- 20 Nisan 2010
- 2.910
- 3
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #55.461
kızlar ben ist beylikdüzü' ndeyim çok güzel kar yağıyor sabahtan beri camın kenarında oturmuşuz bıdığımla kar seyrediyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben ist beylikdüzü' ndeyim çok güzel kar yağıyor sabahtan beri camın kenarında oturmuşuz bıdığımla kar seyrediyoruz
ohhh neguzelllll ... Bızde başakşehirdeyizzz butun sıte dısarda bız ıcerde onları ızlıyoruzz...
Kızlar ev islerıne nasıl yetısebılıyrsunuz.ben cok yetısemıyorum.uyurken cıt sesıne uyanıyor dıye bısey yapamıyorum.uyanıkken yurutecıne koyuyorum 20 dakkada ne yapabıldıysemm artık..
Kızlar ev islerıne nasıl yetısebılıyrsunuz.ben cok yetısemıyorum.uyurken cıt sesıne uyanıyor dıye bısey yapamıyorum.uyanıkken yurutecıne koyuyorum 20 dakkada ne yapabıldıysemm artık..
canım bu aylarda anneye bağlılık ve yalnız kalmama isteği artıyormuş,anneleri yanlarındayken kendilerini güvende hissediyorlarmış,bizde de aynı durum varkızlar bugünlerde odadan dışarı çıkamıyorum arkamdan ağlıyor anneme gitmiştim 3 günlüğüne kardeşim de geldi tatil diye orada biraz kalabalık olduk o kadar kişiye mi alıştı ne bir de dişleri çıkıyor onun huysuzluğu mu var bilmiyorum hiç bir iş yapamaz oldum
ooooh sefanız olsun,bizim buraya 1 kez yağdı geçti,ben de karı çok severim ama buraya 40 yıldır ilk kez böyle yağdığını söylüyorlar,o da benim şansıma ama alışık olduğum gibi değil sadece 1 gün ve az yağdıkızlar ben ist beylikdüzü' ndeyim çok güzel kar yağıyor sabahtan beri camın kenarında oturmuşuz bıdığımla kar seyrediyoruz
ev işi mi o da ne?:))))bu bebişimde acayip ev işlerinde tembel oldum ,gündüz sadece onunla ilgileniyorum diyebilirim,sadece uyanıkken süpürgeyi sevdiği için rahatlıkla süpürebiliyorum,yemeği akşamüstü diğer çocuklar okuldan gelince yapıyorum,yer silme toz alma,banyo,wc temizliği geceye kalıyor,çocuklar uyuyunca onları da tamamlıyorum,makinede bulaşık varsa yerine kaldır,çamaşır as ..vs sabaha düzenli bir şekilde günaydın diyoruz yani,ama cam, kapı,halı buzdolabı temizliği için ciddi zaman gerekiyor onu da haftalık gelen yardımcım hallediyor,bir de kızlar ben ev işi yapmayı unutmuşum resmen,yıllardır süpürge bile açmamıştım,düzenli evde yardımcım vardı,hem de çocuklarla ilgileniyordu,hoş benimkiler büyüktü ama okula giderken falan iyi oluyordu,şimdi hiçbirşeyi rayına oturtamamışımgibi geliyor,bazen yetemediğimi düşünüyorum tekrar işe başlamayı dörtgözle bekliyorum ama oğluşum elimi kolumu bağlıyor,biraz daha zamana ihtiyacımız varKızlar ev islerıne nasıl yetısebılıyrsunuz.ben cok yetısemıyorum.uyurken cıt sesıne uyanıyor dıye bısey yapamıyorum.uyanıkken yurutecıne koyuyorum 20 dakkada ne yapabıldıysemm artık..
bn burdayım cnm
kızlarrr havalar buz gibi
kaç gündür yawrumu yıkamıyordum
bugün yıkadımm inş. hastacık olmazzz.
burda dize kadar kar var.
çok yağdı buraya yaaa felaket yaneee
nıye kımse yok bu soguk havada nerdesınızz kızlar yaaaa..
bn burdayım cnm
kızlarrr havalar buz gibi
kaç gündür yawrumu yıkamıyordum
bugün yıkadımm inş. hastacık olmazzz.
burda dize kadar kar var.
çok yağdı buraya yaaa felaket yaneee
canım ben de burdayım ama malum yarıyıl tatili ve benim diğer kuzucuklar da evde,geç yatıyorlar öğlene kadar uyuyorlar ,onlar kalkarken biz de küçük minnoşla öğlen uykusuna yatıyor oluyoruz,kalkınca da istekleri bitmiyor malum...normalde de ben akşamları ve geceleri ancak bilgisayar başına geçebiliyorum,kızlar yazmışken bizim 1 haftadır gece uykuya yatış saati problem oluyor,normalde 8 en geç 8.30 gibi gece uykusuna dalardı ,sık uyanırdı ilk saatlerde ama bir şekilde pışpışlayınca geri uyuyordu,şimdi aynı saatte uyutuyorum ama yarım saat sonra gözler faltaşı gibi tekrar uyutamıyorum 2-3 saat ayakta kalıyor ve tekrar uykuya dalması gece 11-12 yi buluyor,sonra yine sık uyanıyor sabaha kadar,kalkış saati aynı 7-7:30 civarı ama bunu yaptığından beri biraz 9 a kaydı kalkışı,gündüz de artık 2 kez yatıyor,bazen yarım saat bazen 1 saat...anlamadım yine noluyor
saat kayması dışında aynı benim oğlanı anlatmışsın oda 8-830 gibi uyur sonra sık sık uyanıyo artık çok yoruluyorum emiyo ama bence o kadar sık emiyo ki sütde yok illa tekrar kucakta uyuyacak bide sanırım çok büyük hata yaptım ben beraber yatıyorum oğlumla çok hareketli olduğu için uykusunda bile dört tur atıyoruz bide sanırım uyur gezer uykusunda emekliyo konuşuyo duvara tırmanmaya çalışıyo anlamadım gitti bende topladım o yüzden beşiği çünkü ondanda çıkıyodu.sizlerin nasıl uykusu bebeklerin hareket durumu emme durumu
canım ben de burdayım ama malum yarıyıl tatili ve benim diğer kuzucuklar da evde,geç yatıyorlar öğlene kadar uyuyorlar ,onlar kalkarken biz de küçük minnoşla öğlen uykusuna yatıyor oluyoruz,kalkınca da istekleri bitmiyor malum...normalde de ben akşamları ve geceleri ancak bilgisayar başına geçebiliyorum,kızlar yazmışken bizim 1 haftadır gece uykuya yatış saati problem oluyor,normalde 8 en geç 8.30 gibi gece uykusuna dalardı ,sık uyanırdı ilk saatlerde ama bir şekilde pışpışlayınca geri uyuyordu,şimdi aynı saatte uyutuyorum ama yarım saat sonra gözler faltaşı gibi tekrar uyutamıyorum 2-3 saat ayakta kalıyor ve tekrar uykuya dalması gece 11-12 yi buluyor,sonra yine sık uyanıyor sabaha kadar,kalkış saati aynı 7-7:30 civarı ama bunu yaptığından beri biraz 9 a kaydı kalkışı,gündüz de artık 2 kez yatıyor,bazen yarım saat bazen 1 saat...anlamadım yine noluyor
saat kayması dışında aynı benim oğlanı anlatmışsın oda 8-830 gibi uyur sonra sık sık uyanıyo artık çok yoruluyorum emiyo ama bence o kadar sık emiyo ki sütde yok illa tekrar kucakta uyuyacak bide sanırım çok büyük hata yaptım ben beraber yatıyorum oğlumla çok hareketli olduğu için uykusunda bile dört tur atıyoruz bide sanırım uyur gezer uykusunda emekliyo konuşuyo duvara tırmanmaya çalışıyo anlamadım gitti bende topladım o yüzden beşiği çünkü ondanda çıkıyodu.sizlerin nasıl uykusu bebeklerin hareket durumu emme durumu
bende beraber yatıyorum kızımla..benım kızda gece cok hareketlı sureklı donuo bıseyler mırıldanıo.gece ıllkı uykuda yuzumee elleyecek ıkı elı yanaklarımda.
canım ben de burdayım ama malum yarıyıl tatili ve benim diğer kuzucuklar da evde,geç yatıyorlar öğlene kadar uyuyorlar ,onlar kalkarken biz de küçük minnoşla öğlen uykusuna yatıyor oluyoruz,kalkınca da istekleri bitmiyor malum...normalde de ben akşamları ve geceleri ancak bilgisayar başına geçebiliyorum,kızlar yazmışken bizim 1 haftadır gece uykuya yatış saati problem oluyor,normalde 8 en geç 8.30 gibi gece uykusuna dalardı ,sık uyanırdı ilk saatlerde ama bir şekilde pışpışlayınca geri uyuyordu,şimdi aynı saatte uyutuyorum ama yarım saat sonra gözler faltaşı gibi tekrar uyutamıyorum 2-3 saat ayakta kalıyor ve tekrar uykuya dalması gece 11-12 yi buluyor,sonra yine sık uyanıyor sabaha kadar,kalkış saati aynı 7-7:30 civarı ama bunu yaptığından beri biraz 9 a kaydı kalkışı,gündüz de artık 2 kez yatıyor,bazen yarım saat bazen 1 saat...anlamadım yine noluyor?