- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.461
Kızlar sizlere bişey soracağım ???
bebegimin kalça usgg sini çektircem ama özel hastaneler çekmiyormuş galiba
siz nerede çektirdiniz bide muayeneye götürünce hemen aynı gün çekiliyormu?
benim bebiş uykucu.(nazar değmesin) gece 10.30 dan 8 e kadar uyuyor.gündüzleri 2 saat ayaktaysa1 saat uyuyor.bu böyle devam ediyor.üstelik uyumak içinde ağlıyor.ben de niye uyuyor diye kafayı taktım.çevremdeki herkesin bebeğinde gündüz uykusu yok.benimkin de olunca garipsedim
maşallah canım. benimkide uykusu olduğu için ağlıyo ama uykuya dalamıyo. kendi de üzülüyo bizi de üzüyo. gaz sorunu da sebep oluyo galiba. senin gazlı bi bebek mi?
Ah ah kızlar meğer kızımı huysuz yapan bu zinco damlaymış yaa. Sinirden ölüyorum yani. Eşim devamlı gazı var ondan agliyor deyip tıktı çocuğun ağzına damlayı. Iki haftada anca farkettim. Iki gündür vermiyorum. Çocuk kendine geldi yaa . Gece falan uykumuz yok gene gercede cok huysuzlanıyordu daha sakin artık. Bir daha vermiycem ben. Gaz sancısı bile bu kadar huysuzlandırmıyordu
Hepimizin başında ayrı bir dert ışte hayat ışte. Allah sabır versin hepimize
mavi biz çektirdik. Doğduğunda randevu aldık özel hastaneden . 1. Ayın sonunda usgye girdik . Yarım saat sonra sonucu alıp doktoruna götürüp gösterdik. Cocuk doktoru da aynı hastanedeydi zaten. 55 liraya çekildi. Bizim muayene ücreti de 55tı. Sskmız da yok belki devlet hastanesinde ücretsizdir bilemiyorum
arkadaşlar gaz için metsili tavsiye ederim, benim oğlmda da oluyordu günde 1-2 kere 4 damla veriyordum bayağı işe yarıyordu. bir de doktorumuz kalabalık ortamlara sokmayın gazlı bebekleri dedi :) hakkaten de işe yarıyor tavsiyesi. bizim şuan gaz sorunu filan kalmadı elh. :)
biz kalça filmi için cumartesi gitcez inş. ama usg değildi röntgen çekiliyo diye biliyom ben yoksa bizim hastanedemi öyle çekiliyo, kafam karıştı şimdi. ama bu sefer doktora gitmeden önce bi liste yapıp gitcem, ne kadarda bi kaka yapması lazım, kakanın normal rengi ne bizimki bazen yeşil oluyo çünkü, uykusu uzun olursa uyandırıp emzirmek gerekirmi, elleri ayaklar hemen buz gibi oluyo normalmi, doyup doymadığını nasıl anlarım, kustuktan sonra emziriyimmi vb gibi bissürü soru, Allah bizim dr a sabır versin:86:
biz kalça filmi için cumartesi gitcez inş. ama usg değildi röntgen çekiliyo diye biliyom ben yoksa bizim hastanedemi öyle çekiliyo, kafam karıştı şimdi. ama bu sefer doktora gitmeden önce bi liste yapıp gitcem, ne kadarda bi kaka yapması lazım, kakanın normal rengi ne bizimki bazen yeşil oluyo çünkü, uykusu uzun olursa uyandırıp emzirmek gerekirmi, elleri ayaklar hemen buz gibi oluyo normalmi, doyup doymadığını nasıl anlarım, kustuktan sonra emziriyimmi vb gibi bissürü soru, Allah bizim dr a sabır versin:86:
benim bebeğim neden emmek istemiyor yaa,nasıl emzirebilirim???dua edin ne olur,kızım bırakıyor beni yavaş yavaş.
sizin bebekleriniz kaç saatte bir emiyor?benimki bu aralar 5 saate uzattı iyice,çıldırabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?