- 28 Kasım 2008
- 2.127
- 771
- 38
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.281
bayanlar bizim grubumuz ne kadar boş. artık sıkıldım valla. sorularımız cevapsız kalıyor, fikir alışverişi yapamıyoruz
bayanlar bizim grubumuz ne kadar boş. artık sıkıldım valla. sorularımız cevapsız kalıyor, fikir alışverişi yapamıyoruz
Oğlum muhtemelen uzun boylu olacak.. Prematüre bebekler arasında en uzun boylusuydu :) 1,5 kilo olmasına rağmen 45 cm doğdu. Ben kilosunu boyunu çok dert etmiyorum, bugünümüze şükür. Tek derdim besinlerini güzel alması..
Koltuk konusunda siz bizden önce alacaksınız muhtemelen. Önerilerini bekliyorum artık :)
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin bebişlerine maşşallah diye söze başlayayım, benim kızım da iri bir bebek bundan dolayı biraz zorluk yaşıyor hala tam oturamıyor arabasında kendini öne alıp oturmaya çalışıyor ama koltukta duramıyor kızım 76 cm,11kg(maşşallah) sabah önce beni emiyor biraz uyuyup kahvaltı yapıyor( labne, yumurta sarısı, pekmez,tereyağ) 3-4 saat sonra sebze çorbası, akşamüstü meyve, bikaç saat sonra yoğurt ,yatmaya yakın tekrar biraz sebze çorbası sonra dattii... allah benım kızımla beraber hepimizin yavrularını esirgesin
Şu zamana kadar oto koltuğu (ana kucağı tipinde) kullanmadınız mı?
kızlar açıkçası geliyorum kimse yok,herkes facebookta diye yazmıyorum
facebooka giremiyoruz iş yerinden
bi ocak anneleri böyle ne yazıkki
maşallah.çokuzundogmuş premature olmasımnaragmen..maşallah..
ben cok yoruluyorum...her gece en az 7-8 kez kalkıyor..emıyor...aglıyor...pişpişliyorum..uykuma doyamıyorum..var mı boyle bebekler..yatınca uyusunlar artıkın..
bende anakucagı tıpı var..azkullanıyoruz..genelde arkada gıdıyorum.kucagıumda edız...oto koltuguda var...kalabalıkoldujk bır ara soktuk..eve koyduk..hala takmadık..aslında zoroluyorkucakta...
ben yurutece koyuyorum oglumu...sızde kullanıyormusunuz..
we_ra bizim oto koltugumuz var ama arabamız yok vardıda sattık kayınpederin arabısı kullanıyoruz ondada emniyet kemeri yok arkada taktırmakta istemiyor eşim sen öyle değince korktum ben Allah muhfaza etsin yavrularımıızı
maşallah.çokuzundogmuş premature olmasımnaragmen..maşallah..
ben cok yoruluyorum...her gece en az 7-8 kez kalkıyor..emıyor...aglıyor...pişpişliyorum..uykuma doyamıyorum..var mı boyle bebekler..yatınca uyusunlar artıkın..
bende anakucagı tıpı var..azkullanıyoruz..genelde arkada gıdıyorum.kucagıumda edız...oto koltuguda var...kalabalıkoldujk bır ara soktuk..eve koyduk..hala takmadık..aslında zoroluyorkucakta...
ben yurutece koyuyorum oglumu...sızde kullanıyormusunuz..
Merhabalar benim oğlumda 10 ocak 2011 doğumlu.Bugün ilk dişi çıktı.Emekliyor.Yürüteç kullanmıyorum tabiki tercih meselesi tembelliğe ittiğini düşünüyorum.
ilk dişiniz hayırlı olsun :)
Ne kötü keşke facebooka gelebilseniz. Olsun buraya da yazın, buraya yazılmadıkça uzaklaşıyor herkes
Sağol canım uzun doğdu evet.. Oğlum gece en az 2 kez kalkıyor. Sık kalktığı zamanlar ben de sayamıyorum 7-8 oluyor. Ama 2 kez kalktığında bile ben çok uykusuz kalıyorum. 1-2 saatte bir kalkmam gerekiyor, süt sağmak için ya da yetmezse üstüne mama hazırlamak için.. Gece boyu toplamda 3-4 saat uyumuş oluyorum ki hiç yetmiyor bana.
Canım daha önce bahsetmiştim belki gözünden kaçmıştır. Geçen sene arkadaşlarımız kaza yaptılar ve bu oto koltuğu yüzünden 11 aylık oğullarını kaybettilerOto koltuğunda durmadığı için pek oturtmuyorlardı. Kazadan 1 hafta önce konusu geçmişti aramızda. Biz yapmayın etmeyin demiştik Şimdi bizimki de durmadığında eşim kenara çeker biraz sakinleştirip bağlarız. O yüzden lütfen her şartta her mesafede oto koltuğuna oturt ve mutlaka bağla..
Arda'da geceleri çok uyanıyor hemde ağlayarak,sanki uykusunda korkuyor sıçrayarak uyanıyor.emziriyorum kucağıma alıp odanın içinde dolaştırıyorum sakinleşiyor ve uyuyup kalıyor.
bizde kullanıyoruz canım yürüteç uzun zamandır.bazende iki kolunun altından tutup yürüme egzersizleri yapıyoruz çok neşeleniyor.
benim oğlum da doğduğundan beri beni uyutmuyor,zombi gibi geziyorum.büyüyünce uzun uyku uyur diyorlardı nerdeee,bir saat en fazla iki saat uyuyup uyanıyor,yat kalk perişan oldum.artık benim oğlum da uyusun noolurrr...
teşekkür ederiz....wılmA ILK DISINIZ HAYIRLI OLSUN....
Merhabalar benim oğlumda 10 ocak 2011 doğumlu.Bugün ilk dişi çıktı.Emekliyor.Yürüteç kullanmıyorum tabiki tercih meselesi tembelliğe ittiğini düşünüyorum.
f.çok az uyuyorsun sen ...ben daha fazla uyuyorum sanırım..
ayy uzuşldum..konuyu daha once gormedım...ooto koltugunu baglayım bende...üzüldüm çok..
bebekler uyusun lutfennnn...