2011 Nisan Anneleri

amin canım inşalllah
karından baktı canım
oruçtum zaten
seni iyi gördüm oruç gibi değilsin
senden öncekilere tutma dedim ama sana tut diyorum eğer susamıyorsan çok dedi
ben de herkes gibi 4-6 civarı susuyorum ama sonra telafi ediyorum dedim

hı hı futmol mu olur voleybolmu olur bi takım kurcaz artık

:sinifsinif: bunun için rahatlatıcı bişi yokmu acaba

yok canım maalesef bil fiil çekiliyo
45 gün boyunca çekmiştim

hoşbulduk arkadaşlar nasılsınız bugün? benim midem biraz karışık ama tam anlamıyla mide bulantısı denemez 6. haftadayım inşallah mide bulantısı olmaz. sizin nasıl bulantı durumu? ben dün doktora gittim keseyi gördük doktor 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Sizler oruç tutuyor musunuz? ben doktora sordum tutabiliyorsan tut ama zorlandığın anda hemen bırak dedi. bugün tutmadım eşim tutmamam konusunda ısrar ediyor

funmakcım 7. hafta süper bulantın filan yok dimi

tuba 335 bana da doktor dayanabilirsen tut susuzluğa dedi
ama iftardan sonra su alımına dikkat et dedi

ewt denizcim ya hiç sorma yataktan bulantıyla kalkıyorum 3 gündür. sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik

Canım ben pek bişey anlamıyorum şu anda erken galiba...Sadece uyku hali çok var sürekli yatasım var kafamı koyduğum yerde uyuyorum:roflol:
Sen 4-5 haftalıkken nasıldın daha yoktu de mi o zamanalr bulantı falan??

3 gün öncesine kadar bende bulantı adına hiç bişey yoktu cnm. insan 4-5 haftalıkken hamile olduğuna inanamıyoki zaten. bendede uyku çoktu gerçi hala varda
tuhaf ama ben keseyi görene kadar inanmadım zaten hamile olduğuma

Bende bazen diyorum hamile değilmiyim yoksa...Midem bulanmıyor...Sadece göğüs ucum ve yanları hala çok ağrıyor ve acıtıyor...Bazende sanki bişey batırıyorlar gibi oluyor...Kasıklarım adet zamanında ağrıdı ama şimdi ağrımıyor...
Kızlar süt içmeye başladınız mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…