2011 Nisan Anneleri

Canım hayırlı olsun yeni yaşınız inşaallah dediğin gibi isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder Rabbim,güzel bir gün geçirmenize de sevindim

Selam kızlar,cumartesi günü beş aydan sonra bizde dışarı çıktık tek bir avm ye gittik ordan kayınvaldemgile bir saatde olsa güzeldi dışarı çıkmak ama pazar günü yine eşimle gerildik hem de çok fena artık iyice koptuk ve tamir olmuyor bir türlü anlaşamıyoruz o beni anlamıyor ben onu neyse benim üzüldüğüm onun yüzünden onun bana yaşattıkları yüzünden hamileliğimi gergin geçirdim ve oğlum dünyaya geldikten sonra iyi bir anne olamadım ben onu asla haketmedim benim meleğim Rabbimin bir lütfu ama ben layık değilim babası yüzünden ona tahammülüm azaldı ama artık yeter bir yılı geri getiremem ama asla hiç kimse hiçbir şey için oğlumu üzmüycem kimse buna değmez biliyorum yaşadıklarım hafızasında bir yerlere kaydoluyor anlamaz diyenler saçmalıyor tabi ki ....neyse çok doluyum da boğazım ağrıyor sıkıntıdan

Selam kızlar,cumartesi günü beş aydan sonra bizde dışarı çıktık tek bir avm ye gittik ordan kayınvaldemgile bir saatde olsa güzeldi dışarı çıkmak ama pazar günü yine eşimle gerildik hem de çok fena artık iyice koptuk ve tamir olmuyor bir türlü anlaşamıyoruz o beni anlamıyor ben onu neyse benim üzüldüğüm onun yüzünden onun bana yaşattıkları yüzünden hamileliğimi gergin geçirdim ve oğlum dünyaya geldikten sonra iyi bir anne olamadım ben onu asla haketmedim benim meleğim Rabbimin bir lütfu ama ben layık değilim babası yüzünden ona tahammülüm azaldı ama artık yeter bir yılı geri getiremem ama asla hiç kimse hiçbir şey için oğlumu üzmüycem kimse buna değmez biliyorum yaşadıklarım hafızasında bir yerlere kaydoluyor anlamaz diyenler saçmalıyor tabi ki ....neyse çok doluyum da boğazım ağrıyor sıkıntıdan

merhaba

Fatıma Zehra nın doğum günü kutlu olsun.Uzun sağlıklı herşeyin gönlünce olacağı üzüntünün hiç yaklaşamayacağı mutlu bir ömür geçirmesi dileğiyle.

Canım hayırlı olsun yeni yaşınız inşaallah dediğin gibi isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder Rabbim,güzel bir gün geçirmenize de sevindim

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için

olabilir cnm biz daha yapmadık çok işim var çarşamba günüm var o zaman pasta kesicez

cnm sana bir kitap tavsiye edeyim belki okumuşsundur ama yine de söyleyim son yıllarda en çok okunan aile kitabıymış
cemil tokpınar ömür boyu aşk. bence eşine de okut gerçekten bugüne kadar okuyan binlerce aile sorunlarını çözmüş inş. sizede faydalı olur ben okuyorum şu anda güzel bir kitap
sıkıntı troidini yükseltir boğazın acaba ondan mı ağrıyor troidini ölçtür bence Allah yardımcınız olsun
bizim de son üç ay kötü geçti o da eşimin işleri yüzünden işi bizim aileyi germişti şu aralar işi maşallah iyi. biz de daha iyiyiz

Son düzenleme:

nasıl 5 ay cnm ya
hiçmi çıkmadınız dışarı?
oğlun başka eşin başka tabi ya
bebekler masum birer melek.
bakmazsak, kötü davranırsak azarlarsak allah bizden bunu sorar.
allah anneleri niye yaratmış bebeklerine baksın diye.
babalar tahammül edermi aslaaaaaaa
veya baska birisi bakarmı aslaaaa
sadece biz.
bizde onların sabırlı annesi olmak zorundayız

sizin asıl probleminiz eşinin memleketinde olmanızdan mı kaynaklanıyordu canım,yoksa önceden de aranızda sıkıntılar oluyor muydu?önce bunu öğrenip sonra yorum yapmak istedim,ama durum ne olursa olsun oğluşunun asıl ihtiyacı olan kişi sensin,artık öyle bir kıvama geldiler ki eminim senin ki de artık senin üzüntünü ya da sevincini farkedip paylaşıyordur,ben azıcık yüzümü ekşitip yeter ama Arda beni çok yordun şimdi desem yüzüme öyle bir bakışı var ki,tamamen acizler,sen de zaten bunun farkında olan iyi bir annesin, yapmaman gerekenleri çok iyi biliyorsun,kendini suçlama asla,ama bir çözüm yolu da bulmak gerek tabii ki...

canım o kitabı bundan 5 yıl önce eşimle nişanlandığımızın ertesi günü beraber almıştık 1. ve 2. sini bir abisi tavsiye etmişti bunu okuyun evlenmeden önce diye ben ikisinide kaç kere okudum eşim okumadı benim rahatsız olduğum yerlerin arasına kağıt koyup pc masasının üstüne bıraktım akşam okusun diye kaç kere...troidimde de hamileliğin son ayında problem çıkmıştı daha sonrada fırsat olmadı baktırmaya,sizinde düzeninizi Allah bozmasın bir daha yaşatmasın

canım annem kayınvaldem ve ablam dışında bir yere gitmiyorum evden eve nakliyat bir de ayda bir gün var kayınvaldemgilin mecburen katıldım yoksa kayınvaldem her ay çağıryordu gitmesem anlamıyordu bende giriyimde kurtulayım dedim annemi de kattım o güne onun dışında parmağım kırılmıştı tırnağım da kalkmıştı üç kere eşimle hastaneye onun için gittim hatta o zaman nerdeyse şükredicem el ele tutuşup dışarı çıkabildik diye demiştim bir kere de yeğenimin doğum gününe yarımsaatliğine hediye almaya gittik onda da koşturdu ben iki kere de markete beş dk uğradık kayınvaldemgile giderken oğluşuma oyuncak mama bakmak için hep beraber bu yani onun dışında oğlum hasta olacak diye hiçbir yere çıkarmadı bebeği olup başka dışarda gezen var mı bu havada abartma diye her defasında olay oldu.... bebeğime bende yansıtmak istemiyorum vicdanım çok rahatsız bun asla hakkım yok biliyorum o yüzden kötü bir anneyim ben anneliği haketmiyorum gerçekten ruh sağlığım bozuldu artık doktora gidicem de beni hasta eden adam evde hastalığın kaynağı çözülmeden ben nasıl iyi olucam....

canım 4 yıl gurbetteydik evliliğin ikinci senesi eşim kısa dönem askere gitti geldi sonra bebek faaliyeti üçüncü ay hamile kaldım hamilelikte zaten çok ilgili değildi anlamadı benim hormon durumlarını sonra doğum normal isterken apar topar sezaryen oldu orda koptu her şey çünkü eşim asla istemiyordu tabi doğum sonrası ben şokta o şokta sağolsun annem hiç soğukkanlı olmadığı için o da bizi yönlendiremedi burda çok pişmanım annemin kalmasını istediğim için yanımda neyse oğlum meme ememedi göğüs ucum kısa sonra eve çıktık hipogilisemi oldu havale geçirdi açlıktan ve tekrar hastaneye döndü kuvöze alındı üç gün ben iki saatde bir emzirmeye gittim eşim bitti yıkıldı adeta gülemez oldu annesigil geldi bu arada ev curcuna eşim anneme tavırlı bir tuhaf olmuştu iyice ailesine soğuktu yani oğlumuzun kuvöze konulması sonradan onu mahvetti birde bunun üstüne deprem yaşadık 15 günlüktü oğluşum büyük bir şok daha yaşadık yani üstelik annem 4o gün duracakken eşimin ruh haline benim ruh halime dayanamadı 20 günlükken beni yalnız bıraktı oysa sırf babam yalnız kalmıyor diye sağolsun ablam benim ricamla eşini yalnız bırakıp oğluyla babamın yanına kalmaya gitti başka şehirden buna rağmen annem babamı bahane etti annem sıkıya gelemedi anneme hala çok kırgınım eşimede çünkü anneme saygılı olamadı pek soğuk davrandı annemin gittiği gün ben çok ağladım iyi davranmadık anneme diye açıp birde annemden özür diledim halbu ki düşünüyorum annem sabırsızdı anlayış gösteremedi hem de babam anneme tek torun iyi olsun ne kadar istiyorsa kızın kal demiş ve ben bunu sonradan öğrendim adamın haberi yok olaydan annem kendi kendine karar vermiş gitmeye...kayınvaldem gelse daha iyiydi çok güzel bakardı ama o da zaten panik hemde tek gelmiycekti zaten liseye giden kaynım görümcem birde nişanlı görümcem kayınpeder hep beraber geldiler sen düşün artık...ay çok uzattım yani eşim gurbetde olduğumuz için hep şikayetçiydi memleket memleket diye becayişle uğraştı olmadı en son tayin hakkı verilincede buraya geldik ve gelmeden önce korkularımı konuştum zaten gelmek istemediğimi biliyordu babası çok muhafazakar herşeye karışan biri teminat verdi gerçekten karıştırmıyor her şey daha iyi olacak mutlu olucaz dedi ama ben zaten orda çok mutluydum eşimleydim herşeyi beraber yapıyorduk meğer onun bu durum hoşuna gitmiyormuş ona işkenceymiş.. buraya gelincede beni annesiglie yakın yerde oturttu kendi işten çıkınca geç geliyor akşam yedi sekiz dokuz telefonlarımı açmıyor arayınca rahatsız oluyor akvaryum sevdası başladı arkadaşlarıyla takılıyor bunları söyleyincede ben suçlu oluyorum ben sorunla mutlu oluyormuşum sorun benim hobimmiş...bende artık oğlumuzla ilgili şeyler dışında konuşmuyorum o sororsa evet ya da hayır diyorum yüzüne bakmıyorum kendisi konuşmaya çalışıyor ama bu sefer gerçekten anlayana kadar bu tavrım sürecek çünkü daha önce defalarca yaşadık değişmedi

ALS canım yenı yasınız kutlu osun ,fatma zehranın sansı bahtı acık olsun nıce nıce yıllaraaa sekerımmm...

SAKKUCUK onerını beyendım ben,ayrı bı topıkmı acılacak yoksa bu sayfayamı paylasalım?

cok üzüldüm canım yaşadıklarına, doğumdan sonra daha doğrusu çocuk olunca tavırları cok değişiyor erkeklerin ınsallah her sey düzelir

canım yaaa Allah kolaylık versin,yakınlarımdan buna benzer ilişkiler yaşayanlar oldu,bir öyle bir böyle devam eden,ya da etmeyenler var,dışardan ne kadar sağlıklı bir yorum yapabilirim bilemiyorum...en doğrusu sen eşin gitmese bile bir evlilik danışmanı ya da uzmanından fikir al,tüm ayrıntılarıyla anlatınca o daha doğru yönlendirecektir,istersen özelden de görüşebiliriz...

canım hiç düşünmedim onu,nasıl derseniz öyle olsun ya da hiç başka sayfalara kaymadan bizbize burdan devam edelim isterseniz

Günaydın hanımlar hep olumsuz yazacak değilim ya:) oğluşum artık tek elinden tutarak yürüyor merak ettiği şeyleri buuu diye gösteriyor:) uyanır uyanmaz bopppp boppp diyor bir sürü topu var onların peşinden koşa koşa formunu koruyor:) diyorum aman oğlum futbolcu olma sakın diyorum,yapmasına izin vermediğim bir şeyi yapmadan önce yüzüme bakıyor:) dedesigil de elektrik düğmesini açıp kapattırıyorlardı emir hayır oğlum yapma dedim ikinci kez yaparken gözüme bakıyor aşkım oğlum ya:) sizinkiler neler yapıyor yeni yeni her gün bir şey yapıyorlar çabuk öğreniyorlar.

Eflalim yaşadıklarına açıkcası çok üzüldüm
İns bundan sonra hersey iyi olur

Benim oğlumda anne, baba dede mama lala cici attı kelimelerini söylüyor
Evi zaten dagitmaktan duman aldırıyor

ha şoyle sekerım guzel hberler ver bızee:)) ahh ahh neler yapmıyorlarkı...yalandan aglamalar,cıglık atmalar kı bısey oldugunu sanıyorum gercekten bakıyorum kı numaraymıs:)koltuga cıkmak ıstemeler ve basarılı olmalar:) hadı kızım op benı dıyorum dudagını yanagıma degdırıyorr arkasıındadnda guluyor..poposu acık gezmeyı oynamaya bayılıyor..yıcek bısey gorunce hammamam dıyor,kapı zılı calınca kapıya kosuyor cok heyecanlanıyor bırısı gelınce eve ozellıkle babasına..anlat anlatt bıtmezkıııı:)))

Son düzenleme:

sağol canım hamdolsun bu halimize neler var hayatta... maşaallah oğluna seninki yürüyordu değil mi?

senin miniğede maşaallah gelinime yani:) marifetliymiş,benimkide kapı çalınca uçuyor baba baba diye, bu aralar çoraplarına iyice taktı sürekli çıkarıyor birde benimkini çıkarmaya çalışıyor bende kızıyorum başkasına da yapmak istiyor ıyy,bizimkide altı açılınca firari:)

evet cnm yürüyor, bay bay yapıyor, öpücük veriyor, iki eliyle gözlerini kapatıp açıyor, gözlerin nerde diyince gözlerini açıp kapatıyor, cici diyince elleriyle okşuyor:)

ayaklara karsı cok ılgılıler bızımkıde ole cok hsuna gıdıyor bız parmaklrımızı hareket ettırınce gulmey baslıyor kıkırrr..
bızım kız kendı kendıne adımlar atıyor duruyor tekrarr atıyor sontraa pat yree dusuyor tm anlamıyla nezaman yururr acabaa?

ne güzel seni böyle motive olmuş görmek,maşaallah canım kuzuna

evet cnm yürüyor, bay bay yapıyor, öpücük veriyor, iki eliyle gözlerini kapatıp açıyor, gözlerin nerde diyince gözlerini açıp kapatıyor, cici diyince elleriyle okşuyor:)

kızlar kuzucuklarınıza maşaallah,benim paşam da sizinkiler gibi ayaklarına takmış durumda,zil çalınca doğru kapıya fırlıyor,gel gel,alkış,bay bay,cici cici yapıyor,istediğimiz bir nesneyi uzatıp veriyor,bazen kendi yediği bir meyveyi mammam diye ağzıma sokmaya çalışıyor,altını her açmamda artık ciiiij ciiiiij gibi şeyler söylüyor,su,mama diyor,ağzını sil deyince tüm mendili yüzünde dolaştırıyor,ellerimizi yıkayalım -bıcı bıcı deyince sevinç çığlıkları atıyor ,evdeki herkesi ismiyle söyleyince tanıyor,tavşan -civciv deyince bir battaniyesi var direkt onu alıp parmağıyla işaret ederek hayvanları gösteriyor,zaten mimik hareketleriyle,bakış atmalarıyla diğer çocuklarımın maskotu gibi oldu:)

se;am akadslar gunlerdir moralim cok bozuk.trisomy 18 testim pozitif cikti.riskimm cok yuksek.oyuzden yarin sabah amniyosentez olucam.bebegim icin dua edin ltfen.

se;am akadslar gunlerdir moralim cok bozuk.trisomy 18 testim pozitif cikti.riskimm cok yuksek.oyuzden yarin sabah amniyosentez olucam.bebegim icin dua edin ltfen.

allah sanada bebeğinede yardım etsin allahın izni peygamber efendimizin yardımı ile inşallah bunuda atlatırsınız bide benimde bi oğlun var 17 aylık 06.10.2010 da doğdu sende inşallah kucağına alır onun muhteşem kokusunu içine çekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…