canım dört sene gurbetdeydim çok rahattım şimdi çok huzursuz ve mutsuzum 6 aydır memleketteyim keşke geri dönebilsem
doğum gününe bende ne yapacağımı şaşırdım çok güzel olsun istiyorum da eşim her şeyin kararında olmasından yana ona göre böyle şeyler abartı,ayak izlerini nasıl alıyorsun bende yaparım güzel fikir.
birkaç kere yaptı tepki verince devam ediyorlar tepki vermemeye çalış zor ama:) sütün azlığını düşünme canım damla damla da gitse kar ben çok takıyordum ama artık yeter emdiği kadar kendimi kasmayı bırakınca o da emmeye başladı zaten takviye yapıyoruz doymadığını belli ediyorlar,yani süt gelmediği için ısırmaz hem sağdığında ne kadar süt geliyorsa bebek onun iki katını emiyormuş
canım biz kış boyunca dışarda kalmadık ama öncesinde yani kış girmeden önce biberona mama yapıyordum daha öncesinde sütümü sağıp koyuyordum sende öyle yap ya da kavanoz mamalarından al organikleri var korkma hazır diye bebe bisküviside hazır ama veriliyor yani bebek yoğurdu alabilirsin yanına meyve püreleri ya da termos biberona sevdiği bir çorbayı koyabilirsin dışarda yiyeceksen onu yedirirsin yediklerinizden de ekmek et verirsin ağzına
ay ne güzel ilk pikniğiniz hayırlı olsun:) canım gaz sancısıda ani ağlama yapar
canım nasıl bir şey?
canım ben altı aylıkken çok uğraştım bir hafta her gün denedim döktüm mamayı asla almadı gece bile almadı uykuda anne memesi dokusunda biberon ucu aldım yok benimki damaklı ucu aldı aslında öncesinde sütümü sağıp biberonla veriyordum ama mamayı almamıştı sende uğraş bir hafta on gün dene kolay olmuyor ama sonunda oluyor sabır lazım
canım geçmiş olsun benimki de vermişti tekrar aldı
canım o zaman park beşik al büyüklerinden çok geniş ama sallama özelliği karyola gibi olmuyor ben hiç kullanamadım ayağımda salladım sonra çingene beşik yaptırdık şimdi onuda arada kullanıyorum onda uyutup beşiğine alıyorum o yüzden sallanan büyüyen beşik alıcam ben
karyolası pahalı zaten halıda uygundur heralde bakmadım açıkcası antibakteriyel olsun diyorsan royalde var
ay çok güzel markası ne canım birde fiyatı ayıp olmazsa,güle güle kullansın