2011 Nisan Anneleri

valla ben de çok sevmiyordum ama
denize düşen yılana sarılıyo
bal şerbeti gibi geliyodu o anda tadı bana
lansor gebelikte kullanılmaz diye biliyorum ben
telefonla sor gitmeyi bekleme bence
ya da prospektüsüne bak

Anladım canım ben genelde buz gibiyimdir de ondan sordum...Hamilelikte vücut sıcaklığı çok artıyormuş hamile bir arkadaım söylemişti ordan biliyorum.
Ben de günde 3 tane içiyorum folicplus.

Bende Folicplus içiyorum, çoğu eczane piyasada yok başka verelim diyo ama
ben bi eczacı buldum çok tatlı bi kadın elime her ay 1-2 tane geliyo bunlardan
bundan sonra senin dedi saolsun kaydirigubbakcemile2

Çoğul konuşmuşsun ikizmi seninkiler
Tüp bebek mi?

Sence aralarında bi fark varmı?
Bikaç yerde okumuştum folik asit midemi rahatsız ediyor filan yazmışlardı,
ben normalde çok çabuk etkileirim böyle şeylerden ama folicplusı hiç hissetmiyorum bile

Kış boyu hamile olucaz, umarım gribe filan yakalanmadan kavuşuruz bebişlerimize :Saruboceq:

Tecrübe konuşuyor :))

Keseyi gördün mü peki?
6 haftalıkken bulantılar başlıyormuş, doktorlarımız bunun için rahatlatıcı bi ilaç vericeklermi acaba :ecrin_bebek:

Birde bişi sormak istiyorum, yerleşme kanaması yaşadınız mı? kaçıncı haftada yaşadınız ve ne kadar sürdü

Birde bişi sormak istiyorum, yerleşme kanaması yaşadınız mı? kaçıncı haftada yaşadınız ve ne kadar sürdü
Yok canım ben yaşamadım yerleşme kanaması.Herkeste olmuyormuş galiba o kanama değil mi?Sende oldu galiba?

Bi de bişey sorcam hani gebelik haftası 4+4 4+5 4+6 diye gidiyoo yaaa sonrasında 4+7 mi oluyor yoksa 5+1 mi??
Kusura bakmayın valla cahilliğimden soruyorum inanaın:kedi::kedi:

Yok bende olmadı da olursa nasıl olucak diye merak ettim, ona göre panik yapmıycam yani kaydirigubbakcemile3

4+6 dan sonra 5+0 luyo diye biliyorum:hulya:

evet benim tüp bebek... ikiz olma ihtimali var.. henüz görmediğim için çoğul konuşuyorum..doktorum ikiz olma ihtimali var demişti ama bilemem görmeden tabi.. keseyi felan daha görmedik.. daha doktora bile gitmedim.. 3 tane kan testi yaptırdım 307 - 587 - 1587 diye artışlar olunca tamamdır senin işin 23.ünde gel dedi bekliyoruz kuzu kuzu :))

bende hiç kanama olmadı..hatta tüp bebek topiğinde benimle birlikte olan çoğu gebenin kanaması oldu ama benim olmadı... beklerken niye olmadı diye vesveseleniyordum ama herkesde olmazmış bu kanama...

folic plusla ilgili genelde yok piyasada filan derler ama var heryerde şimdi
folbiol günde 1 kere içiliyor yalnızca folic asit var
folicplus günde 3 kere içiliyor d vitamini ve calsiyum da var (yanlış hatırlamadıysam)
mideye bişi yapmaz
yerleşme kanaması hiç yaşamadım şimdiye kadar çok şükür

Yok bende olmadı da olursa nasıl olucak diye merak ettim, ona göre panik yapmıycam yani kaydirigubbakcemile3

4+6 dan sonra 5+0 luyo diye biliyorum:hulya:

Anladım canım ee biz haftaya 5+3 falan olacağız kese görünür mü kii?Acaba erken mi ki yawww üfff kafam karıştı şimdikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Hayırlısı olsun olumunekankayizsmile
pazartesi gideceksin yani öğrenince bizleride haberdar edersin olumunekankayizsmile

Ben istemiyorum yerleşme kanaması filan inşallah sağlıkla tutunur bebeklerimiz

Folikplusta D vitamini Calsiyum Folikasit içeriyor.
Önceki hamileliğinde yaşamışmıydın

slm taze annişler rabbim hepinize bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip eğler inşallah çok güzel bir duyguymuş anne olmak ben 2010 nisan annesiyim 5 sene sonunda kızımı tüp bebkle kucağıma aldım şükürler olsun rabbim kimselere bu mübarek günlerd evlat hasreti yaşatmasın şimdi sizin minik kuzular mm olarak ölçülüyo ama zaman öyle çabuk geçiyoki hamişliğin zevkini çıkarın çünkü doğduktan sonra hamişliği insan özlüğü içinde bişeylerin kıpırdamasını herşeyin ayrı bir güzelliği var ama kucağına aldığınızda ayrı bir güzelliği var kokusunu içinize çektiğinizde kısaca onların her anları değerli bizler için umarım hepiniz ağrısız sancısız mide bulantısız bir hamişlik geçirisiniz eğer sorunuz olursa elimden geldiğince destek olurum sizlere nazicane yeni bilgilerimle:))

Anladım canım ee biz haftaya 5+3 falan olacağız kese görünür mü kii?Acaba erken mi ki yawww üfff kafam karıştı şimdikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

5+2 olucam
Doktorum test sonucuna baktı "salı yada en iyisi çarşamba gel bakalım" dedi..
yani görünmeyecek olsa ogün çağırırmıydı beni?
sen saat kaçta gitmeyi düşünüyorsun ogün;? ben sabah erkenden gidicem 11-12 gibi evde olurum görüp göremediğini yazarım sana istersen ondan sonra gidersin olumunekankayizsmile

Canımm çok tşk ederiz inan çok duygulandım şu anda.Ne güzel sen de bebeğine kavuşmuşsun.Rabbim acılarını göstermesin inş.:Saruboceq:

Tmm canım sen yaz ben de çarşamba gidecektim ama olmazsa perşembe da gidebilirim.Hayırlısıyla görürüz inş:Saruboceq:

Kızlar ben çıkıyorum grş sonra iyi bakın kendinize de bebişlere de:CüvCüv:

Çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Allah isteyen herkese nasip etsin hamile olduğumuzu öğrenmek bile bukadar mutluluk veriyorsa bebeklerimiz kucağımza aldığımzda neler oluyordur kimbilir :asigim:

tabiki... hele bir pazartesi gelsin... Allahım inşallah ikizlerdir... yoksa eşim 2.çocuk düşünmüyor.. böyle oldu bittiye gelicek :))))

İnşallah :Saruboceq:

denizcim yine kafan karışırsa alttaki doğum çizelgenden bakarsın
o hergün düzenli artacak

zeyracım çabuk geçtiğine eminmisin... sırnaşık şey hayırlıs ile bizde kucaklarımıza alırız inşallah.. ama ilk günler çok zor yaa... bazen acabamı demeden geçemiyorum... buradan kötü yazıları okumamaya çalışıyorum.. çünkü acaba bende de olurmu demekten kendimi alamıyorum.. oda beni korkutuyor... bakalım bizede çabuk geçicek mi?

Tamam denizcim yazarım doktorum çok yoğun oluyo 9 da orda olucam ama eve gelmem 12 yi bulabilir oda test filan yapmazsa..
Eve gelir gelmez yazıcam inşallah güzel şeyler yazabilirim :Saruboceq:

Görüşürüz sende iyi bak opuyorumnanaktan

Canımm çok tşk ederiz inan çok duygulandım şu anda.Ne güzel sen de bebeğine kavuşmuşsun.Rabbim acılarını göstermesin inş.:Saruboceq:

rica ederim bayanssulusmile inşallah minicik keselerinizi ve kalp atışlarını en kısa zamnda görürsünüz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…