2011 Nisan Anneleri

Ederim canım...Bende hamile olduğumu öğrenince içimden geçti ve bebeğim için başladım...Bayrama kadar bitirmek istediğimden 2 cüz okuyorum...Tabiki ederim canım...Zaten her okuyuşumda herkese dua ediyorum...

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Allah herkese senin gibi bir arkadaş nasip etsin:kedi:

Kızlar göbişlerinizden aşağıya doğru belirgin çizgi iniyormu aşağıya sebebi ne bilen var mı sağlıkçı arkadaşımda bu hafta doğurcak hamilelikle alakalı demiştibenm çok dikkatimi çekti belirgin bir şekilde göbeğimin az üstünden aşağıya kadar

o benim bayağı sonra olmuştu hemen ilk haftalarda değil.
bulantısı olan varmı aranızda

evet çizgi var ama hamilelikten öncede vardı sanki...

hoşgeldina.s.
evet nisan annesi olma ihtimalinde çok yüksek...
hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinde...

Bebişlerinin güzel haberlerini paylaşan arkadaşlar ne mutlu size.Darısı başıma:) Yarın doktora gitcem bakalım kalp atışlarımızı duyarız inşallah :)))
inş duyarsın canım...
pozitif düşün hep...

gözünaydın canım...
dikkat et kendine...

gözün aydın canım...
kalp atışı için acala etme biraz sabret canım...

hoşgeldin SMGE a.s.
sağlıcakla gellsin bebişin inş..

linea alba
hamilelik çizgisi gebelikten çıkar
2 sene içinde en fazla kaybolur

ohh kaynatmışsınız yine kızlar...

evet tefriciye almak istermisin

ben yarın başlıcm bu hafta bitirirz galiba cnm CADIARZU

haftaya kalmasa pazartesiye bitirsek

kızlar bananda yaızn ama 50 olsun baştan gözümü korkutmayın birde ne duası bu ne işe yarıyor duamız ve netde bulabilir miyim

değerli hocalarımızın bize aktardığı bilgilerden öğrendiğimize göre salat-ı tefriciyeyi gerçekten inanarak okuduğumuz vakit Allah’ın izni ile dualarımız kabul olacaktır.Bu demek değil ki kesinlikle kabul olacak.Burada mühim olan niyettir.

Sizce sizin için çok zor olan şeyler Allah’a hiç zor gelir mi? en imkansızı yaratan Allah’ımız bu dua vesilesi ile inşallah dualarınızı kabul eder.

Peki nasıl okunur.

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”

Latin harfleri ile:

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
Duayı arapça olarak okumanızı tavsiye ederiz.

Gerçekten inanarak yapılmış bir duanın kabul olmayacağını kim söyleyebilir.

funmakcım okuması zor değil canım
sana 50 yazıyorum
ben ezberledim zaten okudukça ezberliyorsun
gittikçe kolaylaşıyor okuması

TEFRİCİYE OKUYACAKLAR

truf -------------200
welcome------200
nisa-36--------400
denizcim-----400
funmak ------50
ohcanımadeysin
papatya-------400
fadik -----------200
mavi0-----------100

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar...
kısmet olursa bende nisan annesi olcam ama bu listeye girmeye cesaretim yok...
kalp atışlarını duymadım daha...
benim bebeğim tüp bebek...6 yıllık bir hasretin sonunda geldi...çok korkuyorum bişey olcak diye...
tefriciyeye bende katılmak isterim kabul ederseniz...
100 tane okurum....
rabbim tüm hamilelere sağlıkla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin inşallah...kimsenin mutluluğu yarım kalmasın...

canım hayırlı olsun
seni de eklerim listeye ne demek
Allah rızası için okuna bir dua sen niye olmayasınki
bebeklerimizin kalp atışlarını duymamıza vesile olacak belki bu dua
Peygamber efendimizi aracı kılarak Allah'tan bebeklerimize sağlık sıhhat vermesini dileyeceğiz.

bak ne güzel bebeğin tutunmuş
şimdi sıra geldi kalp atışlarına
inşallah duyarsın yakında onları da
100 tane de sana yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…