2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de oğlum sol kulağını kaşıyor zaman zaman. Kulağında mı kir vs. bir şey var acaba diye şüphelendim doktor hiçbir şey yok dedi. Dikkatimi çekti uykusu olduğunda ya da uykusunu alamadığında yapıyor bunu.. Belki senin kızın da ondan yapıyordur. Canım o yazıları okuyup kafana takma hiç. Sgalı bebekler için neler yazıyor neler, hepsini kafaya taksam depresyona girmem lazım

Benim de oğlumun cildi çok hassas. Halis zeytinyağı sürüyorum her yerine, çok memnunum.

kulağında enfeksiyon tarzı bişey olabilir,yada banyoda falan su kaçmıştır belki,benim kızımda yapıyo bazen ama sürekli olmuyo....

4 ay 17 günlüğüz ama kızım bir kere döndü bir dahada dönmedi..hiçte niyeti yok gibi duruyor.sizler ne durumdasınız..

canım bizde 4 ay 13 günlük 2 gündür bir kaç kez döndü ama yüz üstü döndükten sonra ne yapacağını bilemiyor ora da kalıyor zavallı yavrucak :)

merhaba uzun bi aradan sonra burdayım memleket havası alıp geldim.geçmişe bakamadım benim bebiş elini yiye yiye bitirecek ne yapmalıyımelinitutup unutturmaya çalışıyorum ama o hem beni hem elini emmeye çalışıyor...bırakır mı zamanla yoksa alışkanlık haline mi getirir?

benimkiside aynı şekilde yaptı.dr. kulağının arkası egzama olmuş dedi.bakınca anlaşılıyor soyulmuş yırtılmış gibiydi kulaklarının arka dipleri.kaşınır dedi dr.

herkese merhaba

benimde dogumum 01.22,2011 e geliyor bende gectigimiz cumtsi ögrendim silik cikti aksama dogru bir daha yaptim silik sonra dijital test yptim ertesi gün onda 1-2 haftalik gebesiniz yazdi pazar günü ama halen daha inaanamiyorum bende herhangi bir belirti olmadi biraz karnim agirdi adet olacakmisim gibi okadar.

hayırlısı adet agrısı gibi oluyo zaten ertesi ayda adet gününde hissedersin o agrıdan benim bebikimde 22 sinde gözüküyodu 18 de geldi

benimkiside aynı şekilde yaptı.dr. kulağının arkası egzama olmuş dedi.bakınca anlaşılıyor soyulmuş yırtılmış gibiydi kulaklarının arka dipleri.kaşınır dedi dr.

geçmiş olsun...bizimkinde görünen hiçbir şey yok .yarın doktora gideceğiz onu da bi sorarım artk

doğru söylüyorsun canım,yarısı bilgi kirliliği o yazıların malesef yine de kafamızı karıştırıyor işte.biz de yarın gideceğiz doktora soracağım.kızım uyurken yapıyor daha çok..
zeytinyağı vücudu için ben de kullanıyorum ama yüzüne hiç sürmedim,krem aldım artık ona da

kızım 2 gün sonra 4 aylık oluyor.15-20 gün önce bir defa döndü,şimdi de arada dönüyor ama sürekli değil.son 1 haftada 2 kere ancak dönmüştür.ilginçtir ,altını açtığım zaman çok rahat dönüyor.bez zorluyor mu artık bilemiyorum ama bezini çıkardığım anda isterse tek hamlede dönüveriyor.

bir de benim kızım bana çok bağlanmaya başladı bu aralar.elimi tutmadan uykuya dalmıyor,bazen elimi çekiyorum,uyanıveriyor.geçen hafta annemlerdeydik,halam da geldi,onunla aynı odada yattık.gece süt hazırlamak için dışarı çıktım ,geri geldiğimde baktım halamla kızım el ele tutuşmuşlarhayırdır dedim,sen çıkarken uyandı ,elini sallamaya başladı bişey arıyo gibi,elimi uzatınca tekrar uykuya daldı dedi:86

Yanlış yere yazmışsınız. Hayırlı olsun şimdiden.. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.

Oy kuzum benim yerim ben onu.. Bizimki bir kez döndü ama 1,5 ay falan önce bir daha da dönmedi.
3 gündür uyku ve az yeme problemleriyle boğuşuyoruz. Biberonu çiğniyor çok aç olmasına rağmen. Açım diye bağırıyor ama içmiyor anlamadım gitti. Diş değildir umarım daha çok erkeen..

kızımla bugün dışarı çıktık..1 saat gezdik kangrusunda çıktı ilk kez kullandım..rahat oldu..
burda bebek market var ordan kızıma bebedorun tabak ve kaşığını birde 6.aydan itibaren kullanması için meyve ve sebze filesi aldım..kullananlar memnunmuş bu fileden bakalım deneyeceğiz bizde..

hsyırlı olsun... 2012 bebeği olacak inşallah bebişin.. sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın umarım.. 62 dersimmi:)))...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…