-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.301
Doğum tarihlerinin aynı olması çok güzel.Benim oğlumda emekliyor.Uyku konusunda ilk günden beri şanslı oldum.Akşam 9 da muhallebisini yiyor masalını dinliyor ve yatıyor oğlum sabah 8 gibi kalkıyor.Böylece ben de ertesi güne dinlenik oluyorum.Allah bütün annelrin yardımcısı olsun...Merhaba benim oğlum da 10 Ocak doğumlu. İlk inciniz hayırlı olsun :) Bizim iki dişi çıkalı 2 ay oluyor. Emeklemiyor, kafalama gidiyor
Özellikle sabahları uykusuzluk fena vuruyor. Oğlum uyusa diye gözünün içine bakıyorum bazen 2 saat sonra tekrar uyuyor. Bazen 5 saat bana mısın demiyor. En büyük sorunum uykusuzluk benimAllah başka dert vermesin ne diyeyim..
Evet lütfen :)
kızlar biz de 26 ocak doğumluyuz.ama henüz oturamıyoruz.sizde durumlar nasıl???bi de yememiz pek güzel değil kilo da nerdeyse almadık gibi
Bugün bizimde bakıcılı ilk günümüzdü.Güzel geçti eve gelince mutlu gördüm oğlumu ben de rahatladım.Mutluyummm :)
wera bende çok üzüldüm
aynı şey bizim başımızda,bizimkide hiç sevmiyor oto koltuğunu
bende durmadığında kucağıma alıyordum,ağlasa da almıcam artık
benim oğlumda sık uyanıyor,bazen saat başı uyanıyoruz.alıştım artık
bizimki memede uyumak istiyor.
kızlar ben kilosundan okadar şikayetçi değilim de bizimkinin de boyu pek uzamadı
son ay 1 cm uzamış normalde 3 cm uzuyordu.diş biraz sarstı yemesini
kızlar biz de 26 ocak doğumluyuz.ama henüz oturamıyoruz.sizde durumlar nasıl???bi de yememiz pek güzel değil kilo da nerdeyse almadık gibi
valla bizimkide öyle canımbende 6.ay aşıda sonra tartırmadım...
bugun gıdecegım saglık ocagına..buyuk abimizi cagırdılar..boy kılo takıbı yapacaklarmışş..hep bebekle ılgılenmeyelım .abıylede ılgılenelım dedı aıle hekımı...
bu gece perışan ettı edız benı...doyurup yatırdım..2 saat sonra kalktı.emzırdım..yataga koydum..aman ne aglamak..ne cığırmak...sanki arı soktu...babası kalktı..pişpişladı uyuttu..15 dakıka sonra yenıden cıgırdı...paşam sallanmak .pişpişlanmak ıstermıs..emzırdım...koydum yenıden yataga...ayy yatakta dikenler var sankı...atıyor kendını ordan oraya..aldım salona gıttım..koydum başına bır yastık..bıraktım halıya...
hemen cukcuk.emzık emmeye basladı..uyuycak..agladı tabı bırazda..bunlardakı keyıf beyde yok anacım...bugunde pişpişlamadan uyuttum gunduz..alışmış kudurmuştan betermişş gerçekten....
anneler bebeişlere hangi öğünde neler veriyorsunuz? fikir alışverişi yapalım belki atladığımız birşey vardır. günde kaç kez emiyorlar?
inşallah hep memnun olurum.bugün eve geldiğimde oğlumu her zamanki gibi güler yüzüylegörünce çok mutlu oldum.ooohh..ıyı o zaman bakıcınızdan memnunsanız cok ıyı..
bebegınde guzel uyuyor maşallah.....
9:00 gibi kahvaltı(peynir,zeytin,pekmez,yumurta)hepsini ayrı veriyorum
11:00 gibi meyve
12:00 gibi 100 cc kadar süt
15:00 gibi yoğurt
18:00 gibi sebze çorbası(1 kase anca yiyor)
yatmadan öncede 1 kase çorba yediriyorum.
tabi aralarda emziriyorum
ama emzirdikten sonra yemek yemek istemiyor
savaşıyoruz resmen,emzirmesem sütüm kesilir
genelde zorla yediriyorum,oyunlarla felan
sizler nasıl yapıyorsunuz?emzirdikten ne kadar sonra yemek veriyorsunuz?
günde ortalama gündüzleri 5-6 kez rahat emiyordur.3 saatte bir uyuduğuna göre
geceleride emiyor.
birde kahvaltıda sıkıntı,onuda zor yiyor.
çorbalardan da sebze çorbası,mercimek çorbası,irmikli çorba,tarhana çorbası,yoğurtlu çorba,tel şehriye çorbası,tavuk sulu un çorbası verdim şimdiye kadar,tarhanayı,yoğurtlu çorbayı,irmikli çorbayı beğenmedi,zor yediriyorum.sebze çorbasına havuç atınca zor yiyor
onun dışında tavuk haşlayıp didikleyip ağzına veriyorum.
yemeğin sularından tattırmıyorum,tuzlu ve salçalı olduğu için
benden bu kadar aklıma geldikçe yazarım
evet sizler neler veriyorsunuz?
bızım menu de benzer..sabah kahvaltı..ayrı ayrı yıyor..9:00 gibi kahvaltı(peynir,zeytin,pekmez,yumurta)hepsini ayrı veriyorum
11:00 gibi meyve
12:00 gibi 100 cc kadar süt
15:00 gibi yoğurt
18:00 gibi sebze çorbası(1 kase anca yiyor)
yatmadan öncede 1 kase çorba yediriyorum.
tabi aralarda emziriyorum
ama emzirdikten sonra yemek yemek istemiyor
savaşıyoruz resmen,emzirmesem sütüm kesilir
genelde zorla yediriyorum,oyunlarla felan
sizler nasıl yapıyorsunuz?emzirdikten ne kadar sonra yemek veriyorsunuz?
günde ortalama gündüzleri 5-6 kez rahat emiyordur.3 saatte bir uyuduğuna göre
geceleride emiyor.
birde kahvaltıda sıkıntı,onuda zor yiyor.
çorbalardan da sebze çorbası,mercimek çorbası,irmikli çorba,tarhana çorbası,yoğurtlu çorba,tel şehriye çorbası,tavuk sulu un çorbası verdim şimdiye kadar,tarhanayı,yoğurtlu çorbayı,irmikli çorbayı beğenmedi,zor yediriyorum.sebze çorbasına havuç atınca zor yiyor
onun dışında tavuk haşlayıp didikleyip ağzına veriyorum.
yemeğin sularından tattırmıyorum,tuzlu ve salçalı olduğu için
benden bu kadar aklıma geldikçe yazarım
evet sizler neler veriyorsunuz?
canım sağlıklıysa kiloyu sorun etme.benim oğlum 8.5 aylık ve 1 haftadır falan desteksiz oturuyor.kızlar biz de 26 ocak doğumluyuz.ama henüz oturamıyoruz.sizde durumlar nasıl???bi de yememiz pek güzel değil kilo da nerdeyse almadık gibi
bakıcı büyük bir yük insanın omzuna, ya kötü çıkarsa ya bebeğim mutlu olmazsa diye endişeler sarar insanı.siz şanslı olanlardansınız.Bugün bizimde bakıcılı ilk günümüzdü.Güzel geçti eve gelince mutlu gördüm oğlumu ben de rahatladım.Mutluyummm :)
haklısın canım çok keyifci bu veletler.daha öncede söylemiştim Arda'nın gece uykuları da çok huzursuz.hep ağlayarak uyanıyor,mızmızlanıyor.bende 6.ay aşıda sonra tartırmadım...
bugun gıdecegım saglık ocagına..buyuk abimizi cagırdılar..boy kılo takıbı yapacaklarmışş..hep bebekle ılgılenmeyelım .abıylede ılgılenelım dedı aıle hekımı...
bu gece perışan ettı edız benı...doyurup yatırdım..2 saat sonra kalktı.emzırdım..yataga koydum..aman ne aglamak..ne cığırmak...sanki arı soktu...babası kalktı..pişpişladı uyuttu..15 dakıka sonra yenıden cıgırdı...paşam sallanmak .pişpişlanmak ıstermıs..emzırdım...koydum yenıden yataga...ayy yatakta dikenler var sankı...atıyor kendını ordan oraya..aldım salona gıttım..koydum başına bır yastık..bıraktım halıya...
hemen cukcuk.emzık emmeye basladı..uyuycak..agladı tabı bırazda..bunlardakı keyıf beyde yok anacım...bugunde pişpişlamadan uyuttum gunduz..alışmış kudurmuştan betermişş gerçekten....
anneler bebeişlere hangi öğünde neler veriyorsunuz? fikir alışverişi yapalım belki atladığımız birşey vardır. günde kaç kez emiyorlar?
wilma süt derken ben çalışıyorum,sütümü sağıyorum.100 cc kadar.kendi sütüm
canım pilav çocuğun boğazına takılmaz mı?
Bende vermek istiyorum ama makarnaya,pilava daha geçemedim
dün tavuk haşlamıştım.didikleyip ağzına verdim.sevdi.köfte verdim bir kere onu pek sevmedi.
Sanırım tuzdan dolayı,köfteyi tuzsuz yapmıştım,tadını alamıyor.
Canım sen çorbayı 1 kase mi veriyorsun.ekmek katmadan?doyar mı?
Adilemir
canım pilavı rahat yiyormu?
Kızlar birde bende yemeklerden tattırmak istiyorum
ama hani tuzlu vermeyin diyorlar ya siz nasıl yapıyorsunuz.nasıl tattırıyorsunuz?
Sularından mı?
Bugün bizimde bakıcılı ilk günümüzdü.Güzel geçti eve gelince mutlu gördüm oğlumu ben de rahatladım.Mutluyummm :)