- 1 Şubat 2008
- 3.236
- 8
- 40
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.581
funmakcım böyle güzel haberler duymak mutlu ediyor beni
hadi bakalım
her gittiğinde heyecan basacak ağlamak isteyeceksin
hadi bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7.haftası içinde sanırım... c.tesi kalp atışlaı bulunamazsa alalım demiş doktoru... sanırım 8.haftayı doktor beklemeyecek...
arkadaşın başka rahatsızlığı falan varmı yada kese veya bebişin ilerlemesi iyimi bilmiyorum...oda öyle yapacakmış, başka bir doktora daha gidecek, ama zehirleme vakkaları duyuyoruz, allah korusun geç te kalmaması gerekir. ama umudunu yitirmiyor tabi.
6,6 haftalık bu gün 7 oldu.
ben devlet hastanesinde yaptırdım ve hiç para vermedim...arkadaşlar doktora ilk muayenemi oldum..bnden kan testi yaptırmamı istedi kanda 9 bulgunun durumuna bakılcak..bağkur indirimiyle 217 tl tutuyo..anlamadım valla..sizlerden yaptıran varmı?? bana birz gereksiz gibi geldi..
gözün aydın canım...Kızlar benim için dua eden herkesten Allah razı olsun...opuyorumnanaktan
Yeni geldim doktordan kesemizi gördük.Haftana göre kese boyutun normal dedi...Lekelenmeyle ilgili bişey demedi kese çevresinde kanama görünmüyor ama rahim ağzında varsa da oraya bakmamız ilk aylar açısından sakıncalı olabilir dedi...Zaten şu an evimde değilim.Eve gidince doğru dürüst bi doktora gideceğim.Şimdi panik olduğum için bi gideyim demiştim ama çok tatmin olduğum söylenemez...Rabbbim bebişlerimizi korusun inş:Saruboceq::Saruboceq:
alttan usg farklı muayene farklı birşey...Canım tehlikeli olabilir dedi rahimağzından bakmak.Ayyyy ne bilimm her doktor aynı değil işte.Bazıları vajinal baktırmak zararlı değil diyor bazısı böyle diyor...Biz de tereddüt ediyoruz iştekafamçokkarıştı
funmakcım böyle güzel haberler duymak mutlu ediyor beni
hadi bakalım
merhaba kızlar bizde bugun 3. kontrole gittik kalp atısımıza rtık çok net görtülüyor bacak ve kol çıkıntıları belli belirsiz görüldü ve kalp atışını duyduk gümbür gümbür ay ağlayasım geldi o an kanamalı bölgemiz yok olmuş ancak 1 ay daha yatacaksın dedi dr işyerindeki ler ne diyecek bakalı mbiraz izin biraz rapor bu 3 ayı bitireeceğiz bu arada 7 hafta 5 günlük gösterdi usg muhremel doğum tarihimizde 9 nisan diyor bakalım hepinize sağlıklı günler kızlar
gözün aydın canım...çok şükür kanamada gitmiş....merhaba kızlar bizde bugun 3. kontrole gittik kalp atısımıza rtık çok net görtülüyor bacak ve kol çıkıntıları belli belirsiz görüldü ve kalp atışını duyduk gümbür gümbür ay ağlayasım geldi o an kanamalı bölgemiz yok olmuş ancak 1 ay daha yatacaksın dedi dr işyerindeki ler ne diyecek bakalı mbiraz izin biraz rapor bu 3 ayı bitireeceğiz bu arada 7 hafta 5 günlük gösterdi usg muhremel doğum tarihimizde 9 nisan diyor bakalım hepinize sağlıklı günler kızlar
çok zorlamadığı müddetçe içme canım...bu arada bende bualntıu var dr u muz ilaç verdi ama belkide kullanmam çok rahatsız olmadıkça bulantı olması çok iyi dedi paçayı yırtmıs oluyormus bebek dr u muz istedğimiz bir durumdur dedi bende ekşi yemek için çıldırıyorum bana da mi ayşe gelyor ne
hayırlı iftarlar
şuan 1,5 lt su önümde, içiyorum yavaş yavaş...
arkadaşlar doktora ilk muayenemi oldum..bnden kan testi yaptırmamı istedi kanda 9 bulgunun durumuna bakılcak..bağkur indirimiyle 217 tl tutuyo..anlamadım valla..sizlerden yaptıran varmı?? bana birz gereksiz gibi geldi..
ben onları hamile olduğumu öğrenmeden yaptırrmıştım tekrar isterler miki?
Bende tüm testleri hamile kalmadan yaptırdım ama aradan çok zaman geçtiği için doktor tekrar istedi, 2 yıl filan geçti sanırım.
6+2 de ben kalp atışlarını duymuştum.. Ama ultrason aletine göre değişiyormuş .. En kesin 7. Haftada görünüyor...
benimde bu gün 7+5 günlük ve gümbür gümbür duydum kalp atışını bebişkomun.
ay canım çok teşekkür ederim hadi bakalım sıra senin meleklerinde sıra göstersinler artık kaç kişiler değil mi canım senin konrtrolun ne zmaandı
hayırlı iftarlar sizlerede..Allah kabul etsin..a.s
Hadi afferim sana, içtikce daha çok içmek isteyeceksin, şişe önünde durdukça unutmazsında.
Bende az önce doktordan geldim, sanırım 7 kalem test yazmış, ama okuyamıyorum. Sadece birini net biliyorum, trombositime baktıracak, yüzümde lekelenmeler var güneşten, bunlar kan pıhtılaşmasının belirtileri olabilir bi test yapalım dedi.
Bende tüm testleri hamile kalmadan yaptırdım ama aradan çok zaman geçtiği için doktor tekrar istedi, 2 yıl filan geçti sanırım.
benimde bu gün 7+5 günlük ve gümbür gümbür duydum kalp atışını bebişkomun.
Kızlar kontrolden geldim.
Bebek maşallah gayet iyi görünüyor, gelişimi iyi. 1,37cm olmuş.
Bir sürü tahlil verdi, yarın aç karnına onları yaptıracağım.
Kasıklarında ağrı oluyormu diye sordu, bazen dedim, kese tam olarak yerleşmemiş daha dedi, bir bölümü havadaymış??ne demekse, bu ağrı yapar dedi, ağır kaldırmaca yok vee 16. haftaya kadar ilişki yok dedi, çok kesin konuştu, ama zaten crinone jel kullandığımı duyunca, oo sen zaten oraya çimentoyu dökmüşsün zaten istesende olmaz dedi.:hulya: ne zaman bitcek bu jel yaa, acayip rahatsız ediyo artık beni, vallahi yer kalmadı, jeli itemiyorum bile içeri. Neyseee bunlar güzel dertler.
Bu tüp bebekciden sonra ilk normal jinekolojik Kontrolüm ve ilk kez göbekten kontrol edildi.
Güzel resimler çekildi, 1,37 cm olduğu içinde daha iyi görünüyor, küçük bir solucan gibi, kıvrılmış ve kuyruklu. İlk kez içim bir tuhaf oldu, gerçekten bebeğim oluyor, binlerce kez şükürler olsun, allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Beni 5 senedir bekletiyor küçük solucanım, bazen hiç bebeğim olamayacak sanıyordum, ama bu gün ekranda görünce imkansız olmadığını gördüm.
canım sağlıkla alacağız melekelrimizi inşallah kucağımızıa bana da çocugun olmaz dr lara inat mucize şekilde hamile kaldım sadece şu anda gittiğim dr um olur neden olmasın diyordu gerçekten mucizelerimiz onlar sağlıkla kucaklarımıza alacağız inşallah minik melekelerimizi
tekrar hayırlı olsun canım benim gözümüz aydın hepimizin
buarada aynıyız 7+5 iz bizde
Kızlar kontrolden geldim.
Bebek maşallah gayet iyi görünüyor, gelişimi iyi. 1,37cm olmuş.
Bir sürü tahlil verdi, yarın aç karnına onları yaptıracağım.
Kasıklarında ağrı oluyormu diye sordu, bazen dedim, kese tam olarak yerleşmemiş daha dedi, bir bölümü havadaymış??ne demekse, bu ağrı yapar dedi, ağır kaldırmaca yok vee 16. haftaya kadar ilişki yok dedi, çok kesin konuştu, ama zaten crinone jel kullandığımı duyunca, oo sen zaten oraya çimentoyu dökmüşsün zaten istesende olmaz dedi.:hulya: ne zaman bitcek bu jel yaa, acayip rahatsız ediyo artık beni, vallahi yer kalmadı, jeli itemiyorum bile içeri. Neyseee bunlar güzel dertler.
Bu tüp bebekciden sonra ilk normal jinekolojik Kontrolüm ve ilk kez göbekten kontrol edildi.
Güzel resimler çekildi, 1,37 cm olduğu içinde daha iyi görünüyor, küçük bir solucan gibi, kıvrılmış ve kuyruklu. İlk kez içim bir tuhaf oldu, gerçekten bebeğim oluyor, binlerce kez şükürler olsun, allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Beni 5 senedir bekletiyor küçük solucanım, bazen hiç bebeğim olamayacak sanıyordum, ama bu gün ekranda görünce imkansız olmadığını gördüm.
Önce allahıma sonra tüm emek veren doktorlara teşekkür etmem gerek.
Allah doğduğu günü de göstersin inşallah.
Allah Kimseye bebek özlemi çektirmesin, tüm isteyenler bu güzelliği en kısa zamanda yaşasın.
trufcum hadi bakalım az kalmıs sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz
zektbom canım hiç üüzlme düzenli kullan progestanı allahın izniyle geçecek benim kanamalı bölgem 3 hafta önce keseden büyüktü alalhıma şükürler olsunki gitti
ama inanın o kalp atısı hayatımda duyduğum en güzel sesti allahım o nasıl güzel bir atıştır
kızlar bende bugün keseyi gördüm:sm_cool:minnacık bişey yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün görememiştiniz dedim doktora,oda dün keseyi gördümde kalp atışlarını görmeye çalıştım dedi bende şimdi görünmesimi lazımdı dedim yok 6-6,5 haftalıkken görülür ama vajinal baksak kesin görürüz dedi ben istemedim.zaten cumartesi günü başka doktora gidicem.
dün niye gittin bugün niye gittin
doktorunu tamamen mi değiştireceksin ve neden
Herkese mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 27 temmuzda aşılamam olmuştu allahıma binlerce şükür tuttu geçen hafta keseyi gördük ctesi günüde beeğimizi görcez inşallah.çok heycanlıyım. Internette hesapladığıma göre 21 nisan tahmini doğum tarihi.
canım çalıştığım hastanenin doktoru benim doktorum değil dün keseyi görmek için gittim ama kesenin oluşmaya başladığını söyledi ama bana bu kese falan demedi içim rahat etmedi benimde bugün tekrar girdim ultrasona ve bende gördüm keseyi.
Herkese mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 27 temmuzda aşılamam olmuştu allahıma binlerce şükür tuttu geçen hafta keseyi gördük ctesi günüde beeğimizi görcez inşallah.çok heycanlıyım. Internette hesapladığıma göre 21 nisan tahmini doğum tarihi.