2011 Nisan Anneleri

canımcıklarım merhaba opuyorumnanaktan

çarşamba bebişimi gördüm eşşek kadar olmuş sıpacığım :asigim:
bebişim hep gününde görünürken -transferimden 14 gün önce- şimdi
2 gün öne atlamış -tam adet gününe gelmiş- o hesaba göre bu gün 8+5 bile olmuşum :lepi:
1 kilo daha vermişim 60 kg olmuşum. ya rejim yaparken canım çıkıyordu. şimdi vermemek için ne yapsam kilo kaybım devam ediyor bilmiyorumkismile . mide bulantısı son sürat. yalnız öğle ve akşamları çok fena oluyor. bol bol limon yiyorum. çok iyi geliyor bulantıma. limona tuz döküp portakal gibi yiyorum. aşermek ilk 12 haftada olurmuş. ben daha hiç aşermedim.

tefriciyeden bahsetmişsiniz benim bildiğim arkadaşlar bir gün içinde okunması lazım ve onun secdesi var teslim duası var biz tüm sülale okumuştuk ama teslim duasını ve secdesini ben yapmamıştım. kim yapcak bunu da belirlemek lazım. ben 200 tane okurum.
hpinize bebişinizle güzel bir gün diliyorum.. opuyorumnanaktan

Günaydıın zemuszemus

Trufçım bende şimdilik 200 tane tefriciye okuyabilirim, bittikçe yine almaya çalışırım opuyorumnanaktan

canımcıklarım merhaba opuyorumnanaktan

çarşamba bebişimi gördüm eşşek kadar olmuş sıpacığım :asigim:
bebişim hep gününde görünürken -transferimden 14 gün önce- şimdi
2 gün öne atlamış -tam adet gününe gelmiş- o hesaba göre bu gün 8+5 bile olmuşum :lepi:
1 kilo daha vermişim 60 kg olmuşum. ya rejim yaparken canım çıkıyordu. şimdi vermemek için ne yapsam kilo kaybım devam ediyor bilmiyorumkismile . mide bulantısı son sürat. yalnız öğle ve akşamları çok fena oluyor. bol bol limon yiyorum. çok iyi geliyor bulantıma. limona tuz döküp portakal gibi yiyorum. aşermek ilk 12 haftada olurmuş. ben daha hiç aşermedim.

tefriciyeden bahsetmişsiniz benim bildiğim arkadaşlar bir gün içinde okunması lazım ve onun secdesi var teslim duası var biz tüm sülale okumuştuk ama teslim duasını ve secdesini ben yapmamıştım. kim yapcak bunu da belirlemek lazım. ben 200 tane okurum.
hpinize bebişinizle güzel bir gün diliyorum.. opuyorumnanaktan

Simtencim maşşalah bebişine :nazar:
Kaç cm olmuş, ve artık belli belirsiz çıkıntıları oluşmuşmu?

bende SAT günümde tartılmıştım 53 kiloydum çarşamba günü doktorda tartıldım 51 çıktım akannehir
Öyle bulantım filanda yok henüz
neden nasıl oldu da kilo verdim anlamadım neyse şimdilik bu durumdan şikayetçi değilim :KK1:
Nede olsa hamileliğin sonlarına doğru kilo alıcaz ne kadar az okadar iyi :KK1:

Simtencim maşşalah bebişine :nazar:
Kaç cm olmuş, ve artık belli belirsiz çıkıntıları oluşmuşmu?

bende SAT günümde tartılmıştım 53 kiloydum çarşamba günü doktorda tartıldım 51 çıktım akannehir
Öyle bulantım filanda yok henüz
neden nasıl oldu da kilo verdim anlamadım neyse şimdilik bu durumdan şikayetçi değilim :KK1:
Nede olsa hamileliğin sonlarına doğru kilo alıcaz ne kadar az okadar iyi :KK1:

boyu 1.87 yazıyor. bana verdiği resim çok kötü pek bi şey görünmüyor ama ultrasonda aa bebek felan dedim. artık yavaş yavaş kafası felan görünüyor. yerim ben o kafayıı :asigim:
canım ilk 12 hafta 3 kilodan fazla vermemek gerekiyor. ben hakkımı doldurdum. bir de vücut yağ yakınca ketonlar ortaya çıkıyor oda sinir sistemine zarar veriyor. beni korkutan :gitme: o inşallah bi şey olmaz bebişime. aminn.

boyu 1.87 yazıyor. bana verdiği resim çok kötü pek bi şey görünmüyor ama ultrasonda aa bebek felan dedim. artık yavaş yavaş kafası felan görünüyor. yerim ben o kafayıı :asigim:
canım ilk 12 hafta 3 kilodan fazla vermemek gerekiyor. ben hakkımı doldurdum. bir de vücut yağ yakınca ketonlar ortaya çıkıyor oda sinir sistemine zarar veriyor. beni korkutan :gitme: o inşallah bi şey olmaz bebişime. aminn.

Maşallahh :nazar: Ay ne güzel yavaş yavaş şekillleri belli olmaya başlıyor :asigim: :nazar:

aa böyle bi risk olduğunu bilmiyordum, Allah korusun bebişlerimizi :nazar:

kızlar günaydınn.... bugün 6+6 dayım.. kasıklarım bıçak gibi kesiliyo sonra geçiyo... sizde de oldumu bu? korkuyorum ters giden bişey mi var?

günaydın kızlar, bulantım yine oldu bugün..
bi gün iyiyim bi gün kötü.. ama anladımki sabah evden çıkmadan sıvı
bişey tüketirsem bulantım oluyor, bişey içmeden çıkarsam olmuyor...

kızlar günaydınn.... bugün 6+6 dayım.. kasıklarım bıçak gibi kesiliyo sonra geçiyo... sizde de oldumu bu? korkuyorum ters giden bişey mi var?
Günaydın Angel opuyorumnanaktan
benim gece öyle bi sancım olduki korktum sanki rahmime bıçak saplandı gibi hissettim
onun etkisiyle sanırım kötü rüyalar gördüm :sinifsinif:

kızlar günaydın.. herkeslere bebişlerle birlikte sağlıklı bir gün dilerim...cumanız mübarek olsun..:Saruboceq:

Günaydın eda opuyorumnanaktan saol canım seninde cuman mübarek olsun opuyorumnanaktan

angel74, angel_eda, Bammbik, landsarc, mefunihi :KK3:
hepinize hayırlı cumalar kızlar...

Günaydın bebikim sanada hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

Günaydın Angel opuyorumnanaktan
benim gece öyle bi sancım olduki korktum sanki rahmime bıçak saplandı gibi hissettim
onun etkisiyle sanırım kötü rüyalar gördüm :sinifsinif:

aynen canım.. göbeğimin altı kasık bölgem boydan boya bıçakla kesiliyo sanki ... acıyor..inşallah hayırdır...

slm bambikcim.. geçmiş olsun cnm.. başlarda o kasılmalar ağrılar oluyo. sonra alışıosun korkma.. ben de gece nası uyuduysam eşim sahura kalkamamış.. aç kaldı bugün yavrucuğum.. life_citycim sen de hoşgeldin.. iyiyiz valla bebişlerde iidir inşallah.. haftaya bi olsa da görsem sağ salim çok mutlu olucam..

günaydın kızzzlarrr
nasıl gidiyor
bebişler napıyo bakalım:)

Günaydınn opuyorumnanaktan
İnşallah iyilerdir :asigim: :nazar:
Çarşamba günü kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah duyabilirim :Saruboceq:

aynen canım.. göbeğimin altı kasık bölgem boydan boya bıçakla kesiliyo sanki ... acıyor..inşallah hayırdır...

Evet banada aynen böyle oldu ama birden bire saplandı, hayırdır inşallah :Saruboceq:

slm bambikcim.. geçmiş olsun cnm.. başlarda o kasılmalar ağrılar oluyo. sonra alışıosun korkma.. ben de gece nası uyuduysam eşim sahura kalkamamış.. aç kaldı bugün yavrucuğum.. life_citycim sen de hoşgeldin.. iyiyiz valla bebişlerde iidir inşallah.. haftaya bi olsa da görsem sağ salim çok mutlu olucam..

Saol edacım, sende sancı hala oluyomu?
Ay eşine yazık olmuş ya inşallah fazla etkilenmez :teselli:

evet kasık ağrıları oluyor cnm en çok 5 6. haftalada oluyor.
rahim büyüyor o yuzden.
snra yavaş yavaş azalıyor.

showda o konu bitti ne yazıkki.başka konuya geçtiler.

bambik inş. duyarsın kalp atışlarını
çok güzel oluyor:)

Günaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun inşallah opuyorumnanaktan
bugün akşam bebeğimi görmeye gidicem
neolur banada dua edin
çok heyecanlıyım, inşallah herşey yolundadır
kahverengi lekem sarı renge dönüştü
benimde kasıklarım ağrıyo sabah kalkınca bişeyim yok sonra biraz iş yapınca hemen ağrıyo
allah esirgesin bebeklerimizi :Saruboceq:

bammbikcim ben de şuan bi ağrı sancı yok en azından dayanılmayacak kadar.. bazen kasıklarım ağrıyo bazen de yumurtalıklarım ağrıyo..

evet kasık ağrıları oluyor cnm en çok 5 6. haftalada oluyor.
rahim büyüyor o yuzden.
snra yavaş yavaş azalıyor.

showda o konu bitti ne yazıkki.başka konuya geçtiler.

bambik inş. duyarsın kalp atışlarını
çok güzel oluyor:)

Anladım aslında panik yapmıyorum ama gece uykuluyken öyle bi sancı vurdu ki ne oluyo dedim

İnşallahh :Saruboceq:

Günaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun inşallah opuyorumnanaktan
bugün akşam bebeğimi görmeye gidicem
neolur banada dua edin
çok heyecanlıyım, inşallah herşey yolundadır
kahverengi lekem sarı renge dönüştü
benimde kasıklarım ağrıyo sabah kalkınca bişeyim yok sonra biraz iş yapınca hemen ağrıyo
allah esirgesin bebeklerimizi :Saruboceq:

Günaydın kelebeek opuyorumnanaktan
umarım herşey yolundadır :Saruboceq:
Bende yorulduğumda ağrım oluyo genelde, daha dikkatli olmaya çalışıyorum :hulya:

bammbikcim ben de şuan bi ağrı sancı yok en azından dayanılmayacak kadar.. bazen kasıklarım ağrıyo bazen de yumurtalıklarım ağrıyo..

Benimde dayanılmayacak kadar değil, normal adet olmadan 3-4 gün önce sancılarım başlardı onlar gibi,
ama dün geceki ciddi ciddi korkuttu beni :1ninca:

X