- Konu Sahibi teknekazintisii
- #29.501
gördüğüm kadarıyla içimizde pek çok kişi sezeryanla doğum yapmış.biraz önce sezeryanla doğan bebeklerin alerji,egzema vs. gibi rahatsızlıklara çok yatkın olduğuna dair bir yazı okudum.
benim kızımda 4-5 gündür sürekli kafasını kaşıyor,ilk başta kirlendiği için diye düşündüm,banyosu gecikmişti biraz.ama banyodan hemen sonra da devam etti.hart hart sürekli kafasını kaşıyor ve hep aynı yeri,sol kulağının üstünü.baktım,görünen bişey de yok.uykusunda bile kaşıyor yavrum.
canım sıkıldı o yazıyı da okuyunca,acaba alerjik bir durum falan mı ki?doktora gideceğiz 1-2 gün içinde ama bir de size sorayım dedim.b,r de böyle işler açılmasın başımıza yaa...
cildi de hassas farkındayım,banyodan sonra falan yüzü kızarıyor,gerilip kaşınıyor.dün sebamedin bebekler için olan yüz nemlendiricisini aldım,önce bikaç kez kendiminkinden sürüp denemiştim,çok hoşuna gitti yazık,kıyamadım ona da aldım.
şimdi bunları bir araya getirince acaba mı diye geliyor aklıma...:26:
Benim de oğlum sol kulağını kaşıyor zaman zaman. Kulağında mı kir vs. bir şey var acaba diye şüphelendim doktor hiçbir şey yok dedi. Dikkatimi çekti uykusu olduğunda ya da uykusunu alamadığında yapıyor bunu.. Belki senin kızın da ondan yapıyordur. Canım o yazıları okuyup kafana takma hiç. Sgalı bebekler için neler yazıyor neler, hepsini kafaya taksam depresyona girmem lazım
Benim de oğlumun cildi çok hassas. Halis zeytinyağı sürüyorum her yerine, çok memnunum.