Kızlar kontrolden geldim.
Bebek maşallah gayet iyi görünüyor, gelişimi iyi. 1,37cm olmuş.
Bir sürü tahlil verdi, yarın aç karnına onları yaptıracağım.
Kasıklarında ağrı oluyormu diye sordu, bazen dedim, kese tam olarak yerleşmemiş daha dedi, bir bölümü havadaymış??ne demekse, bu ağrı yapar dedi, ağır kaldırmaca yok vee 16. haftaya kadar ilişki yok dedi, çok kesin konuştu, ama zaten crinone jel kullandığımı duyunca, oo sen zaten oraya çimentoyu dökmüşsün zaten istesende olmaz dedi.:hulya: ne zaman bitcek bu jel yaa, acayip rahatsız ediyo artık beni, vallahi yer kalmadı, jeli itemiyorum bile içeri. Neyseee bunlar güzel dertler.
Bu tüp bebekciden sonra ilk normal jinekolojik Kontrolüm ve ilk kez göbekten kontrol edildi.
Güzel resimler çekildi, 1,37 cm olduğu içinde daha iyi görünüyor, küçük bir solucan gibi, kıvrılmış ve kuyruklu. İlk kez içim bir tuhaf oldu, gerçekten bebeğim oluyor, binlerce kez şükürler olsun, allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Beni 5 senedir bekletiyor küçük solucanım, bazen hiç bebeğim olamayacak sanıyordum, ama bu gün ekranda görünce imkansız olmadığını gördüm.
Önce allahıma sonra tüm emek veren doktorlara teşekkür etmem gerek.
Allah doğduğu günü de göstersin inşallah.
Allah Kimseye bebek özlemi çektirmesin, tüm isteyenler bu güzelliği en kısa zamanda yaşasın.