-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.641
Ederim canım...Bende hamile olduğumu öğrenince içimden geçti ve bebeğim için başladım...Bayrama kadar bitirmek istediğimden 2 cüz okuyorum...Tabiki ederim canım...Zaten her okuyuşumda herkese dua ediyorum...
Ederim canım...Bende hamile olduğumu öğrenince içimden geçti ve bebeğim için başladım...Bayrama kadar bitirmek istediğimden 2 cüz okuyorum...Tabiki ederim canım...Zaten her okuyuşumda herkese dua ediyorum...
kızlar bende 400 tane alabilirim.
evet normal doğumdu bunuda normal istiyorum inşallah bir aksilik çıkmaz ben çok memnun kaldım normalden..
40+1 d benim doğduğunda
ayy ne güzel normal doğum yapmışsın
ben sezeryan oldum ve normal doğum içimde bir uhde olarak kaldı
o yüzden ssvd deneyeceğim inşallah
kpss den düşük alman kötü olmuş ama inşallah bi dahakine
bebeğinle vakit geçirirsin o zamana kadar
babannene Allah rahmet etsin
teyzenin durumu zor o yaştan sonra
mesleğin ne
kpss için çalışıyorsun dealer yazıyor bişi anlamadım da
eğer sezeryan olsaydım benimde içimde kalacaktı normal doğum..
ben matematik bölüm mezunuyum.öğretmenlik değil ama.78 aldım sınavdan ama en az 85 almam lazımdı..çalışamadım işte..
dealer ne demek bende bilmiyorum salladım öylesine.
Kızlar göbişlerinizden aşağıya doğru belirgin çizgi iniyormu aşağıya sebebi ne bilen var mı sağlıkçı arkadaşımda bu hafta doğurcak hamilelikle alakalı demiştibenm çok dikkatimi çekti belirgin bir şekilde göbeğimin az üstünden aşağıya kadar
ohh kaynatmışsınız yine kızlar...
Kızlar bi de bu tefriciye ler ne zaman kadar okunacak o da net belli olsun da ona göre bitirelim...
evet çizgi var ama hamilelikten öncede vardı sanki...Kızlar göbişlerinizden aşağıya doğru belirgin çizgi iniyormu aşağıya sebebi ne bilen var mı sağlıkçı arkadaşımda bu hafta doğurcak hamilelikle alakalı demiştibenm çok dikkatimi çekti belirgin bir şekilde göbeğimin az üstünden aşağıya kadar
hoşgeldina.s.selam kızlar burası bayağı kalabalık.
ben mayıs annesiyim ama nisan anneside olabilirim çünkü doğum 1 mayıs görünüyor daha öncede olabilir..bizim daha yeni belli olmaya başladığı için pek kimsecikler yok bizim topikte
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize..
inş duyarsın canım...Bebişlerinin güzel haberlerini paylaşan arkadaşlar ne mutlu size.Darısı başıma:) Yarın doktora gitcem bakalım kalp atışlarımızı duyarız inşallah :)))
gözünaydın canım...Kızlar kontrolden geldim.
Bebek maşallah gayet iyi görünüyor, gelişimi iyi. 1,37cm olmuş.
Bir sürü tahlil verdi, yarın aç karnına onları yaptıracağım.
Kasıklarında ağrı oluyormu diye sordu, bazen dedim, kese tam olarak yerleşmemiş daha dedi, bir bölümü havadaymış??ne demekse, bu ağrı yapar dedi, ağır kaldırmaca yok vee 16. haftaya kadar ilişki yok dedi, çok kesin konuştu, ama zaten crinone jel kullandığımı duyunca, oo sen zaten oraya çimentoyu dökmüşsün zaten istesende olmaz dedi.:hulya: ne zaman bitcek bu jel yaa, acayip rahatsız ediyo artık beni, vallahi yer kalmadı, jeli itemiyorum bile içeri. Neyseee bunlar güzel dertler.
Bu tüp bebekciden sonra ilk normal jinekolojik Kontrolüm ve ilk kez göbekten kontrol edildi.
Güzel resimler çekildi, 1,37 cm olduğu içinde daha iyi görünüyor, küçük bir solucan gibi, kıvrılmış ve kuyruklu. İlk kez içim bir tuhaf oldu, gerçekten bebeğim oluyor, binlerce kez şükürler olsun, allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Beni 5 senedir bekletiyor küçük solucanım, bazen hiç bebeğim olamayacak sanıyordum, ama bu gün ekranda görünce imkansız olmadığını gördüm.
Önce allahıma sonra tüm emek veren doktorlara teşekkür etmem gerek.
Allah doğduğu günü de göstersin inşallah.
Allah Kimseye bebek özlemi çektirmesin, tüm isteyenler bu güzelliği en kısa zamanda yaşasın.
gözün aydın canım...kızlar bende bugün keseyi gördüm:sm_cool:minnacık bişey yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün görememiştiniz dedim doktora,oda dün keseyi gördümde kalp atışlarını görmeye çalıştım dedi bende şimdi görünmesimi lazımdı dedim yok 6-6,5 haftalıkken görülür ama vajinal baksak kesin görürüz dedi ben istemedim.zaten cumartesi günü başka doktora gidicem.
hoşgeldin SMGE a.s.Herkese mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 27 temmuzda aşılamam olmuştu allahıma binlerce şükür tuttu geçen hafta keseyi gördük ctesi günüde beeğimizi görcez inşallah.çok heycanlıyım. Internette hesapladığıma göre 21 nisan tahmini doğum tarihi.
Kızlar göbişlerinizden aşağıya doğru belirgin çizgi iniyormu aşağıya sebebi ne bilen var mı sağlıkçı arkadaşımda bu hafta doğurcak hamilelikle alakalı demiştibenm çok dikkatimi çekti belirgin bir şekilde göbeğimin az üstünden aşağıya kadar
ohh kaynatmışsınız yine kızlar...
ben yarın başlıcm bu hafta bitirirz galiba cnm CADIARZU
TEFRİCİYE OKUYACAKLAR
truf -------------200
welcome------200
nisa-36--------400
denizcim-----400
funmak ------
ohcanımadeysin
papatya-------400
fadik -----------200
yokmu arttıran
merhaba arkadaşlar...
kısmet olursa bende nisan annesi olcam ama bu listeye girmeye cesaretim yok...
kalp atışlarını duymadım daha...
benim bebeğim tüp bebek...6 yıllık bir hasretin sonunda geldi...çok korkuyorum bişey olcak diye...
tefriciyeye bende katılmak isterim kabul ederseniz...
100 tane okurum....
rabbim tüm hamilelere sağlıkla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin inşallah...kimsenin mutluluğu yarım kalmasın...