2011 Nisan Anneleri

Herkese mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 27 temmuzda aşılamam olmuştu allahıma binlerce şükür tuttu geçen hafta keseyi gördük ctesi günüde beeğimizi görcez inşallah.çok heycanlıyım. Internette hesapladığıma göre 21 nisan tahmini doğum tarihi.

canım hoşgeldin aramıza sağlıkla alacağız inşallah melekelrimizi kucağımıza:nazar:

canım çalıştığım hastanenin doktoru benim doktorum değil dün keseyi görmek için gittim ama kesenin oluşmaya başladığını söyledi ama bana bu kese falan demedi içim rahat etmedi benimde bugün tekrar girdim ultrasona ve bende gördüm keseyi.

iyi bakalım güvenmiyorsun sanırım doktoruna
ben de bizim ordaki doktora güvenmiyorum
hastanede ne olarak çalışıyorsun canım

Herkese mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 27 temmuzda aşılamam olmuştu allahıma binlerce şükür tuttu geçen hafta keseyi gördük ctesi günüde beeğimizi görcez inşallah.çok heycanlıyım. Internette hesapladığıma göre 21 nisan tahmini doğum tarihi.

hoşgeldin canım
hoşbulduk cnm. Kalp atışlarını ne zaman duyarız acaba bilginiz varmı?
kuvvetle ihtimal haftaya çarşamba görürsün canım

merhaba kızlar bizde bugun 3. kontrole gittik kalp atısımıza rtık çok net görtülüyor bacak ve kol çıkıntıları belli belirsiz görüldü ve kalp atışını duyduk gümbür gümbür ay ağlayasım geldi o an kanamalı bölgemiz yok olmuş ancak 1 ay daha yatacaksın dedi dr işyerindeki ler ne diyecek bakalı mbiraz izin biraz rapor bu 3 ayı bitireeceğiz bu arada 7 hafta 5 günlük gösterdi usg muhremel doğum tarihimizde 9 nisan diyor bakalım hepinize sağlıklı günler kızlar:nazar:

Canımmmm hadi gözün aydın ne güzel:nazar:
Darısı bizim başımıza inş:Saruboceq:

iyi bakalım güvenmiyorsun sanırım doktoruna
ben de bizim ordaki doktora güvenmiyorum
hastanede ne olarak çalışıyorsun canım

hoşgeldin canım

kuvvetle ihtimal haftaya çarşamba görürsün canım

inşallah cnm duyarız içimde bi korku oluo ya duyamazsa diye

kızlar bende bugün keseyi gördüm:sm_cool:minnacık bişey yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün görememiştiniz dedim doktora,oda dün keseyi gördümde kalp atışlarını görmeye çalıştım dedi bende şimdi görünmesimi lazımdı dedim yok 6-6,5 haftalıkken görülür ama vajinal baksak kesin görürüz dedi ben istemedim.zaten cumartesi günü başka doktora gidicem.

Canım benim hadi gözün aydın çok sevindim...Evet de mi yaaaa minnacık bişey böyle halka şeklinde Bebişimizin ilk resmini de bugün aldık yaniii:CüvCüv:
Rabbim kalp atışlarını görmeyi de nasip etsin inş:Saruboceq:

Canım hoşgeldin.Rabbim kucağına almayı da nasip eder inş.Ne güzel keseyi görmüşsün darısı kalp atışınaopuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya bir arkadaş demişya fire vermeye başladık (Rabbim hepimizi korusun)tefriciye okuyalım diye yarın ben başlıyacağım arkadaşlar hepimiz adına okurum inş. en tez zamandada bitirmeye çalışırım eğer isteyen olursa paylaşada biliriz

Bebişlerinin güzel haberlerini paylaşan arkadaşlar ne mutlu size.Darısı başıma:) Yarın doktora gitcem bakalım kalp atışlarımızı duyarız inşallah :)))

SMGE aramıza hoşgeldin...İnşallah kalp atışlarınıda duyarsın...Benimde internet hesaplamasına göre 21 Nisan doğum canım...

canım tek başına okuma
ben demiştim tefriciye okuyalım diye
bi sürüyüz maaşallah
herkese 100-200 anca düşer
hemen biter
benim ilk hamileliğimde okumuştuk
çok işe yarıyo yaaa
peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine okuyalım kimler okuyacak bakalım

canım tek başına okuma
bi sürüyüz maaşallah
hemen biter
çok işe yarıyo yaaa

Canım ben okurum hem de büyük bir zevkle bebişlerimizeeeee:emir_bebek:

canım tek başına okuma
bi sürüyüz maaşallah
hemen biter
çok işe yarıyo yaaa

Canım ben hiç Tefriciye okumamıştım nasıl dua olduğunuda bilmiyordum şimdi baktım eski Türkçe okunmasında fayda varmış yazıyor...Ben eski Türkçe biliyorum ve bende okumak istiyorum...

canım tek başına okuma
bi sürüyüz maaşallah
hemen biter
çok işe yarıyo yaaa

kusura bakma canım anımsayamadım:kedi: evet tez zamanda bitiririz inş. 4444 tane kim ne kadar almak isterse söylesin olumunekankayizsmile:eek: inş. herşey:emir_bebek:için

Canım benim hadi gözün aydın çok sevindim...Evet de mi yaaaa minnacık bişey böyle halka şeklinde Bebişimizin ilk resmini de bugün aldık yaniii:CüvCüv:
Rabbim kalp atışlarını görmeyi de nasip etsin inş:Saruboceq:

sağol canım evet kalp atışlarınıda görsek içimiz rahatlayacaka.s

Bebişlerinin güzel haberlerini paylaşan arkadaşlar ne mutlu size.Darısı başıma:) Yarın doktora gitcem bakalım kalp atışlarımızı duyarız inşallah :)))

7+6 da gümbür gümbür duyacaksın inşallah canım. Bende bu gün duydum, 4 hafta sonraya gel dedi doktor, bu 4 hafta nasıl geçecek yaa, bakalım.

laborantım canım.

aa ne güzel ben de tıbbi sekreterim

Canım ben hiç Tefriciye okumamıştım nasıl dua olduğunuda bilmiyordum şimdi baktım eski Türkçe okunmasında fayda varmış yazıyor...Ben eski Türkçe biliyorum ve bende okumak istiyorum...

eski türçe derken
arapça okunuyor

kusura bakma canım anımsayamadım:kedi: evet tez zamanda bitiririz inş. 4444 tane kim ne kadar almak isterse söylesin olumunekankayizsmile:eek: inş. herşey:emir_bebek:için

şimdi şöyle yapalım
herkes eşit okusun
toplamda kaç kişi okuyacaksak bölüşelim

X