kızlaar canım yine çok sıkkın,olacağı mı vardı yoksa nazar mı siz karar verin:2 gün önce akşam eşimle birlikte arkadaşlarına gittik,samimi olduğumuz bir aile daha vardı,o ailenin 12,5 aylık kızları var ve inanılmaz bir kıyaslamaya girdi orada,hatta'' oleeey bizim 4 dişimiz var bir konuda önde gidiyoruz'' bile dedi,ev sahibi sürekli bu tosuncuk yaa annesi ne yediriyosun sen buna falan diye çok ilgi gösterdi ve kucağından indirmedi bizim minnoşu sağolsun,biz kalktık ve diğer bebişin babası da dışarıda sigara içmek için bizimle aşağı indi,asansörde ''yaaa bu gece eşime uyku yok sizin kini de böyle gördü şimdi çok kafaya takacak,napıcaz bilmiyorum ama çok üstüne düşüyor ,kilo aldırmak için uğraşıyor ama çocuk böyle olacak demek ki anlatamıyorum'' dedi,eşimle ben de''bebeğiniz gayet sağlıklı maşaalah ,her bebek aynı olmaz,bakın ben de 2 numaraya çok uğraştım ama almayınca almıyorlar,söyleyin hiç kafasına takmasın'' dedim,hooop eve geldik,gece kuzuşumda bir ateş sabaha kadar uyumadı,bugün de tüm gün ateşini düşüremedim,ve her yediğini kusuyor,çenesi hiç durmuyor,sürekli mızırdanıp ağlıyor,umarım kısa sürer