2011 Nisan Anneleri

AY BENİM MİDEM BULANIYORRRRRRRRRRR......... ÇOK RAHATSIZ EDİCİ... GEÇSİN DİYE NE VARSA YİYORUM BU SEFER DAHA BETER OLUYORUM:bbo:

BU ARADA LİSTE SÜPER OLMUŞ... YAŞ KISMI BİRAZ YAŞ AMA :)))))) NEDE OLSA YAŞ 36 BENDE...delikafadulden delikafadulden delikafadulden SÖYLERKEN BİLE KORKTUM YAHUUU
olsun canım ya yaşında ne varmış, insan mutluluğu ne zaman yaklarsa o zaman gençleşiveriyor. önemli oln bebişi yaklamış olman.
gayet iyiyim canım hatta bukadar iyi olmak beni tedirgin ediyor çok garip yaa.ağrım olsada bebeğimin orda olduğunu bilsem diyorum.bende ayaklarımı aklıma geldikçe kaldırıyorum hava.ben buarada dogru düzgün hiç bişi yiyemıyorum bugun saat 2 de zor kahvaltı yaptım hatta.sanırım benım iştahım kapandı başkasının açılır benımkı kapandı :))))
benimde iştahım açıldı. Bugün sürekli karnımın içi seiriyor gibi, kasım atıyor içinde, normal mi acaba.
landsarc hoşbuldum canım inşallahh rabbim isteyene versin bide kızlar benim ara ara kasık ağrılarım oluyorr sizde de var mıı
bende de oluyor, sordum ben normalmiş, rahim büyüme yapıyormuş.
arkadaşlar moralim o kadar bozuk ki. ağlıyorum yazarken. bugün iş çıkışı dr a gittim, tekrar bir kanda baktırayım hemde muayene olayım diye. cumartesi hcg 370.24 'tü. bugün çıkan sonuç 4700. ben mutlu mutlu dr odasına gittim ama ağlayarak çıktım. Çünkü doktor keseyi göremedi karından baktı. dış gebelik, mol gebelik vs bir sürü olasılık sıraladı. artı olarak bonus olarak bir de kistim varmış. mahvoldum. yarın başka bir doktora gideceğim. Allahım yardım et bana.

Ah canım ya üzmüşler seni. ama üst taraftan görünmeyebilir. bana arkadaşlar sıkı sıkı tembihledi erken gitme, bu seferde görünmezse strese girer panik olursun dediler. kendi doktoruna git bakalım, alttan baksın, inşallah normaldir canım. değerin çok güzel, yalnız kanama falan herhangi bişey var mı? Doktordan gelişini merakla bekliyoz.

kızlar benim kassığım içi hani inasanın gözü seirirde pıt pıt atar ya bugün öyle daha geçmedi, neden acaba.

günaydın güzel nisan anneleri

sabah hastaneye gittim kan verdim
bütün testleri
hemogram biyokimya
beta hcgi, t3, t4, tsh hepsi için kan verdim
öğleden sonra alıcaz sonucu
akşam 6 da kadın doğum doktoruma gideceğim.

Zerdalcim bu kasık atmasını ben biliyorum, bence allahın izniyle senin bi oğlun olacak kaydirigubbakcemile3
banada bunu annem demişti erkek bebekte erkenden seğirme olur diye.
benimde erken dönemde sürekli sağ kasığım seğirmişti ve bebeğimin cinsiyeti erkekti.
hakkında hayırlısı olsun canım :CüvCüv:

bütün testleri
hemogram biyokimya

Günaydın canım
inşallah sonuçların iyi çıkar
bu testleri doktorunmu istedi senden?

Zerdalcim bu kasık atmasını ben biliyorum, bence allahın izniyle senin bi oğlun olacak kaydirigubbakcemile3
banada bunu annem demişti erkek bebekte erkenden seğirme olur diye.
benimde erken dönemde sürekli sağ kasığım seğirmişti ve bebeğimin cinsiyeti erkekti.
hakkında hayırlısı olsun canım :CüvCüv:

Ay canım benim ya, azcık uşağı geç bulduk ya, vücudumuz ne sinyal verse korkuyoz. İçimi rahatlattın. Çok teşekkür ederim. Çin takvimine görede erkek gözüküyor. tabi benim için hiç farketmez, allahım sağlıklı sıhatli versinde, ben ona misler gibi bakarım.

bütün testleri
hemogram biyokimya

benimde yapıldı sağlık ocağında, zaten kanı doğum hastanesine gönderiyorlarmış, tirotlar, şeker falanda var, anlamadığım bir sürü, normal çıktı benimkiler.

Ay canım benim ya, azcık uşağı geç bulduk ya, vücudumuz ne sinyal verse korkuyoz. İçimi rahatlattın. Çok teşekkür ederim. Çin takvimine görede erkek gözüküyor. tabi benim için hiç farketmez, allahım sağlıklı sıhatli versinde, ben ona misler gibi bakarım.

amin inşallah.
ve o seğirme baya bi süre devam etmişti bende.
kanamam falan oluyordu korkuyordum bebeğime bişe oldumu diye
sonra tekrar bi seğirme oluyodu oh bee yaşıyor diyordum :)

ay canım benim ya, azcık uşağı geç bulduk ya, vücudumuz ne sinyal verse korkuyoz. Içimi rahatlattın. çok teşekkür ederim. çin takvimine görede erkek gözüküyor. Tabi benim için hiç farketmez, allahım sağlıklı sıhatli versinde, ben ona misler gibi bakarım.

çok uyuyanında kızı olacak derler.... Benim kızmı acaba... Aaa listeye beklediğimiz cinyeti ekleyelim sonra bakalım içimize doğanla gerçek bir olucak mı??? Cinsiyetler ne zaman belli oluyor???

selam benımde henüz bulantım yok bugun tam 6 haftalık oldu bebeğim.hatta busabah kalkınca göğsüm bile acımadı elleyince acıyor ama akıntım cok ve bırazda kasıgım agrıdı oda gecen hafta kesılmıstı bıtek bugun bıraz oldu.valla kötü bişi olucak dıye korkuyorum dokora salı gıdıcem nasıl beklıcem bılmıyorum. belirtilerim hiç geçmesin diyorum.erken gebelik belirtileri nezaman azalmaya başlıyor acaba yaa.

slm canım ilk ultrasonun mu salı günü benim ki 31 ağustos ilk ultrason

benim de oluyor ara ara kasık ağrılarım
ama lekelenmem filan yok çok şükür
kızımda da yoktu

ağrı ara ara oluyor bende de ama lekelenme derken böyle kan deil sarnın biraz daha koyusu gerçi bu günlerde oda geçtü çok şükür canım

yağsız ve ya yarım yağlı süt içmek daha iyi gelebilir gaz için belki
yoğurtta yenebilir her gün 3 kase

zaten yarım yağlı içiyorum canım kızlar bu arda dere otunda sütten bile daha çok vitamin varmış bide bal ve ceviz ilk 3 ay

selam kızlar nasılsınız?
bugün çalıştığım hastanedeki doktora gittim keseyi göremedi 1 ay sonra gel dedi bana zaten 10 gün sonra doktoruma gidicem işallah kalp atışlarınıda görürüz
ayrıca yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hamileliğiniz hayırlı olsun...

hoşbulduk canım saol seninde hayırlı olsun bebişin kaç haftalık bebişin

anladım canım...
Benimde içerde kanama var üstelik devamlıda lekelenmelerim var...
bende günlük 3 tane progestoron kullanıyorum...
ama ağızdan alıyordum 2 gündür vajinal başladım...
inş işe yarar...
inş seninkide yok olmuştur...

canım en son gittiğimizxe baya küçülmüştü inş. hepimiiznji yok olur benim bir arkadaşımında 4.ç ayda kanamsı olmsutu birden bire maşallah şipşirin bir kızı var bence hep olumlu düşünelim ve bebeklşerimze pozitif enerji yollayalım kaydirigubbakcemile5

merhabalar güzel nisan anneleri
inş hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız.bugün biz 7.haftaya başladık.pzt dra gideceğim bakalım neler duyup göreceğiz.aşırı mid bulantısı çekiyorum açken miden yanıyor yedikten sonrada aşırı bulantı.çok fazla çıkarma ihtiyacı duyuyorum iş yerinde çok sorun yaşadım sürekli wcdeyim.izin aldım 2gündür evdeyim pztda rapor almayı düşünüyorum.
tatlişoğlum yaşım 27 59 kg+1kg(7.haftada) eklersen bu bilgilerimi sevinirim.

merhabalar güzel nisan anneleri
inş hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız.bugün biz 7.haftaya başladık.pzt dra gideceğim bakalım neler duyup göreceğiz.aşırı mid bulantısı çekiyorum açken miden yanıyor yedikten sonrada aşırı bulantı.çok fazla çıkarma ihtiyacı duyuyorum iş yerinde çok sorun yaşadım sürekli wcdeyim.izin aldım 2gündür evdeyim pztda rapor almayı düşünüyorum.
tatlişoğlum yaşım 27 59 kg+1kg(7.haftada) eklersen bu bilgilerimi sevinirim.

canım7.haftada son adet tarihini ve beklenen doğum tarihini bilmem çok zor açıkca özelden msj atarsan ekleyebilirim..

X