- 24 Haziran 2011
- 325
- 0
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #55.741
öyle her işi en iyi bilenler çoktur malesef,maşallah kuzunuza,Allah sağlık versin takmayınYa inanin biraz rahatladim saolun benimki yatarken oturabillio kendi tutunup kalkmio ama kaldirdiimda artik 1/2adim siralio dr daydik dun sorun yokk dedi her bebek farkli vs annelere dr lazim kiyasladiklari icin dedi aslinda benim moralimi boxan bizim bi tanidik var benden4gun sonra dogm yapti oglu maasallah cok hareketli grlip gdip ay yazik seninki ne kadar akiilli ay bu niye hala emeklemio nniye kalkamio falan dio snir oljuorum buarada 12 kg 79cm olmusuz
öncelikle refloru mutlaka tavsiye ediyorum,bol su,patates ve pirinç ağırlıklı çorba,yoğurt ve havuç suyu,bisküvi yağlı olduğu için bırakılması tavsiye ediliyor,geçmiş olsun canımkızlar bebeğiniz isal ken nsıl beslıyorsunuz?
10. ay bitimini sormuştum canım yani 2-3 hafta öncesini...evet zannederim benim kilodan böyle her bebek farklı oluyor tabii
sakkucuk 10. ay kilosu 10.200 dü
canım ben de onun tabağına,kraker,bisküvi,bazen küçük doğranmış muz,haşlanmış makarna koyuyorum,dediğin gibi üstü berbat oluyor,yiyecekler saniyade tabağın dışına çıkıyor zaten,ama alışsın diye koyuyorumkızlar zaman zaman kızıma yemek yedirmekte çok zorlanıyorum nasıl alışacaklar bunlar yemeğe ara sıra ben verince yemiyor ağzını kitliyor resmen illa kendi yiyecek eliyle o da az oluyor tabii . tabağa da koyamıyorum tabağı almak istiyor döküyor mama sandalyesinin önünü güzelce siliyorum oraya koyuyorum biraz biraz alıyor ağzına atıyor bu arada her yeri batırıyoruz yerken :)
bir de küçük bir ekmek kabuğu veriyorum eline doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama çok severek yiyor