2011 Nisan Anneleri

amanda aman ikizlerimiz bile var.

kızlar o kahverengi akıntıdan korkmayın.
bana progestan vermişti. günde 3 tane demişti ama ben bi tane içmiştim
1 haftada kesildi.
10 gün ilişki yasak ve fazla kımıldama dedi bende yatmıştım hep.

ve gördüğünüz gibi bişeym yok şimdi.öyle oluyor yani

kızlar bende kan testi yaptırdım tekrar 57 idi 6 gün önce bugün 1227 olmuş sanırım sağlıklı ilerliyor çok mutlu oldum diğer düşüğümde 1000 bile olamamıştı erken ama yükselmesi çok mutlu etti benidelikafadulden
olumunekankayizsmile denizcim sağol bitanem desteğin için

nisacım gözün aydın canım,çok güzel yükselmiş değerin...:nazar:
değerin yükselmesi tabi çok önemli,dr.a ne zaman gidecektin canım sen?

inşallah canım ... şimdi hemen pazartesi olsun istiyorum.. benim minikler ne alemde meraktayım... bakalım kalp atışını görücezmi ikincisinin..

canım değerlerin süper olmuş... gözün aydın.. Allah tamanına erdirsin.. eski düşüğünü düşünme artık... yeni bebeişine odaklan..

o kasık ağrıları iyiye işaret... içerideki inşaatın hızla ilerlediğini gösterirmiş :)))
:Saruboceq: dualarımız seninle canım inş. güzel haberlerle geleceksin pazartesi ayrıca bir belgesel linki vermiştim ya orda çoğul gebelikte vardı ikizlerden biri diğerine tekme atıyor oda ona elini çarpıyor çook tatlıydı izlerken aklıma sen geldinolumunekankayizsmiledelikafadulden:1hug:

Gözümüz korkmuş benimde leke gelecek diye aklım çıkıyordu, hatta dün ve ondan önceki gün benden akıntının içinde hafif bi kırmızılık vardı, moralimizi bozmaya hemen yetiyor. Bi taraftanda kendime diyorumki bunlar gayet normal olacak, hatta regli olupta hamile olan bile var diyorum.

evettt. güzel düşün güzel şeyler olsun... dimi arkadaşım...

:Saruboceq: dualarımız seninle canım inş. güzel haberlerle geleceksin pazartesi ayrıca bir belgesel linki vermiştim ya orda çoğul gebelikte vardı ikizlerden biri diğerine tekme atıyor oda ona elini çarpıyor çook tatlıydı izlerken aklıma sen geldinolumunekankayizsmiledelikafadulden:1hug:

amin canım... o linki yine yazarmısın... bende izleyeyim merak ettim... ay inşallah ikiz devam eder...

nisacım gözün aydın canım,çok güzel yükselmiş değerin...:nazar:
değerin yükselmesi tabi çok önemli,dr.a ne zaman gidecektin canım sen?

çok sağol bitabem canım bana kalsa hemen giderim ama biraz daha bekleyeyim haftaya cuma yada cumartesi gideyim diyorum bir yandanda doktor arayışı içerisindeyim eski doktoruma gitmek istemiyorum eğer dayanamazsam bu cuma bile giderim ama 4+6da gözükür mü kesebilmiyorumkismile

Günaydın kızlar
benimde gece kahverengi akıntım başladı mafoldumben
inşallah bebeğime bişey olmaz

kelebekcim öyle çok fazla değilse korkma
bana da hemen hemen aynı dönemde oldu 1-2 gün ama sonra kendiliğinden geçti
sen yine de dikkat et,ama panik yapma,dr.la yinede görüşürsünyerimseniben

merhaba bayanlar diğer yopiği açan arkadaş liste için yeni topik açmamızı önermiş bu görevi ben yapayım dedim şimdi son adet tarihlerimizi ve beklenen doğum tarihlerimizi yazalım listemizi oluşturmay başlayalım
B]بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم [/B],[

2011 NİSAN ANNELERİ LİSTESİ :nazar:

:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Kilo Takip***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|

:CüvCüv:|aysu87|?|25- Haziran|2-Nisan
:CüvCüv:|funmak|33|26- Haziran|2-Nisan|53 kg
:CüvCüv:|emilyyyyyy|?|27- Haziran|3-Nisan
:CüvCüv:|tatlişoğlum|29|28- Haziran|4-Nisan
:CüvCüv:|BALKUPUM|?|28- Haziran|4-Nisan
:CüvCüv:|lollipop83|?|28- haziran|4-Nisan
:CüvCüv:|Dreamer35|28|28- Haziran|4-Nisan|61 kg
:CüvCüv:|simten81|29|29- haziran|5-Nisan|63 kg
:CüvCüv:|life_city|?|29- haziran|5 Nisan
:CüvCüv:|Fadik|29|29- Haziran|5-Nisan|50kg+0kg(6.haftada)
:CüvCüv:|_mai_|?|1- Temmuz|7-Nisan
:CüvCüv:|nilufermas|?|1- Temmuz|7-Nisan
:CüvCüv:|duyguş|27|2- Temmuz|8-Nisan|59 kg
:CüvCüv:|catdog|?|3- Temmuz|9-Nisan
:CüvCüv:|she35|?|3- Temmuz|9-Nisan
:CüvCüv:|Lidya|24|3-temmuz|9-nisan|58 kg
:CüvCüv:|zynp06|23|4- Temmuz|10-Nisan
:CüvCüv:|landsarc|28|7- Temmuz|13-Nisan|62 kg
:CüvCüv:|karemel86|?|7- Temmuz|13-Nisan
:CüvCüv:|zerdal|29|8- Temmuz|14-Nisan|56 kg
:CüvCüv:|babybaby86|?|8- Temmuz|14-Nisan|61 kg
:CüvCüv:|zeynep0146|?|8- Temmuz|14-Nisan
:CüvCüv:|dilserserin|?|9- Temmuz|15-Nisan
:CüvCüv:|angel74|36|10- Temmuz|16-Nisan|69 kg
:CüvCüv:|kuzucan|?|12- Temmuz|18-Nisan
:CüvCüv:|mersenem|22|13- Temmuz|19-Nisan|65 kg
:CüvCüv:|denizcim|26|18- Temmuz|24-Nisan|45 kg
:CüvCüv:|truf|26|19- Temmuz|25-Nisan|53 kg
:CüvCüv:|bammbik|23|19- Temmuz|25-Nisan|53 kg
:CüvCüv:|*papatya*|27|20- Temmuz|26-Nisan|42 kg
:CüvCüv:|kelebek01|?|22- Temmuz|28-Nisan
:CüvCüv:|Nisa_86|24|24-temmuz|30-nisan
:CüvCüv:|dscopur|25|25- temmuz|30- nisan

merhaba ben yeni üye oldum ve temmuz anne adaylarıyla basladık. buraya yönlendirildik. benimde son adet 3 temmuz doğum 9 nisan .

az önce doktordan geldim. bebeğimi ilk defa gördüm. 7+3 günlük. kalp atışlarını doktor duydu ben duyamadım. çanakkaledeyim ve burda bütün özel muayenehaneler kapandığı için devlet hast. gidiyoruz. ama malesef bir tane ultrason var sırayı 4-5 güne sonra veya yarın gel falan diyorlar. bugün çok ii olmayan bi dok. gittim çünkü onun polikliniğinde ultrason varmış diye. hele şükür gördüm bebeğimi gördüm. öf çok sıkıcı bu hastanede . kontroller.

cnm sanırım aynı belgesel ben de onu izlemeye başladım dün 1. bölümü bitti bu arada migren için benimde şuan ağrıdan kıvranıyorum sıcak duş iyi geldi biraz bana omuzve boyun çevreme sıcak su ile masaj yaptım hafifledi birde buz koyanları duydum başına sarıyormuş birde soğuk suda elini ıslatıp boynuna sürüyorsun sinirleri gevşetyrmuş cnmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilegeçmiş olsun

Saol Nisacım öneriler için, bu gün daha iyiym, tekrar migren tutarsa soğuk kompresi deneyeceğim.

az önce doktordan geldim. bebeğimi ilk defa gördüm. 7+3 günlük. kalp atışlarını doktor duydu ben duyamadım. çanakkaledeyim ve burda bütün özel muayenehaneler kapandığı için devlet hast. gidiyoruz. ama malesef bir tane ultrason var sırayı 4-5 güne sonra veya yarın gel falan diyorlar. bugün çok ii olmayan bi dok. gittim çünkü onun polikliniğinde ultrason varmış diye. hele şükür gördüm bebeğimi gördüm. öf çok sıkıcı bu hastanede . kontroller.
gözün aydın canım :lepi::nazar:

Günaydın kızlar
benimde gece kahverengi akıntım başladı mafoldumben
inşallah bebeğime bişey olmaz

canım, korkma, doktorunu ara, sana mutlaka jel gibi bişey verecektir eğer tehlikeli bir durum varsa. aı hamileliklerde kanama olabiliyor biliyorsun, ama bu kötü birşeyin işareti olmuyor çoğu zaman.
Biz tüp bebekcilerde herkes crionine diye bir jel kullanıyoruz, düşük tehlikemiz olmamasına rağmen, doktorlarımız veriyor. Doğal yolla gebe kalamadığımız için, bir tür önlem olarak.
Eğer doktorun gerek duyarsa sanada bir ilaç önerecektir, ama stres olmamaya çalış.

hanımlar şimdi bizim bu aylarda yaptırıcağımız testler neler. açıkçası benim ikinci bebeğim olacak ama gerçekten zamanla unutuyo insan. yaklaşan bir test zamanı varmı..

canım gözün aydın, aynıyız yarında iş yerindeki arkadaş duymaya gidecek onlada aynıyız. o arkadaşına üzüldüm boş gebelik nasıl oluyorki. bende çok korkuyorum. banada dua edin canım, hayırlısı ile kalp atışını duyayım. Bende cuma gideceğim az kaldı.

sağol canım inişallah sende biran önce görürsün bebişini.boş gebelik içinde embriyo yani bebek olmayan bir kese oluyor canım.içinde bebek oluşması gerekırken bomboş bir kese görünüyor.allah kımseye yaşatmasın..

X