evet normal doğumdu bunuda normal istiyorum inşallah bir aksilik çıkmaz ben çok memnun kaldım normalden..
40+1 d benim doğduğunda benimde sat 25 temmuzkaydirigubbakcemile5 ilk doğumda dr hep şubat sonu mart başı demişti ben hep şubatta bekledim.marta geldi gününüde geçince beklmesi zor oldu..şimdi kendimi son gününe kadar gelmeyeck diye alıştırmaya çalışıyorum
ya aslında kararsızdım bu sene kpss ye girdim ama kızım küçük ilgilenmekten çalışamadım .annem gelecekti yanıma ama yaşlılar vardı başında 3 tane hepsi çok hastaydı bir türlü gelemedi oda.bannem kpss ye yakın vefat etti..teyzem eşinden boşanıp annenamlerin yanına taşınınca annem biraz rahat etti.bu sene düzgün çalışamadım güzel bir puan alamadım 2012 ye kaldı sınav işi.
daha çok var ozamana kadar2. yi doğurayım bari sınava girene kadar 1 yaşını geçer dedim.hemen oldu oda..Allah aratmadı çok şükür.araları az olsun arkadaş olurlar hem:ecrin_bebek:
artık 2012 kpss ye çalışırken ya annem bakar ya kreşe veririm bi şekilde.annem bakar inşallah
ayy ne güzel normal doğum yapmışsın
ben sezeryan oldum ve normal doğum içimde bir uhde olarak kaldı
o yüzden ssvd deneyeceğim inşallah
kpss den düşük alman kötü olmuş ama inşallah bi dahakine
bebeğinle vakit geçirirsin o zamana kadar
babannene Allah rahmet etsin
teyzenin durumu zor o yaştan sonra
mesleğin ne
kpss için çalışıyorsun dealer yazıyor bişi anlamadım da
Kızlar ben de 400 tane alabilirim...İnternetim gidip geliyoo sürekli yazamıyorum anında kusura bakmayın ee mii
ne kusuru canım yazdım sana da 400