2011 Nisan Anneleri

Merhaba a.s.
Amin :Saruboceq: Çok geçmiş olsun bu şikayetlerinle ilgil doktorun rahatlatıcı bişi önerdimi?
Bide keseyi hangi hafta gördünüz?

yok canım 3.ultrason olucak benım 2.sınde görmüştük keseyi şimdide inşallah kalp atışını duyarız dıye ümit ediyorum.

Tebrik ederim bizlerde sağlıkla bi an önce görsek kesemizi kalp atışımızı :Saruboceq:
Keseyi kaçıncı hafta gördün?

selam nisan anneleri yeni gelen ark hosgeldi ben nisan 1 annesi
olacagim ilk nisan annelerinden yani

Ne güzel Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım :Saruboceq:

Günaydın canım
inşallah sonuçların iyi çıkar
bu testleri doktorunmu istedi senden?

inşallah canım
yok canım giderken yanımda bulunsun bi eksiklik varsa eğer
ona göre takviye verir diye

benimde yapıldı sağlık ocağında, zaten kanı doğum hastanesine gönderiyorlarmış, tirotlar, şeker falanda var, anlamadığım bir sürü, normal çıktı benimkiler.
norma çıktığına sevindim
zaten yarım yağlı içiyorum canım kızlar bu arda dere otunda sütten bile daha çok vitamin varmış bide bal ve ceviz ilk 3 ay

teşekkürler bilgi için
bu arada maydonoz çok tüketmeyin düşük riskini artırıyor

bambikcim sen gittinmi doktora ya da ne zaman gideceksin
ben 6. haftada gidelim diyordum
ama eşim tutturdu bugün gidelim diye
akşam 6 da randevum var bakalım ne diyecek

evet canım dünyada nasibi varsa kanama falan engel olmuyor...
bende rahat olmaya pozitif bakmaya çalışıyorum ama benim kanamlı 3 düşüğüm olduğu için tam aklımdan atamıyorum...
rabbim hayırlısını versin inş bunuda atlatacağız...

listeden yazıyom.
GLU
URE
CREA
FE
UIBC
FERR
hemogram
WCB
TSH
Serbetst T4
Serbest T3
kızlar bana yapılanlar bunlar.
ek olarak tam idrar tahlili yaptırdık....

canım bende elimden geldiği kadar pozitif bakmaya çalışıyorum bu dönemde stres çok önemli kafaya takmakla ele birşey geçmiyor...
rabbim hepimiizn bebeişlerini sağlıcakla bizlere bağışlasın....

herkese hayırlı cumalar kızlara.s.

Ben 4+2 de adetim gecikti diye doktora gittim kan testi yaptırdım
gebelik çok yeni 5+2 de gel keseyi görelim dedi :CüvCüv: çarşamba günü gidicem

Son düzenleme:

tartınız evde yoksa mutlaka alın kilonuzu daha kolay kontrol altında tutarsınız
yukarda reklamda gördüm tchiboda varmış 29 liraya

İnşallah pzt güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:

Slm kızlaryerimseniben
Truf dayanamadın mı kız geç gideceğim erkenden gitmeyeceğim diyordun.Ama bu sefer de eşin dudurmuyor herhalde seni
Hadi bakalım inş güzel haberlerle gelirsin yaz mutlaka

Bu arada keseyi görebilirsen bizede yaz boshayallersmile
Günlerimiz aynı ona göre bende erken gidebilirim :jeyyar:

Slm kızlaryerimseniben
Truf dayanamadın mı kız geç gideceğim erkenden gitmeyeceğim diyordun.Ama bu sefer de eşin dudurmuyor herhalde seni
Hadi bakalım inş güzel haberlerle gelirsin yaz mutlaka

evet canım yaa
bi de erken öğrendim ya hamile olduğumu
artık gidelim diyo
ben de demedim keseyi görebilirmiyiz göremezmiyiz filan diye
gidelim dedim
artık bahtımıza ne çıkarsa

Bu arada keseyi görebilirsen bizede yaz boshayallersmile
Günlerimiz aynı ona göre bende erken gidebilirim :jeyyar:

tabiki yazarım
aynı haftada olduğumuz için sana da fikir olur
akşam arkadaşta yapıcaz iftarı bu gece giremesem de yarın sabah mutlaka yazarım canım

Canım hadi gözün aydın ne güzel darısı bizim başımıza inş.Tebriklerhihoyyythihoyyyt

saol denizcim,darısı başına opuyorumnanaktan

aynen öylee,atrık hamile olduğumu daha iyi anlıyorum...onu tam olarak görünce idrak ettim "evet ben hamileyim,ve orda yaşayan biri var" dedim...her ne kadar nohut kadar olsa
da,kanlı canlı biri oda arık...Allahın mucizesi işte,sağlıklı hamilelik ve doğumlar nasip etsin bize inşalllaah :Saruboceq:

Kızlar benim boğazları fena şişmiş yutkunmakta bile zorlanıyorum.Bu dönemde içebileceğim veya yiyebileceğim bişey var mı?İlaç içmek istemiyorum...

denizcim bende de sık sık olur,hemen başlangıcında özellikle sabahları ben sıcak limon+bal+ su içerim..yani sıcak limonlu suya 1 tatlı kaşığı kadar bal koyup içerim...
genelde benim boğazımı baya rahatlatır..hatta geçen hafta sanah kalktığımda hissettim hemen benim iksirden çaktım bir tane,geçti..ama dediğim gibi henüz başlangıcında daha etkili cnm kaydirigubbakcemile5

evet bende akşamları öyle uzanıyorum işten gelince,ama bir süre sonra ayaklarım gerilmeden ağrıyor,yapsam yapmasam şaştımfisfisfis

tatlışko listeyi değiştirmiş, güzel olmuş, eline sağlık.

landsarc benden 1 gün öncesin, bundan sonra bizde heran duyabiliriz demek.

evet canım aramızda 1 gün var,senin usgde de aynı mı çıkacak bakalım...dr.dün 12-13 nisan dedi doğum tarihi için ama kısmet tabii...sabret canım,sabrın sonu selamettiryerimseniben

amin canım hepimiz inşallah.ben keseyi5.haftamda gördüm.genelde bu haftalarda görünürmüş zaten.

Selam arkadaşlar;
Ben temmuz 2009 annesiyim ve şu an tekrar hamileyim.Muhtemel doğum tarihi 3 Nisan..2009 temmuz anneleri olarak çok güzel paylaşımlarda bulunmuştuk,tabi ki bu paylaşımlar çokta faydalı oldu.Oğlum 2 gün sonra 14 aylık oluyor.çok hareketli ve ben arkasında koşturuyorum.Ama sizleri takip etmeye çalışacağım.Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.Herkese hayırlı,sağlıklı,kolay hamilelik ve doğum diliyorum...

saol canım bebeğin hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin

tabiki yazarım
aynı haftada olduğumuz için sana da fikir olur
akşam arkadaşta yapıcaz iftarı bu gece giremesem de yarın sabah mutlaka yazarım canım
Tamam, görebilirsin inşallah kaydirigubbakcemile5

Evet Limon + Bal + ılık su benimde boğazıma çok iyi geliyor. hatta bu kış hersabah bi bardak içmeyi düşünüyorum, gripten de koruyor kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…