2011 Nisan Anneleri

cnm doktor parol veriyor başağrısına
evet canım öyleymiş,bugün gittik doktora parol yada minoset dedi,parol yazmış..

tatlişoğlum ve fadik listemizi gördümm çok güzel olmuşşşşş :lepi:
ilk ben gördüm sanırım hihoyyyt
yalnız bi sütün daha ekleyebilirsen oraya kese ve kalp atışları yazılabilir :hulya:

Son düzenleme:
Landsarc Tebrik ederim opuyorumnanaktan darısı bizim başımıza kaydirigubbakcemile5

Hamileliğini ilk öğrendiğinde gitmişmiydin doktora yoksa ilk gidişinmi? aslında merak ettiğim doktorun mu 6 haftalıkken gel dedi

kızlar,çok mutluyum :dance:
ilk 4+6 da yani 5.haftaya girerken gitmiştik dr.a ama keseyi görememiştik..
bugüna randevu almıştım bugün gittik keseyi görmek için içimde acaba kalp atışlarını da
duyabilecez mi diye hep bir endişe vardı...
çok şükür, hem kesemizi gördük, hemde kalp atışlarını gördük ve de duyduk...
inanılmaz bir duyguymuş,4.6mm karınca kadar ama kalp atışını görseniz nasıl parlıyor..opuyorumnanaktan..herşey normal dedi,dış gebelik filan yok...
bebeğimin ilk resmi bile oldu,fasulye gibi ama ben herşeyini seçebiliyorum...
bu arada sata göre ben 6+1 oldum bugün usgde de aynı çıktı,dr.a sordum aynı mı yani dedim evet dedi..ama ben anlamadım ansıl aynı olabilirmi ki,döllenme tarihi yani reglmin ilk günüfisfisfis
inşaalaah en kısa zamanda sizlede bu duyguları yaşarsınız,sağlıklı günler bizimle olsun...

Ay ne güzel Maşallah miniğine

Doktorum beni 5+2 de keseyi görmek için çağırdı,
İnşallah kalp atışınıda keseyide görebilirim :Saruboceq:

[/B]
Allah tamamına erdirsin canım.. opuyorumnanaktan

landsarc tebrik ederim canım darısı bizlere inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

saolun kızlaar,darısı sizlere...inşalaaah en kısa zamanda size de nasip eder..:Saruboceq:
gerçi bir önceki msjımda yazdım ama,ikinci gidişim bu dr.a canım..ilk öğrendiğimden 3 gün sonra 4+6 da bgitmiştim ozaman keseyi filan görememiştik..dr.tekrar bir ka bhcg bakalım dedi 2724 çıkmıştı,ilk öğrendiğimde 527 idi...çok iyi dedi,ama 7-10 gün sonra gel ozaman görürüz keseyi dedi,bende 9.gün yani bugüne randevu alıp gittim ve hem kesemizi hemde kalp atışlarını gördük,offf hala kulaklarımda inaanamıyorum...harika bir duyguu

Amin canım inşallah :Saruboceq:
bende bekleyebilsem 6. haftada gitmek istiyorum ama
mecburen 5. haftamda gitmem lazım iğne kullanmaya başladığım için
kesemi görmem gerekiyo
Allahın izniyle inşallah sağ salim görebilirim.

Benim sonucum da 4+2 de gitmiştim 212.93 çıktı sonucum,
Doktorum gebelik çok yeni 5+2 de gel keseyi görelim dedi..

Göremezsende üzülme ama canım
çünkü 6.haftadan önce biraz zor duyuluyor.

Ay çok pimpirikliyim :sinifsinif: bi an önce duysam görsem diye sabırsızlanıyorum

Sen çok erken öğrendin sanırım bi kaç gün önce listede adın vardı?
Keseyi görmedin herhalde bilmiyorumkismile

kızlar slm herkeze bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım son adetim 13 temmuz ve ilk ultrasonum 31 ağustos ama benden çok az kahve akıntı geliyor 2 defa proluton yapldı dr . değerlerin ii bi şey olmaz inşallah dedi ama ben tedirginim nede olsa bide tedavi gebeliği

Neden iğne kullanıyosun ki
Amin :Saruboceq:

Hoşgeldin opuyorumnanaktan
inşallah bi sorun yoktur :Saruboceq: Sağlıkla kucağına alırsın :Saruboceq:

Hepimiz aynıyız hiç merak etme, günler geçmiyo boshayallersmile
evet ben baya erken öğrendim canım adetime 8-9 gün kala idrarda gördüm.
1 hafta kalada kanda gördüm. Bende inşallah bi sorun yoktur diye hergün deli gibi dua ediyorum tabi hepimize.
Ben yeni öğrendim kızlar dua edince önce başkalarına sonra kendimize etmemiz lazımmış
bende o yüzden önce sizlere sonra kendime ediyorum :CüvCüv:

Şimdi bakıyorumda herkeste bi endişe bi merak
bende sadece kendim panik yapıyorum zannediyorum :CüvCüv:
Bencede günler geçmek bilmiyo boshayallersmile

Allah dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:

Allah esirgesin canım inşallah bişey olmaz. Sağ salim kucağını alırsın.

inşallah görürsün canım,5.haftanın başlangıcında belki biraz zor ama ortaları olursa görürsün heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…