- 31 Temmuz 2009
- 6.873
- 31
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.621
canım burdan alıntı yapa yapa kim kaç tane alıyor takip ederiz ben 400canım tek başına okuma
ben demiştim tefriciye okuyalım diye
bi sürüyüz maaşallah
herkese 100-200 anca düşer
hemen biter
benim ilk hamileliğimde okumuştuk
çok işe yarıyo yaaa
peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine okuyalım kimler okuyacak bakalım
selam kızlar burası bayağı kalabalık.
ben mayıs annesiyim ama nisan anneside olabilirim çünkü doğum 1 mayıs görünüyor daha öncede olabilir..bizim daha yeni belli olmaya başladığı için pek kimsecikler yok bizim topikte
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize..[/QUOTE
hoşgeldinn cnm aramızda birgün var bende 30 nisan ama öncede olabilir sonrada inş. sat 24 temmuz
tefriciyeyi sağlıklı doğum olsun diyemi okuyorsunuz bende okuyabilirim.
TEFRİCİYE OKUYACAKLAR
truf
welcome
nisa-36
denizcim
funmak
yokmu arttıran
Canım bana şimdilik 200 yaz çünkü ben cüz başladım yeni daha 10. cüzdeyim...Hergün 2 cüz okuyorum...Dua bitince ben yine söylerim sana...
TEFRİCİYE OKUYACAKLAR
truf 200
welcome 200
nisa-36 400
denizcim
funmak
oh canıma deysin
yokmu arttıran
evet normal doğumdu bunuda normal istiyorum inşallah bir aksilik çıkmaz ben çok memnun kaldım normalden..oh canıma deysin
sen kızını normal doğumlamı doğurmuştun
ve kaç haftalıktı doğduğunda canım
benimde sat 25 temmuzkaydirigubbakcemile5 ilk doğumda dr hep şubat sonu mart başı demişti ben hep şubatta bekledim.marta geldi gününüde geçince beklmesi zor oldu..şimdi kendimi son gününe kadar gelmeyeck diye alıştırmaya çalışıyorumselam kızlar burası bayağı kalabalık.
ben mayıs annesiyim ama nisan anneside olabilirim çünkü doğum 1 mayıs görünüyor daha öncede olabilir..bizim daha yeni belli olmaya başladığı için pek kimsecikler yok bizim topikte
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize..[/QUOTE
hoşgeldinn cnm aramızda birgün var bende 30 nisan ama öncede olabilir sonrada inş. sat 24 temmuz
evet canım onun için okuyoruz
kızım 29 aylık seninki küçükmüş ama tam ideal yaşlar
iyi yapmışsın
ya aslında kararsızdım bu sene kpss ye girdim ama kızım küçük ilgilenmekten çalışamadım .annem gelecekti yanıma ama yaşlılar vardı başında 3 tane hepsi çok hastaydı bir türlü gelemedi oda.bannem kpss ye yakın vefat etti..teyzem eşinden boşanıp annenamlerin yanına taşınınca annem biraz rahat etti.bu sene düzgün çalışamadım güzel bir puan alamadım 2012 ye kaldı sınav işi.
daha çok var ozamana kadar2. yi doğurayım bari sınava girene kadar 1 yaşını geçer dedim.hemen oldu oda..Allah aratmadı çok şükür.araları az olsun arkadaş olurlar hem:ecrin_bebek:
artık 2012 kpss ye çalışırken ya annem bakar ya kreşe veririm bi şekilde.annem bakar inşallah
OHCANIMADEYSİN hoşgeldin aramıza...
Allah kabul etsin canım bana da dua et nolur
bu aralar çok ihtiyacım var
yalnız bebek için değil tayin için de
ya aslında kararsızdım bu sene kpss ye girdim ama kızım küçük ilgilenmekten çalışamadım .annem gelecekti yanıma ama yaşlılar vardı başında 3 tane hepsi çok hastaydı bir türlü gelemedi oda.bannem kpss ye yakın vefat etti..teyzem eşinden boşanıp annenamlerin yanına taşınınca annem biraz rahat etti.bu sene düzgün çalışamadım güzel bir puan alamadım 2012 ye kaldı sınav işi.
daha çok var ozamana kadar2. yi doğurayım bari sınava girene kadar 1 yaşını geçer dedim.hemen oldu oda..Allah aratmadı çok şükür.araları az olsun arkadaş olurlar hem:ecrin_bebek:
artık 2012 kpss ye çalışırken ya annem bakar ya kreşe veririm bi şekilde.annem bakar inşallah
çok tuttum canım bu fikrikaydirigubbakcemile5vala belki bebişler uğurlu gelir benim kpssberbattı benimde hayaller 2012 ye kaldıboshayallersmile:dance:
evet normal doğumdu bunuda normal istiyorum inşallah bir aksilik çıkmaz ben çok memnun kaldım normalden..
40+1 d benim doğduğunda
benimde sat 25 temmuzkaydirigubbakcemile5 ilk doğumda dr hep şubat sonu mart başı demişti ben hep şubatta bekledim.marta geldi gününüde geçince beklmesi zor oldu..şimdi kendimi son gününe kadar gelmeyeck diye alıştırmaya çalışıyorum
ayy ne güzel normal doğum yapmışsın
ben sezeryan oldum ve normal doğum içimde bir uhde olarak kaldı
o yüzden ssvd deneyeceğim inşallah
kpss den düşük alman kötü olmuş ama inşallah bi dahakine
bebeğinle vakit geçirirsin o zamana kadar
babannene Allah rahmet etsin
teyzenin durumu zor o yaştan sonra
mesleğin ne
kpss için çalışıyorsun dealer yazıyor bişi anlamadım da
Kızlar ben de 400 tane alabilirim...İnternetim gidip geliyoo sürekli yazamıyorum anında kusura bakmayın ee mii
ne kusuru canım yazdım sana da 400