-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
canım7.haftada son adet tarihini ve beklenen doğum tarihini bilmem çok zor açıkca özelden msj atarsan ekleyebilirim..
merhabalar güzel nisan anneleri
inş hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız.bugün biz 7.haftaya başladık.pzt dra gideceğim bakalım neler duyup göreceğiz.aşırı mid bulantısı çekiyorum açken miden yanıyor yedikten sonrada aşırı bulantı.çok fazla çıkarma ihtiyacı duyuyorum iş yerinde çok sorun yaşadım sürekli wcdeyim.izin aldım 2gündür evdeyim pztda rapor almayı düşünüyorum.
tatlişoğlum yaşım 27 59 kg+1kg(7.haftada) eklersen bu bilgilerimi sevinirim.
yok canım 3.ultrason olucak benım 2.sınde görmüştük keseyi şimdide inşallah kalp atışını duyarız dıye ümit ediyorum.
selam nisan anneleri yeni gelen ark hosgeldi ben nisan 1 annesi
olacagim ilk nisan annelerinden yani
Günaydın canım
inşallah sonuçların iyi çıkar
bu testleri doktorunmu istedi senden?
norma çıktığına sevindimbenimde yapıldı sağlık ocağında, zaten kanı doğum hastanesine gönderiyorlarmış, tirotlar, şeker falanda var, anlamadığım bir sürü, normal çıktı benimkiler.
zaten yarım yağlı içiyorum canım kızlar bu arda dere otunda sütten bile daha çok vitamin varmış bide bal ve ceviz ilk 3 ay
Merhaba a.s.
Amin :Saruboceq: Çok geçmiş olsun bu şikayetlerinle ilgil doktorun rahatlatıcı bişi önerdimi?
Bide keseyi hangi hafta gördünüz?
Tebrik ederim bizlerde sağlıkla bi an önce görsek kesemizi kalp atışımızı :Saruboceq:
Keseyi kaçıncı hafta gördün?
Ne güzelSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım :Saruboceq:
evet canım dünyada nasibi varsa kanama falan engel olmuyor...Benim kızımda kanamam olmuştu. Önce lekelenme ile başladı. 7 haftalıkken şiddetli adet kanaması gibi kan boşalıverdi. Düşürdüm diye dr'a gittim kalbi pıtır pıtır atıyordu. Bebek kesesinin 2 katı büyüklüğünde kesenin üzerinde kan odağı oluştu. Yattım sürekli. Sonra ömrü varmış doğdu kızım. Artık kendimi bu tip şeylerle rahatsız etmemeyi öğrendim. Herşey önceden planlanmış zaten. Ne yazılmışsa o yaşanıyor. Yoksa kanaman da olsa halı da yıkasan sonuç değişmiyor.
Progestan ben de kullandım ama birçok dr aslında progestanın düşüğü engelleyici olmadığı görüşünde. Ancak progesteron hormonu az olduğu için bebek tutunmakta güçlük yaşıyorsa o zaman işe yarayabilir.
ek olarak tam idrar tahlili yaptırdık....listeden yazıyom.
GLU
URE
CREA
FE
UIBC
FERR
hemogram
WCB
TSH
Serbetst T4
Serbest T3
kızlar bana yapılanlar bunlar.
canım bende elimden geldiği kadar pozitif bakmaya çalışıyorum bu dönemde stres çok önemli kafaya takmakla ele birşey geçmiyor...canım en son gittiğimizxe baya küçülmüştü inş. hepimiiznji yok olur benim bir arkadaşımında 4.ç ayda kanamsı olmsutu birden bire maşallah şipşirin bir kızı var bence hep olumlu düşünelim ve bebeklşerimze pozitif enerji yollayalım kaydirigubbakcemile5
bambikcim sen gittinmi doktora ya da ne zaman gideceksin
ben 6. haftada gidelim diyordum
ama eşim tutturdu bugün gidelim diye
akşam 6 da randevum var bakalım ne diyecek
Merhaba a.s.
Amin :Saruboceq: Çok geçmiş olsun bu şikayetlerinle ilgil doktorun rahatlatıcı bişi önerdimi?
çok teşekkür ederim tatlım.druma bu şikayetlerimi sölemedim drumu değiştirmeyi düşünüyorum bana verdiği usg randvusu haftaya cuma yani 8.haftaya girdiğimiz gün daha ne keseyi gördüm nede kalp atışlarını daha ultrasonla bakmadı çünkü. o yüzden drumu değiştireceğim pzt özel hastaneye gideceğim bakalım inş göreceğiz duyacağız. ozamanda şikayetlerimi söleyeceğim...
çok teşekkür ederim tatlım.druma bu şikayetlerimi sölemedim drumu değiştirmeyi düşünüyorum bana verdiği usg randvusu haftaya cuma yani 8.haftaya girdiğimiz gün daha ne keseyi gördüm nede kalp atışlarını daha ultrasonla bakmadı çünkü. o yüzden drumu değiştireceğim pzt özel hastaneye gideceğim bakalım inş göreceğiz duyacağız. ozamanda şikayetlerimi söleyeceğim...
tartınız evde yoksa mutlaka alın kilonuzu daha kolay kontrol altında tutarsınız
yukarda reklamda gördüm tchiboda varmış 29 liraya
Slm kızlaryerimseniben
Truf dayanamadın mı kız geç gideceğim erkenden gitmeyeceğim diyordun.Ama bu sefer de eşin dudurmuyor herhalde seni
Hadi bakalım inş güzel haberlerle gelirsin yaz mutlaka
Bu arada keseyi görebilirsen bizede yaz boshayallersmile
Günlerimiz aynı ona göre bende erken gidebilirim :jeyyar:
Canım hadi gözün aydın ne güzel darısı bizim başımıza inş.Tebriklerhihoyyythihoyyyt
ne mutlu sana ...opuyorumnanaktan şimdi bebeişini gördün artık hamileliğine inanmak kolay olcak... bu demek oluyor ki 6+2 de ben de duyabilirim inşallahhh.... ama benim ilk resimleri olmayacak :))) tüp bebek olduğu için embriyo resimleri var... hahahaaa... embriyo güzelleri olucaklar....sonra inşallah ultrason güzeli olucaklar... sevindim senin adına arkadaşım... darışı başımızakaydirigubbakcemile5
Kızlar benim boğazları fena şişmiş yutkunmakta bile zorlanıyorum.Bu dönemde içebileceğim veya yiyebileceğim bişey var mı?İlaç içmek istemiyorum...
evet bende akşamları öyle uzanıyorum işten gelince,ama bir süre sonra ayaklarım gerilmeden ağrıyor,yapsam yapmasam şaştımfisfisfisselam arkadaşlar bugün fazla giremedim, yeni arkdaşlar gelmiş hoşgelmişler. Bayb nasılsın canım.
Kızlar hemşire bana dediki, akşamları ayakların altına yastık koyup dinlendirin ben bazen öyle yapıyorum sizde yapabilirsiniz.
amin canım çok güzel, bende meraktan çatlamazsam iyi, haftaya cumaya kadar, kaldı 1 haftam. çok güzel bende kalp atışlarını merak ediyorum, gittiğimde duyalım istiyorum. benim doktor çok yoğun olduğu için randevuyu değiştiremiyoruz. O yüzden beklemek zorundayız.
tatlışko listeyi değiştirmiş, güzel olmuş, eline sağlık.
landsarc benden 1 gün öncesin, bundan sonra bizde heran duyabiliriz demek.
yok canım 3.ultrason olucak benım 2.sınde görmüştük keseyi şimdide inşallah kalp atışını duyarız dıye ümit ediyorum.
amin canım hepimiz inşallah.ben keseyi5.haftamda gördüm.genelde bu haftalarda görünürmüş zaten.
Merhaba a.s.
Tebrik ederim bizlerde sağlıkla bi an önce görsek kesemizi kalp atışımızı :Saruboceq:
Keseyi kaçıncı hafta gördün?
Ne güzelSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım :Saruboceq:
iyi maşallah canım kaç haftalık bebişin
bugun 6+1 oldu canım ama böle saydıkça günler geçmiyor yaa..
Selam arkadaşlar;
Ben temmuz 2009 annesiyim ve şu an tekrar hamileyim.Muhtemel doğum tarihi 3 Nisan..2009 temmuz anneleri olarak çok güzel paylaşımlarda bulunmuştuk,tabi ki bu paylaşımlar çokta faydalı oldu.Oğlum 2 gün sonra 14 aylık oluyor.çok hareketli ve ben arkasında koşturuyorum.Ama sizleri takip etmeye çalışacağım.Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.Herkese hayırlı,sağlıklı,kolay hamilelik ve doğum diliyorum...
Tamam, görebilirsin inşallah kaydirigubbakcemile5tabiki yazarım
aynı haftada olduğumuz için sana da fikir olur
akşam arkadaşta yapıcaz iftarı bu gece giremesem de yarın sabah mutlaka yazarım canım
denizcim bende de sık sık olur,hemen başlangıcında özellikle sabahları ben sıcak limon+bal+ su içerim..yani sıcak limonlu suya 1 tatlı kaşığı kadar bal koyup içerim...
genelde benim boğazımı baya rahatlatır..hatta geçen hafta sanah kalktığımda hissettim hemen benim iksirden çaktım bir tane,geçti..ama dediğim gibi henüz başlangıcında daha etkili cnm kaydirigubbakcemile5