- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.521
kızımla bugün dışarı çıktık..1 saat gezdik kangrusunda çıktı ilk kez kullandım..rahat oldu..
burda bebek market var ordan kızıma bebedorun tabak ve kaşığını birde 6.aydan itibaren kullanması için meyve ve sebze filesi aldım..kullananlar memnunmuş bu fileden bakalım deneyeceğiz bizde..
bendede kanguru var ama hiç kullanmadım daha.. denemek istiyorum rahat ediyomu bebiş..
Oy kuzum benim yerim ben onu.. Bizimki bir kez döndü ama 1,5 ay falan önce bir daha da dönmedi.
3 gündür uyku ve az yeme problemleriyle boğuşuyoruz. Biberonu çiğniyor çok aç olmasına rağmen. Açım diye bağırıyor ama içmiyor anlamadım gitti. Diş değildir umarım daha çok erkeen..
kızlar aranızda 2010 aralık 2011 ocak anneleri grubuna katılan varmı..ben akşam katıldım..
bugün doktora gittik,kulak ve kafa kaşıntısından bişey çıkmadı çok şükür.enfeksiyon gibi bir durum yok,kulağındaki kirler kaşındırıyor olabilir dedi.
20 günde 400 gr almış kızım,bu kadar sorunlu beslenmeye karşın çok çok iyi dedi doktor.aslında büyümesi iyi ama çok problemli olduğu için ek gıdaya geçelim dedi.meyve suyu,püreleri,yoğurt ve çorba önerdi.ben yoğurt ve çorba için çok erken olduğunu düşünüyorum,vermeyeceğim o yüzden.bir de milupa ya da hipp kaşık mamalarını(muhallebiler) ben sordum o da verebilirsin arada dedi.inşallah uyanıkken beslenmeye bunlar sayesinde alışır kızım.
milupanın sütlü armutlu ,bebelacın sütlü pirinçli mamasını aldım,hipp yoktu.umarım sever bi ara deneyeceğim artık.
kızlar daha öncede sormuştum kanguru mu sling mi kullanıyorsunuz. kullanan arkadaşlardan artıları eksileri neler yazarsanız çok sevinirim.
ben o gruptayım. sohbet çok hoş ordada.
merhaba kızlar.
dilek geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
dün oğlumun takibi vardı 7 kg 61 cm, baş çevresi 43 cm olmuş.ben şimdilik aptamil 1 bebek sütü veriyorum 100 ml olarak günde 2 kere veriyorum.ayrıca dün demir damlasına da başladık.
kanguruyu 2.5 aylıkken kullanmaya başladık 1-2 haftadırda arabasına bindiriyorum.kanguruda hep uyuyor ama arabada izleyerek gidiyor.
ayyyy güler misin ağlar mısın?
evdeki tartıyla doktorunkini kıyaslıyorum her kontrolde ,artık eminim evdeki doktorunkinden 400gr fazla tartıyor.2 gündür bir artış fark etmiştim kızımın kilosunda.gittik tartıldık güzel kilo almış dedi doktor.eve gelince bir kaka yaptı (2 gündür yapmıyordu) boğazına kadar yapmış resmen.bir daha tarttım temizledikten sonra,200 gr eksik çıktı:))))
hayır nasıl biriktirmiş o kadar şeyi içinde anlamadım ki,resmen bileklerime kadar pisliğe battım
bu arada kanguru ya da sling (ne olduğunu bile bilmiyorum:) kullanmıyorum ben.nadiren dışarı çıkıyoruz onda da arabasına yatırıyorum,arada etrafı daha rahat izlesin diye kucağımıza alıyoruz.
canım sling bu son zamanlarda ünlülerde sık sık gördüğümüz taşıma aracı. bez gibi bişey çocuğu bağlıyosun. annem sürekli "ben sizi sırtıma bağlayıp gezdirirdim " der bu ona benziyo sanki. rahat görünüyo ama kullanan yok çevremde. biz çok geziyoruz galiba. arabasında götürüyorum genelde ama bi süre sonra sıkılıyo kucak istiyo. ellerimin serbest kalması için ya kanguru ya da sling bişey almalıyım.
birde bebeklerinizi destekleyerek oturtuyomusunuz artık? yoksa daha erkenmi? bebek arabasını yarım oturma pozisyonuna almak istiyorum yatmaktan sıkılıyo sanki.
canım sling bu son zamanlarda ünlülerde sık sık gördüğümüz taşıma aracı. bez gibi bişey çocuğu bağlıyosun. annem sürekli "ben sizi sırtıma bağlayıp gezdirirdim " der bu ona benziyo sanki. rahat görünüyo ama kullanan yok çevremde. biz çok geziyoruz galiba. arabasında götürüyorum genelde ama bi süre sonra sıkılıyo kucak istiyo. ellerimin serbest kalması için ya kanguru ya da sling bişey almalıyım.
birde bebeklerinizi destekleyerek oturtuyomusunuz artık? yoksa daha erkenmi? bebek arabasını yarım oturma pozisyonuna almak istiyorum yatmaktan sıkılıyo sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?