2011 Nisan Anneleri

evet cnm yürüyor, bay bay yapıyor, öpücük veriyor, iki eliyle gözlerini kapatıp açıyor, gözlerin nerde diyince gözlerini açıp kapatıyor, cici diyince elleriyle okşuyor:)

oo senin paşada marifet çok:) bay bay bizimkide yapıyor yapmıyor diye kaç gün uğraşmıştım:) dünde öpmeyi öğrettim hadi anneyi öp diyoum gülerek öpüyor,bizimkinin cicisi sert biraz babası ilk ciciyi öğretmişti zaten yüzümüzü seviyordu şimdi şap şap vurarak cici yapıyor ayarı tutturamıyor:) ıstırıyor tabi dişleri bileyliyor,mama diyordu zaten,mutfakta çekmeceleri çok açıyordu bende artık alt çekmeyi açmasına izin verdim onun çekmecesi oldu plastik kaşıklar falan var kullanmadığım onlarla oynuyor geçen gün çorabını çıkarıp oraya koyup çekmeceyide kapattı:) gözlerimi kırpınca o da kırpıyor çirkin ol deyince burnunu kırıştırıyor...

bilemiyorumki canım benimki koltuklardan tutunup gezineli çok oldu hala yürümedi üç gündür tek elinden tutup yürümek istiyor ama benimki çok heyecanlanıyor ondan heralde sakin olamıyor, dönmesi emeklemesi çok erken olmuştu ama yürümesi kaldı

bak sen maskota şimdikiler üniversiteden mezun olup doğuyorlar:))) maşaallah marifeti çok

se;am akadslar gunlerdir moralim cok bozuk.trisomy 18 testim pozitif cikti.riskimm cok yuksek.oyuzden yarin sabah amniyosentez olucam.bebegim icin dua edin ltfen.

canım Allah bebeğinizi sağlıklı hayırlı bir şekilde size bağışlasın sizi mutlu etsin

se;am akadslar gunlerdir moralim cok bozuk.trisomy 18 testim pozitif cikti.riskimm cok yuksek.oyuzden yarin sabah amniyosentez olucam.bebegim icin dua edin ltfen.

canım inan sırf moral olsun diye yazmıyorum ama bu durumu yaşayıp sonuçları temiz çıkan birçok arkadaşım oldu,sen stresten elinden geldiğince uzak dur,Allah bebeğine sağlıkla kavuşmanı nasip etsin,dualarımız seninle

insallh dedigin gibi olur cnm.ama benim riskim 1-11 cok yuksek yani.

hayırlı ömürler olsun

doğumdan sonra en hassas dönemde yaşananlar unutulmuyo haklısın canım bebeğin biraz daha büyüsün giderek herşey yoluna girecektir

o kadar çok kişi bu stresle yaşıyo ki canım ama çogunda sorun çıkmıyo inşallah iyi olur canım

annane babanne derken tatildeydik biz doğum günümüz yaklaştı
1 yaş aşısı ne zaman olcak kızlar yaşını tam doldurunca mı yada önce ?
erenhava nerelerde yok galiba epeydir?
öpüyorum bebişleri

Eflalim yaşadıklarına açıkcası çok üzüldüm
İns bundan sonra hersey iyi olur

Benim oğlumda anne, baba dede mama lala cici attı kelimelerini söylüyor
Evi zaten dagitmaktan duman aldırıyor

evleri dağıtma konusunda uzmanlar benim gibi salonda yaşayan biri için yaşam daha zor sürekli peşinden topluyorum

acayip numaracılar cidden...

senin oğluşun çok şanslı abi ve ablası var canım benim oğlum misafir gelince ne kadar çok seviniyo kalabalığı çok seviyo...

kızlar bi şey soracağım
ben sezeryanla doğum yaptım annem evde küçük torunu oldugu için
kayınvalidem küçük çocukları oldugu için gelemediler
ilk birkaç gün yardımla yattım kalktım bebeğimi kucagıma verdiler ben alamıyordum
ananem geldi sağolsun yardımcı oldu öellikle gece uyumadıgında gazını çıkarma konusunda
onun dışında hareket etmem gerek diye kendimi zorlamadan yemeği de yaptım kahvaltıyı da hazırladım
ananemin bana en büyük yardımı gece emzirip gazını çıkaramayıp bitkin düştüğümde görevi devralıp bana sen uyu demesiydi
bugün 8. gün ananem yarın gidecek
ne dersiniz kızlar başedebilir miyim bebeğime tek başıma bakabilir miyim
bi de anneme göre lohusa yalnız kalmamalı
eşim 8 de gidip 5te geliyor

hayırlı olsun canım,bebeğini güzel günlerde büyüt,Allah hep güzel günlerini göstersin,yanında gerçek anlamda sana yardımcı olacak birinin olması tabii avantaj,ama yokasa da emin ol üstesinden gelirsin,sadece ev işi,temizlik...vs. yi problem yapma,elinden geldiğince zamanını dinlenerek,güzel beslenerek ve sadece bebeğininin ihtiyaçlarını gidererek geçirirsen gerisi zaten gelir,benim ilk bebeğimde her iki tarafın da anne babası gelmişti,ama çok kalmadılar,3-5 gün sonra gittiler,bırak gece uyumadığımda biraz da biz ilgilenelim demeyi hem de maalesef misafir gibi gelip gittiler,o dönem üniversite öğrencisiydim ve bakmak için babaannem yanıma gelmişti ,bebeğim 15 günlükken okula geri dönmüştüm,diğerlerinde de aynı 3-5 günlüğüne geldiler ve yine yalnız kaldım,Allah o gücü veriyor canım merak etme,yıkarken bile hiç tedirginlik yaşamadım,için rahat olsun o senin kuzun ve dilinden sadece sen anlarsın,çok da güzel bakarsın:)))ayrıca eşim 8-17 arası dışında gece nöbetlerine de kalıyordu(

Kızlar giremedim çok yoğun geçti kahvaltı günüm, doğum günümüz temizliğimiz filan anca girdim ama çok güzel oldu
ne yaptıysam ekleyemedim resim inş müsait olduğum zaman ekleyeceğim

ben de sezeryanla doğum yaptım 16 günlükken yalnız kaldım Allah kolaylık veriyor başedersin tabii annelerin Allahın izniyle yapamayacağı bir şey yok

annane babanne derken tatildeydik biz doğum günümüz yaklaştı
1 yaş aşısı ne zaman olcak kızlar yaşını tam doldurunca mı yada önce ?
erenhava nerelerde yok galiba epeydir?
öpüyorum bebişleri
doğduğu günün ertesi gününde yaptılar yani geçen sene 8inde doğmuştu bu sene 9 unda aşımızı olduk

Son düzenleme:
kızlar alttan iki dişimiz vardı şimdi onun yanlarında olan dişlerde çıkıyor
birde benim kız çok tembel yürümek ne kelime ayakta bile duramıyor sadece poposu üzerinde biraz gidiyor ayaktayken iki saniyede tutmasam düşecek benimki en geri kaldı galiba :)

cnm bnm annemde 4.günü gitmşti sezaryenin.
tek başıma kalmıştım
merak etme iş başa düşünce yapılıyo herşey

her çocuk bir olmaz cnm.
allah ne zaman izin verirse o zaman yürür

selam kızlar benım bebegımde cok sukur bır yasına gırdı.13 nısanda dogumgunuydu fakat ogun asıları yapıldıgı ıcın yapamadık.zaman nasılda cabuk gectı.aramızda hamleler varmıs kımler hamıle kızlar bıde benım kızımın dıslerı cıktı oyuzden emzıremıyorum cok kotu ısırıyor.sız nasıl emzırıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…