- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
merhaba bebişiniszi sağlıcakla büyütün inş...merhaba 8 nısanda dogum yaptım
ben hamıleyken netım yoktu son 2 ay kesfettım kk
keske önce görseydım ızlar sınır stes sıkıntı yapmayın tadına varın hamılelıgınızın
rabbım hepınıze saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın
dogumuma yakın doguma hazırlık topıgınde BEBEGINIZDE GAZ SANCISI OLMASIN ISTIYORSANIZ BUNU YAPIN YAZIYODU sızde bakın dogdu eve gelınca agzına bırkac tane nar tanesının suyunu sıktım
bu benım 3 dogumum3 sezeryanlı dogurdum onuda anlatırım ama nar suyu sayesınde hıc gaz problemımız olmadı emzırıp yatırdım uykusuz gece bılmem dıger 2 sınde neler cektım sızde bır göz atın oraya sormak ıstedıgınız varsa yardımcı olurum
merhaba arkadaşlar beni de aranıza kabul ederseniz mutlu olurum ben de nisan annesi olacağım Allah kısmet ederse. benim sat 8 temmuz muhtemel doğum tarihi de 14 nisan heyecanlıyım ve benimle aynı duyguları paylaşan birileriyle konuşmak beni rahatlatacak. Allah hepimize sorunsuz ve rahat bir hamilelik yaşatır inşallah
amin ..inşallah ..hepimiz için dua ediyorum artık.. benim ilk bebeğim olacak ve heyecandan uyuyamıyorum desem yeridir..opuyorumnanaktan
Hoşgeldinn opuyorumnanaktan inşallah en kısa zamanda görürsün bebişini :Saruboceq:Selam kızlar...Nasılsınız...Bende 13 Ağustos da adetime 1 gün kala iki koyu kırmızı çizgi ile hamile olduğumu öğrendim...16 Ağustos da dr. gittim ama nazar boncuğum kendini göstermedi göbekten...Dr. 5 haftalıktan küçük olanlar göbekten bakılınca bu ultrason göstermez dedi ve rahmim geriye dönük olduğu için oda engelleyebilir dedi...
merhaba arkadaşlar beni de aranıza kabul ederseniz mutlu olurum ben de nisan annesi olacağım Allah kısmet ederse. benim sat 8 temmuz muhtemel doğum tarihi de 14 nisan heyecanlıyım ve benimle aynı duyguları paylaşan birileriyle konuşmak beni rahatlatacak. Allah hepimize sorunsuz ve rahat bir hamilelik yaşatır inşallah
slm arkadaşlar bende tarihlerimi vereyim 24 temmuz sat 30 nisan doğum tarihi gözüküyor 58 kiloyum
selam kızlar
doktora gittik
çok iyi geçti
keseyi gördük
hatta yanında 1-2 kese daha gördü
burdan bi sürü kişi demişti artık ikiz olmalı senin diye
hadi ikiz neyse de üçüz nerden çıktı yaaaa
ailede varmı diye sordu
çooooook dedim
çok küçük tam belli olmuyor ama kesin 1 var dedi
10-15 gün sonra tekrar gel keseye ve kalp atışlarına bakalım dedi
selam kızlar
doktora gittik
çok iyi geçti
keseyi gördük
ailede varmı diye sordu
çooooook dedim
Gözün aydın canım
benimde bi önceki gebeliğimde öyle olmuştu ikisi büyük diğer ikisi daha küçük 4 tane vardı, doktor bile şaşırmıştı ''bunlar ne böyle sen tedaviyllemi kaldın'' demişti :)
Benim bi arkadaşımda kitapta okumuş, artık bukadar fazla keseyi doğa kendisi yapıyomuş hani biri giderse diğeri kalsın diye (tabi ben o arkadaşın yalancısıyım :)
belki duymuşsundur. 'kaybolan ikiz sendromu diye bişe var.
benimde sonraki muayenede diğer iki küçük kaybolmuştu iki büyük kalmıştı ama sadece birinde bebiş vardı, diğeri boştu. Kanamalarım olmuştu o diğer keseden dolayıymış.
Bakalım seninki neolcak, hakkında hayırlısı olsun canım opuyorumnanaktan
Benimde ilk bebeğim olacak inşallah, öğreneli 3 gün oldu 3 gündür içim kıpır kıpır :asigim:
Hoşgeldinn opuyorumnanaktan inşallah en kısa zamanda görürsün bebişini :Saruboceq:
Hoşgeldin tuuba opuyorumnanaktan
Hoşgeldin Nisa opuyorumnanaktan
Truf tebrik ederim :lepi: :lepi:
bende sabah sabah seni merak ettim açtım neti çok sevindim olumunekankayizsmile
Demek çoğul gebelik olma ihtimali de var :1rolleyes:
hadi hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile5
Bende 5+2 de gittiğimde görebilirim inşallah bayanssulusmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar...Nasılsınız...Herkese iyi hafta sonları diliyorum...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selam kızlar
doktora gittik
çok iyi geçti
keseyi gördük
ailede varmı diye sordu
çooooook dedim
Hayırlısı olsun olumunekankayizsmileevet aslında ikiz olma ihtimali var ama üçüz ilk kez olur olursa
5+2 de de belki zor görünür
bekleyebilirsen eylülün 1 ine kadar bekle bakalım.
Herkese günaydın mutlu bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle inşşşşşşş
Selam kızlar...Nasılsınız...Bende 13 Ağustos da adetime 1 gün kala iki koyu kırmızı çizgi ile hamile olduğumu öğrendim...16 Ağustos da dr. gittim ama nazar boncuğum kendini göstermedi göbekten...Dr. 5 haftalıktan küçük olanlar göbekten bakılınca bu ultrason göstermez dedi ve rahmim geriye dönük olduğu için oda engelleyebilir dedi...
merhaba 8 nısanda dogum yaptım
ben hamıleyken netım yoktu son 2 ay kesfettım kk
keske önce görseydım ızlar sınır stes sıkıntı yapmayın tadına varın hamılelıgınızın
rabbım hepınıze saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın
dogumuma yakın doguma hazırlık topıgınde BEBEGINIZDE GAZ SANCISI OLMASIN ISTIYORSANIZ BUNU YAPIN YAZIYODU sızde bakın dogdu eve gelınca agzına bırkac tane nar tanesının suyunu sıktım
bu benım 3 dogumum3 sezeryanlı dogurdum onuda anlatırım ama nar suyu sayesınde hıc gaz problemımız olmadı emzırıp yatırdım uykusuz gece bılmem dıger 2 sınde neler cektım sızde bır göz atın oraya sormak ıstedıgınız varsa yardımcı olurum
slm arkadaşlar bende tarihlerimi vereyim 24 temmuz sat 30 nisan doğum tarihi gözüküyor 58 kiloyum
selam kızlar
doktora gittik
çok iyi geçti
keseyi gördük
ailede varmı diye sordu
çooooook dedim
Günaydın denizcim opuyorumnanaktan
Günaydın canımm truf ne güzel görmüş kesecikleri inş biz de görürüz:ecrin_bebek:
inşallah :Saruboceq:
sen ne zaman gidecektin doktora unuttum :kedi:
canım dayanabilirsem 30-31 ağustos ama bu gidişle dayanamayacağım galiba.O yüsden belki bu hafta giderimbilmiyorumkismile
Sen çarşamba gidiyorsun değil mi
günaydın arkadaşlar.
bazılarının mide buşantısı başlamış ne yazıkkki.
ben 2 haftadır çekiyorum.
yani 6. haftadan itibaren...
çok zor gerçekten hiç bişey yiyemiyorum
iştahım sıfır....
allahım bitsin artık bulantılar diyorum ama daha çooook var.
ahhh cnm ne çubuk ne başka bişey
anlatamam sana
gün boyu devam ediyor.
dün geceden beri iki kere çıkarıyorum.
geçmiş olsun canım...ahhh cnm ne çubuk ne başka bişey
anlatamam sana
gün boyu devam ediyor.
dün geceden beri iki kere çıkarıyorum.
gözün aydın canım...selam kızlar
doktora gittik
çok iyi geçti
keseyi gördük