2011 Nisan Anneleri

arkadaşlar moralim o kadar bozuk ki. ağlıyorum yazarken. bugün iş çıkışı dr a gittim, tekrar bir kanda baktırayım hemde muayene olayım diye. cumartesi hcg 370.24 'tü. bugün çıkan sonuç 4700. ben mutlu mutlu dr odasına gittim ama ağlayarak çıktım. Çünkü doktor keseyi göremedi karından baktı. dış gebelik, mol gebelik vs bir sürü olasılık sıraladı. artı olarak bonus olarak bir de kistim varmış. mahvoldum. yarın başka bir doktora gideceğim. Allahım yardım et bana.

arkadaşlar moralim o kadar bozuk ki. ağlıyorum yazarken. bugün iş çıkışı dr a gittim, tekrar bir kanda baktırayım hemde muayene olayım diye. cumartesi hcg 370.24 'tü. bugün çıkan sonuç 4700. ben mutlu mutlu dr odasına gittim ama ağlayarak çıktım. Çünkü doktor keseyi göremedi karından baktı. dış gebelik, mol gebelik vs bir sürü olasılık sıraladı. artı olarak bonus olarak bir de kistim varmış. mahvoldum. yarın başka bir doktora gideceğim. Allahım yardım et bana.

Canım dur bi sakin ol ağlama...Bugün itibariyle kaç haftalıksın sen o da önemli??

Son düzenleme:

Ay çok zor bi durum olsa gerek :sinifsinif: Allah yardımcın olsun :teselli:
umarım doktorun yanılmıştır :Saruboceq: kaç haftalıksın

İyi akşamlar canım hoşgeldinhihoyyyt

Hoşbuldum derdim ama hanzadenin durumu üzdü beni :gitme:

Canım dur bi sakin ol ağlama...Bugün itibariyle kaç haftalıksın sen o da önemli vajinal mı baktı yoksa karından mı??

Karından baktıysa görememesi normal, bu haftalarda vajinal muayene en sağlıklısı diye biliyorum

Son düzenleme:

sadece karından bakarak mı hemen bu karralara vardı....
çok saçma bence maşlalah değerin güzel artmış...
bazı kişileirn kesesi hemen gözükmeyebiliyor bazende bazı usg lerde küçükken gözükmüyor...
benimde ilk gittiğimde karınadan gözükmedi o sıra kan tahlilide yapmamaıştım ama diğer yaptığım testi düşünürsek baya yüksek olması lazımdı...
bence hemen yıkılma sakın....
bir kaç gün sonra yine dr git ve bu sefer eğer gözükmesse bence alttan baktır...
mecbur kalınca bakılıyor yapıcak birşey yok....

karından baktı, bugün itibariyle sanırım 5 hafta 3 günlük.

5 haftalık olduğunda vajinal ultrasonla gebelik kesesi görülebilir; karından bakılan ultrasonla görülebilmesi için gebeliğin en az 6 haftalık olması, yani beklenen adetin 2 hafta geçmesi gerekir diye yazıyor canım.Canım belki senin geç döllenme olmuşsa eğer o yüsden görünmemiş olabilir.Sen başka bi doktora git canım.Bi de ultroson cihazlarının çözünürlülüğü bile etkili oluyormuş bu gibi durumlarda...

kan tahlilini işyerime yakın olan küçük bi hastanede yaptırdım. ilk defa gittiğim bir yer. doktor karından göremeyince vajinal ultrason bakabiliriz dedi. açıkçası moralim o kadar bozulmuştuki ve doktorda net birşey demeyip bir sürü olasılık sıraladığı için güvenim kayboldu. yarın ilk işim bildiğim doktora gitmek olacak.

karından baktı, bugün itibariyle sanırım 5 hafta 3 günlük.

canım inan üüzlme bence dr da büyük hata var...
bak ne diycem...
ben ilk dr a gitiiğimde alttan bakıldı ve hem kese hem bebek gözüktü halbuki karından göremedi dr...

2 gün sonra kanamam oldu ve acile gittim 2 gün geçmiş olmasına rağmen bu dr da sadece keseyi gördü bebişi göremedi(alttan)
yani inan usg de önemli ve senin zaten yeni yeni gözükür...
sakin olmaya çalış dr u boş ver...

senağlamanapıcam ben yaa

Canım üsülmeee daha gebelik haftan çok yenii.Anacak vajinaldan bakarsa görülebilir yazıyoo bak.Biraz daha bekle diyecem ama insan bekleyemiyoo böyle durumlarda.En iyisi sen başka bi doktora git ve vajinaldan baktır canım İçin rahat etsin en azından..

kan tahlilini işyerime yakın olan küçük bi hastanede yaptırdım. ilk defa gittiğim bir yer. doktor karından göremeyince vajinal ultrason bakabiliriz dedi. açıkçası moralim o kadar bozulmuştuki ve doktorda net birşey demeyip bir sürü olasılık sıraladığı için güvenim kayboldu. yarın ilk işim bildiğim doktora gitmek olacak.

Bence test sonucun gayet iyi çıkmış
ama doktor neden karından baktı onu çözemedim kafamçokkarıştı

Sen şimdi hiç üzülme yarın kendi doktoruna git kaydirigubbakcemile5 sonucunuda hemen yaz buraya olumunekankayizsmile

beni en çok korkutan dış gebelik olasılığı. geldiğimden beri netten bakıyorum ama net bişey elde edemedim.
bu arada hepiniz çok sağolun yorumlarınız ve desteğiniz için.

beni en çok korkutan dış gebelik olasılığı. geldiğimden beri netten bakıyorum ama net bişey elde edemedim.

Dış gebelik olsa değerlerin daha düşük olması gerekiyo, giderek düşmesi gerekiyor diye biliyorum..

Canım ne demek ancak biz anlarız birbirimizi.Allahım yardımcın olsun.Yarın inş güzel haberlerle dön haber vermeyi unutma ee mii?Çok merak ederim ben...

inşallah dediğiniz gibi olur, dua edin bana nolur. yarın doktoruma gideceğim durum neyse belli olur o zaman.

canım üzülme bencede arkadaşların dediği gibi karından gözükmüyor benim arkadaşımın başınada geldi ama alttan bakması gerekiyor bencede sana çünkü çok yenii son adet tarihin neydi seninn

X