- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #56.061
evet cnm yürüyor, bay bay yapıyor, öpücük veriyor, iki eliyle gözlerini kapatıp açıyor, gözlerin nerde diyince gözlerini açıp kapatıyor, cici diyince elleriyle okşuyor:)
ayaklara karsı cok ılgılıler bızımkıde ole cok hsuna gıdıyor bız parmaklrımızı hareket ettırınce gulmey baslıyor kıkırrr..
bızım kız kendı kendıne adımlar atıyor duruyor tekrarr atıyor sontraa pat yree dusuyor tm anlamıyla nezaman yururr acabaa?
ne güzel seni böyle motive olmuş görmek,maşaallah canım kuzuna
kızlar kuzucuklarınıza maşaallah,benim paşam da sizinkiler gibi ayaklarına takmış durumda,zil çalınca doğru kapıya fırlıyor,gel gel,alkış,bay bay,cici cici yapıyor,istediğimiz bir nesneyi uzatıp veriyor,bazen kendi yediği bir meyveyi mammam diye ağzıma sokmaya çalışıyor,altını her açmamda artık ciiiij ciiiiij gibi şeyler söylüyor,su,mama diyor,ağzını sil deyince tüm mendili yüzünde dolaştırıyor,ellerimizi yıkayalım -bıcı bıcı deyince sevinç çığlıkları atıyor ,evdeki herkesi ismiyle söyleyince tanıyor,tavşan -civciv deyince bir battaniyesi var direkt onu alıp parmağıyla işaret ederek hayvanları gösteriyor,zaten mimik hareketleriyle,bakış atmalarıyla diğer çocuklarımın maskotu gibi oldu:)
se;am akadslar gunlerdir moralim cok bozuk.trisomy 18 testim pozitif cikti.riskimm cok yuksek.oyuzden yarin sabah amniyosentez olucam.bebegim icin dua edin ltfen.
se;am akadslar gunlerdir moralim cok bozuk.trisomy 18 testim pozitif cikti.riskimm cok yuksek.oyuzden yarin sabah amniyosentez olucam.bebegim icin dua edin ltfen.
canım inan sırf moral olsun diye yazmıyorum ama bu durumu yaşayıp sonuçları temiz çıkan birçok arkadaşım oldu,sen stresten elinden geldiğince uzak dur,Allah bebeğine sağlıkla kavuşmanı nasip etsin,dualarımız seninle
Bugün canım kızım Fatıma Zehra' mın doğum günü. Biz kısaca Zehra diye çağırıyoruz
Geçen sene bugün hayatımın en güzel, en mutlu günüydü. Hala düşününce gözlerim dolar.
Biz 6 sene kızımızı bekledik Allah'ım isteyen, bu uğurda uğraş veren herkese nasip eylesin. Cümlemizin çocuklarımızı bizlere bağışlasın
Bugün çok güzel bir gün geçirdik babamız bizi kahvaltıya götürdü oradan aile dostumuzun bahçesine gittik çok eğlendik.
Yarında aşımız var. herkesi öpüyorum...
Selam kızlar,cumartesi günü beş aydan sonra bizde dışarı çıktık tek bir avm ye gittik ordan kayınvaldemgile bir saatde olsa güzeldi dışarı çıkmak ama pazar günü yine eşimle gerildik hem de çok fena artık iyice koptuk ve tamir olmuyor bir türlü anlaşamıyoruz o beni anlamıyor ben onu neyse benim üzüldüğüm onun yüzünden onun bana yaşattıkları yüzünden hamileliğimi gergin geçirdim ve oğlum dünyaya geldikten sonra iyi bir anne olamadım ben onu asla haketmedim benim meleğim Rabbimin bir lütfu ama ben layık değilim babası yüzünden ona tahammülüm azaldı ama artık yeter bir yılı geri getiremem ama asla hiç kimse hiçbir şey için oğlumu üzmüycem kimse buna değmez biliyorum yaşadıklarım hafızasında bir yerlere kaydoluyor anlamaz diyenler saçmalıyor tabi ki ....neyse çok doluyum da boğazım ağrıyor sıkıntıdan
Eflalim yaşadıklarına açıkcası çok üzüldüm
İns bundan sonra hersey iyi olur
Benim oğlumda anne, baba dede mama lala cici attı kelimelerini söylüyor
Evi zaten dagitmaktan duman aldırıyor
ha şoyle sekerım guzel hberler ver bızee:)) ahh ahh neler yapmıyorlarkı...yalandan aglamalar,cıglık atmalar kı bısey oldugunu sanıyorum gercekten bakıyorum kı numaraymıs:)koltuga cıkmak ıstemeler ve basarılı olmalar:) hadı kızım op benı dıyorum dudagını yanagıma degdırıyorr arkasıındadnda guluyor..poposu acık gezmeyı oynamaya bayılıyor..yıcek bısey gorunce hammamam dıyor,kapı zılı calınca kapıya kosuyor cok heyecanlanıyor bırısı gelınce eve ozellıkle babasına..anlat anlatt bıtmezkıııı:)))
ne güzel seni böyle motive olmuş görmek,maşaallah canım kuzuna
kızlar kuzucuklarınıza maşaallah,benim paşam da sizinkiler gibi ayaklarına takmış durumda,zil çalınca doğru kapıya fırlıyor,gel gel,alkış,bay bay,cici cici yapıyor,istediğimiz bir nesneyi uzatıp veriyor,bazen kendi yediği bir meyveyi mammam diye ağzıma sokmaya çalışıyor,altını her açmamda artık ciiiij ciiiiij gibi şeyler söylüyor,su,mama diyor,ağzını sil deyince tüm mendili yüzünde dolaştırıyor,ellerimizi yıkayalım -bıcı bıcı deyince sevinç çığlıkları atıyor ,evdeki herkesi ismiyle söyleyince tanıyor,tavşan -civciv deyince bir battaniyesi var direkt onu alıp parmağıyla işaret ederek hayvanları gösteriyor,zaten mimik hareketleriyle,bakış atmalarıyla diğer çocuklarımın maskotu gibi oldu:)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bi şey soracağım
ben sezeryanla doğum yaptım annem evde küçük torunu oldugu için
kayınvalidem küçük çocukları oldugu için gelemediler
ilk birkaç gün yardımla yattım kalktım bebeğimi kucagıma verdiler ben alamıyordum
ananem geldi sağolsun yardımcı oldu öellikle gece uyumadıgında gazını çıkarma konusunda
onun dışında hareket etmem gerek diye kendimi zorlamadan yemeği de yaptım kahvaltıyı da hazırladım
ananemin bana en büyük yardımı gece emzirip gazını çıkaramayıp bitkin düştüğümde görevi devralıp bana sen uyu demesiydi
bugün 8. gün ananem yarın gidecek
ne dersiniz kızlar başedebilir miyim bebeğime tek başıma bakabilir miyim
bi de anneme göre lohusa yalnız kalmamalı
eşim 8 de gidip 5te geliyor
kızlar bi şey soracağım
ilk birkaç gün yardımla yattım kalktım bebeğimi kucagıma verdiler ben alamıyordum
ananem geldi sağolsun yardımcı oldu öellikle gece uyumadıgında gazını çıkarma konusunda
onun dışında hareket etmem gerek diye kendimi zorlamadan yemeği de yaptım kahvaltıyı da hazırladım
ananemin bana en büyük yardımı gece emzirip gazını çıkaramayıp bitkin düştüğümde görevi devralıp bana sen uyu demesiydi
doğduğu günün ertesi gününde yaptılar yani geçen sene 8inde doğmuştu bu sene 9 unda aşımızı oldukannane babanne derken tatildeydik biz doğum günümüz yaklaştı
1 yaş aşısı ne zaman olcak kızlar yaşını tam doldurunca mı yada önce ?
erenhava nerelerde yok galiba epeydir?
öpüyorum bebişleri
cnm bnm annemde 4.günü gitmşti sezaryenin.kızlar bi şey soracağım
her çocuk bir olmaz cnm.kızlar alttan iki dişimiz vardı şimdi onun yanlarında olan dişlerde çıkıyor
birde benim kız çok tembel yürümek ne kelime ayakta bile duramıyor sadece poposu üzerinde biraz gidiyor ayaktayken iki saniyede tutmasam düşecek benimki en geri kaldı galiba :)