2011 Nisan Anneleri

canım hoşgeldin aramıza sağlıkla alacağız inşallah melekelrimizi kucağımıza

iyi bakalım güvenmiyorsun sanırım doktoruna
ben de bizim ordaki doktora güvenmiyorum
hastanede ne olarak çalışıyorsun canım

hoşgeldin canım
hoşbulduk cnm. Kalp atışlarını ne zaman duyarız acaba bilginiz varmı?
kuvvetle ihtimal haftaya çarşamba görürsün canım

Canımmmm hadi gözün aydın ne güzel
Darısı bizim başımıza inş:Saruboceq:

inşallah cnm duyarız içimde bi korku oluo ya duyamazsa diye

Canım benim hadi gözün aydın çok sevindim...Evet de mi yaaaa minnacık bişey böyle halka şeklinde Bebişimizin ilk resmini de bugün aldık yaniii:CüvCüv:
Rabbim kalp atışlarını görmeyi de nasip etsin inş:Saruboceq:

Canım hoşgeldin.Rabbim kucağına almayı da nasip eder inş.Ne güzel keseyi görmüşsün darısı kalp atışınaopuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya bir arkadaş demişya fire vermeye başladık (Rabbim hepimizi korusun)tefriciye okuyalım diye yarın ben başlıyacağım arkadaşlar hepimiz adına okurum inş. en tez zamandada bitirmeye çalışırım eğer isteyen olursa paylaşada biliriz

Bebişlerinin güzel haberlerini paylaşan arkadaşlar ne mutlu size.Darısı başıma:) Yarın doktora gitcem bakalım kalp atışlarımızı duyarız inşallah :)))

SMGE aramıza hoşgeldin...İnşallah kalp atışlarınıda duyarsın...Benimde internet hesaplamasına göre 21 Nisan doğum canım...

canım tek başına okuma
ben demiştim tefriciye okuyalım diye
bi sürüyüz maaşallah
herkese 100-200 anca düşer
hemen biter
benim ilk hamileliğimde okumuştuk
çok işe yarıyo yaaa
peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine okuyalım kimler okuyacak bakalım

Canım ben okurum hem de büyük bir zevkle bebişlerimizeeeee

Canım ben hiç Tefriciye okumamıştım nasıl dua olduğunuda bilmiyordum şimdi baktım eski Türkçe okunmasında fayda varmış yazıyor...Ben eski Türkçe biliyorum ve bende okumak istiyorum...

kusura bakma canım anımsayamadım:kedi: evet tez zamanda bitiririz inş. 4444 tane kim ne kadar almak isterse söylesin olumunekankayizsmile inş. herşeyiçin

sağol canım evet kalp atışlarınıda görsek içimiz rahatlayacaka.s

Bebişlerinin güzel haberlerini paylaşan arkadaşlar ne mutlu size.Darısı başıma:) Yarın doktora gitcem bakalım kalp atışlarımızı duyarız inşallah :)))

7+6 da gümbür gümbür duyacaksın inşallah canım. Bende bu gün duydum, 4 hafta sonraya gel dedi doktor, bu 4 hafta nasıl geçecek yaa, bakalım.

laborantım canım.

aa ne güzel ben de tıbbi sekreterim

Canım ben hiç Tefriciye okumamıştım nasıl dua olduğunuda bilmiyordum şimdi baktım eski Türkçe okunmasında fayda varmış yazıyor...Ben eski Türkçe biliyorum ve bende okumak istiyorum...

eski türçe derken
arapça okunuyor

kusura bakma canım anımsayamadım:kedi: evet tez zamanda bitiririz inş. 4444 tane kim ne kadar almak isterse söylesin olumunekankayizsmile inş. herşeyiçin

şimdi şöyle yapalım
herkes eşit okusun
toplamda kaç kişi okuyacaksak bölüşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…