiyor,yoksa yine yemez.ne bulacağımı şaşırıyorum valla,yemek bittikten sonra o fırlattığı oyuncak ya da benzer şeyler yüzünden mutfakta adım atacak yer olmuyor.bir leğen var mutfakta,içinde ilgisini çekebilecek bir sürü ıvır zıvır dolu.yemek yerken sırayla eline veriyorum,o da sırayla fırlatıyor:)
aynen dışarı çıktığımızda bizde yediremiyoruz çok büyük sıkıntı.
bende eline diş fırçası,tarak veriyorum.oyuncaklarıyla ilgilenmiyor yemek yerken direk üstüme fırlatıyor sıpa
hoş ilgisini çeken şeylerde en fazla 5 dakika,onlarıda fırlatıyor.
kızlar iyice hareketlendiler dimi,içime sokasım,ıssırasım geliyor ama daha küçükler:))))
Elif
diş iştahsızlık yapıyor,ondan yemek istememiştir kahvaltıyı
tecrübe sahibi oldum iyice 5 dişimiz var bizimde