- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
evet canım öyleymiş,bugün gittik doktora parol yada minoset dedi,parol yazmış..cnm doktor parol veriyor başağrısına
evet canım şükür kalp atışlarını duyduk aslında duymadık gördük :)
duysam daha iyi gelirdi belki bana...şimdi hayel gibi geliyor...
şu lekelenme ve içerdeki kanamada bir gitse baya rahatlayacağım....
inş kısa zamnada geçer....
rabbim hepimize sağlıcakla kucaklamak nasip etsin....
hatta eşimin tezine göre kız olacak diyor bu yüzden kaydirigubbakcemile3
folic plus kullanıyordum ben,ama midede çok şişkinlik hissi bırakıyor diye rahatsız
olduğumu bugün dr.a söyledim folbiol al ozaman dedi,ve onu verdi...
yok canım... Pazartesi randevüm var... Heyecanla bekliyorum işte.. Inşallah pazartesi 6+2 olucam kalp atışını duyarmıyız bilmiyorum... Yada görürmüyüz onuda bilmiyorum... Sen gittin mi?
inşalllaah görürsünüz de duyarsınız da canım..
bizde 6+1 de bugün gittik hem gördük hem duyduk çok şükür:Saruboceq:
slm taze annişler rabbim hepinize bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip eğler inşallah çok güzel bir duyguymuş anne olmak ben 2010 nisan annesiyim 5 sene sonunda kızımı tüp bebkle kucağıma aldım şükürler olsun rabbim kimselere bu mübarek günlerd evlat hasreti yaşatmasın şimdi sizin minik kuzular mm olarak ölçülüyo ama zaman öyle çabuk geçiyoki hamişliğin zevkini çıkarın çünkü doğduktan sonra hamişliği insan özlüğü içinde bişeylerin kıpırdamasını herşeyin ayrı bir güzelliği var ama kucağına aldığınızda ayrı bir güzelliği var kokusunu içinize çektiğinizde kısaca onların her anları değerli bizler için umarım hepiniz ağrısız sancısız mide bulantısız bir hamişlik geçirisiniz eğer sorunuz olursa elimden geldiğince destek olurum sizlere nazicane yeni bilgilerimle:))
amin cümlemizee..hoşgeldin zeyra..iyi dileklerin ve paylaşımın için teşekkürler...
dediğin gibi heran ayrı bir zevki ve duygusu var..bende düşünüyorum..daha kucağımıza almadan içimizi ısıtıyor varlığı bilee,nokta gibi olmasına rağmen...insanlığın en büyük mucizesi bence...opuyorumnanaktan
kızlar,çok mutluyum :dance:
ilk 4+6 da yani 5.haftaya girerken gitmiştik dr.a ama keseyi görememiştik..
bugüna randevu almıştım bugün gittik keseyi görmek için içimde acaba kalp atışlarını da
duyabilecez mi diye hep bir endişe vardı...
çok şükür, hem kesemizi gördük, hemde kalp atışlarını gördük ve de duyduk...
inanılmaz bir duyguymuş,4.6mm karınca kadar ama kalp atışını görseniz nasıl parlıyor..opuyorumnanaktan..herşey normal dedi,dış gebelik filan yok...
bebeğimin ilk resmi bile oldu,fasulye gibi ama ben herşeyini seçebiliyorum...
bu arada sata göre ben 6+1 oldum bugün usgde de aynı çıktı,dr.a sordum aynı mı yani dedim evet dedi..ama ben anlamadım ansıl aynı olabilirmi ki,döllenme tarihi yani reglmin ilk günüfisfisfis
inşaalaah en kısa zamanda sizlede bu duyguları yaşarsınız,sağlıklı günler bizimle olsun...
kızlar,çok mutluyum :dance:
ilk 4+6 da yani 5.haftaya girerken gitmiştik dr.a ama keseyi görememiştik..
bugüna randevu almıştım bugün gittik keseyi görmek için içimde acaba kalp atışlarını da
duyabilecez mi diye hep bir endişe vardı...
çok şükür, hem kesemizi gördük, hemde kalp atışlarını gördük ve de duyduk...
inanılmaz bir duyguymuş,4.6mm karınca kadar ama kalp atışını görseniz nasıl parlıyor..opuyorumnanaktan..herşey normal dedi,dış gebelik filan yok...
bebeğimin ilk resmi bile oldu,fasulye gibi ama ben herşeyini seçebiliyorum...
bu arada sata göre ben 6+1 oldum bugün usgde de aynı çıktı,dr.a sordum aynı mı yani dedim evet dedi..ama ben anlamadım ansıl aynı olabilirmi ki,döllenme tarihi yani reglmin ilk günüfisfisfis
inşaalaah en kısa zamanda sizlede bu duyguları yaşarsınız,sağlıklı günler bizimle olsun...
landsarc tebrik ederim canım darısı bizlere inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Landsarc Tebrik ederim opuyorumnanaktan darısı bizim başımıza kaydirigubbakcemile5
Hamileliğini ilk öğrendiğinde gitmişmiydin doktora yoksa ilk gidişinmi? aslında merak ettiğim doktorun mu 6 haftalıkken gel dedi
Ay ne güzelMaşallah miniğine
Doktorum beni 5+2 de keseyi görmek için çağırdı,
İnşallah kalp atışınıda keseyide görebilirim :Saruboceq:
saolun kızlaar,darısı sizlere...inşalaaah en kısa zamanda size de nasip eder..:Saruboceq:
gerçi bir önceki msjımda yazdım ama,ikinci gidişim bu dr.a canım..ilk öğrendiğimden 3 gün sonra 4+6 da bgitmiştim ozaman keseyi filan görememiştik..dr.tekrar bir ka bhcg bakalım dedi 2724 çıkmıştı,ilk öğrendiğimde 527 idi...çok iyi dedi,ama 7-10 gün sonra gel ozaman görürüz keseyi dedi,bende 9.gün yani bugüne randevu alıp gittim ve hem kesemizi hemde kalp atışlarını gördük,offf hala kulaklarımda inaanamıyorum...harika bir duyguu
saolun kızlaar,darısı sizlere...inşalaaah en kısa zamanda size de nasip eder..:Saruboceq:
gerçi bir önceki msjımda yazdım ama,ikinci gidişim bu dr.a canım..ilk öğrendiğimden 3 gün sonra 4+6 da bgitmiştim ozaman keseyi filan görememiştik..dr.tekrar bir ka bhcg bakalım dedi 2724 çıkmıştı,ilk öğrendiğimde 527 idi...çok iyi dedi,ama 7-10 gün sonra gel ozaman görürüz keseyi dedi,bende 9.gün yani bugüne randevu alıp gittim ve hem kesemizi hemde kalp atışlarını gördük,offf hala kulaklarımda inaanamıyorum...harika bir duyguu
Göremezsende üzülme ama canım
çünkü 6.haftadan önce biraz zor duyuluyor.
Amin canım inşallah :Saruboceq:
bende bekleyebilsem 6. haftada gitmek istiyorum ama
mecburen 5. haftamda gitmem lazım iğne kullanmaya başladığım için
kesemi görmem gerekiyo
Allahın izniyle inşallah sağ salim görebilirim.
kızlar slm herkeze bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım son adetim 13 temmuz ve ilk ultrasonum 31 ağustos ama benden çok az kahve akıntı geliyor 2 defa proluton yapldı dr . değerlerin ii bi şey olmaz inşallah dedi ama ben tedirginim nede olsa bide tedavi gebeliği
Benim sonucum da 4+2 de gitmiştim 212.93 çıktı sonucum,
Doktorum gebelik çok yeni 5+2 de gel keseyi görelim dedi..
Ay çok pimpirikliyim :sinifsinif: bi an önce duysam görsem diye sabırsızlanıyorum
Sen çok erken öğrendin sanırım bi kaç gün önce listede adın vardı?
Keseyi görmedin herhalde bilmiyorumkismile
Neden iğne kullanıyosun ki
Amin :Saruboceq:
Çünkü bende kan pıhtılaşması var kanımı sıvılaştırmak için hergün iğne vuruluyorum ve aspirin kullanıyorum. Daha önce bu sebepten 2 kaybım var.
Allahım inşallah bu sefer nasip eder.
Hepimiz aynıyız hiç merak etme, günler geçmiyo boshayallersmile
evet ben baya erken öğrendim canım adetime 8-9 gün kala idrarda gördüm.
1 hafta kalada kanda gördüm. Bende inşallah bi sorun yoktur diye hergün deli gibi dua ediyorum tabi hepimize.
Ben yeni öğrendim kızlar dua edince önce başkalarına sonra kendimize etmemiz lazımmış
bende o yüzden önce sizlere sonra kendime ediyorum :CüvCüv:
[
Çünkü bende kan pıhtılaşması var kanımı sıvılaştırmak için hergün iğne vuruluyorum ve aspirin kullanıyorum. Daha önce bu sebepten 2 kaybım var.
Allahım inşallah bu sefer nasip eder.
kızlar slm herkeze bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım son adetim 13 temmuz ve ilk ultrasonum 31 ağustos ama benden çok az kahve akıntı geliyor 2 defa proluton yapldı dr . değerlerin ii bi şey olmaz inşallah dedi ama ben tedirginim nede olsa bide tedavi gebeliği
Geçmiş olsun inşallah bu sefer bi sorun yaşamazsın :1hug:
inşallah görürsün canım,5.haftanın başlangıcında belki biraz zor ama ortaları olursa görürsün heralde..
Amin canım inşallah :Saruboceq:
bende bekleyebilsem 6. haftada gitmek istiyorum ama
mecburen 5. haftamda gitmem lazım iğne kullanmaya başladığım için
kesemi görmem gerekiyo
Allahın izniyle inşallah sağ salim görebilirim.
Benim sonucum da 4+2 de gitmiştim 212.93 çıktı sonucum,
Doktorum gebelik çok yeni 5+2 de gel keseyi görelim dedi..
bana doktorum ilk gittiğimde 2000-3000lerde keseyi görebiliriz dedi..sonra kan testi istedi
sonuç 2724 çıktı ama göremedik iştee...oyuzden bir hafta 10 gün sonra gel dedi...
ama herkesin aynı olmaz,belki sen görürsün 5+2 de canımyerimseniben
hoşgeldin cnm..gözün aydın,hayırlı olsun hamileliğin...genelde rastlanan bir durum,
pür dikkat ve stressiz günler geçirmen gerekiyor...dr.un iyi diyorsa iyidir sende evham yapıp kendine gereksiz stres yükleme,geçmiş olsun...inşallaah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniyerimseniben