- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 3
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.141
günaydın bammbik nisa nasılsınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar
benimde gece kahverengi akıntım başladı mafoldumben
inşallah bebeğime bişey olmaz
iyiym canım işteyim bugün midem kalkıyor akannehir oruçta değilim bugün daha kimsye söylemedimgünaydın bammbik nisa nasılsınız?
Günaydın kızlar
günaydın bammbik nisa nasılsınız?
tatlişoğlum hoşgeldin
sağolun kızlar,
bende hemen progestana başladım,
zaten çok yok çamaşırım kirlenmiyo
sadece tuvalet kağıdına silince geliyo.
bende iş yerindeyim fıstıklar benimde belim kasıklarım çok ağrıyor zor oturuyorum valla bammbik inşallah keseyi görürsün yarın bende haftaya çarşamba gidicem hepimizin hakkına hayırlısı
ben geldiiimmmmmmmm.allahım okadar rahatladımki anlatamam arkadaşlar.bebeğimi gördük ve kalp atışlarınıda duyduk çok mutluyum.çünkü orda benımle aynı haftalarda olan arkadaşım denk geldi onun boş gebelik çıktı çok üzüldük.belirtilerimiz aynı onunla bendemı öle olucam acaba dıye düşünmekten strese girdim çok fena eşimde tabi.ama çok şükür benım herşey yolunda 1 ay sonra tekrar gidicem.folbiol dışında başka bişi vermedi gene.inanılmaz bir duydu.allahım herkese yaşatsın bu güzellikleri.ben buarada6+5de duydum kalp atışlarını.
:teytey:canım çok güzel bir haber çok sevindim ya inş. diğerini de tez zamanda duyarsınolumunekankayizsmile
kızlar bende kan testi yaptırdım tekrar 57 idi 6 gün önce bugün 1227 olmuş sanırım sağlıklı ilerliyor çok mutlu oldum diğer düşüğümde 1000 bile olamamıştı erken ama yükselmesi çok mutlu etti benidelikafadulden
olumunekankayizsmile denizcim sağol bitanem desteğin için
angel74 ve babybaby86
gözünüz aydın canlar
Allah kucağınıza almayı da nasip etsin
aa angel inşallah ikizdir demiştim senin için
Rabbim kabul etti herhalde
Merhaba kızlar,
5 gündür girmiyorum topiğe baya ilerlemiş, bir saattir eskileri okuyordum.
Miğde bulantısı filan olmuyor bende şimdilik, ama aşırı uyuyorum, Kızım mı olacak Angel ne dersin:) Çin takvimine göre erkek görünüyor, ama tüp olduğu ve 2 embriyo yerleştiği ama sadece 1 tanesi tutunduğu için bu takvime çok güvenmiyorum.
Ha birde hamilelikte migren için bir öneriniz var mı?? baş ağrım gözlerime vuruyor, sonra midemi bulandırıyor, en sonda kusuyorum. normalde sürec böyle devam ediyor bende. Doğal bir tedavi şekli var mı acaba.
canım gözünaydın, iki güzel haber birden almışsın.inşaallah haftaya diğerininde kalp atışlarını duyarsınız.darısı tüm bekleyenlerin başına:)
Günaydın kızlar
Benimde arada kasık ağrım oluyo birden vuruyo,
Ama şikayetçi değilim demekki orada bişiler oluyo :asigim:
Amin inşallah görebilirim :Saruboceq:
o kasık ağrıları iyiye işaret... içerideki inşaatın hızla ilerlediğini gösterirmiş :)))
canım gebeliğin bazı dönemlerindeki kanamalar gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösterirmiş.. yani devamı yoksa ve çoğalmıyorsa dahada mutlu olabilirsin.. ancak dinlenmen şart... sakın yorma kendini... yat uzan...
Canım ya :1hug: valla bunu yeni duydum inşallah dediğin gibidir.
işyerinde ayağımın altına bi tabure koydum sürekli uzatıyorum.
internette bir doktorun sitesinde okumuştum ... her sağlıklı gebe gebeliğinin bir döneminde lekelenme yaşar diye yazıyordu.. hangisiydi unuttum şimdi...