2011 Nisan Anneleri

bu saate ne güzel oldu msn ya da face den yazışıyor gibi hemen cevabı görmek ya da cevep yazmak çok güzel oldu

kızlar bebişlerinize ceviz kullanmaya başladınız mı?biz şu ishal problemimizi atlatalım inşaallah,tekrar beslenmemiz düzene girince başlamayı düşünüyorum,bazıları 7. ay derken bazıları yaşından sonra diyor,fikirlerinizi alabilir miyim?

bugun bende aynı şeyı duşundum ablam kahvaltısına kat dıyor

kızlar çok gzl tarıfler var bakın[/QUOTE]

CANIM BEN BU TARIFLERI ARASTIRIRKEN GORMUSTUM AMA OKADAR ILGILENMEMISTIM SIMDI SEN DIYINCE dAHADA COK ILGIMI CKTI..TSEKKURLER...

Son düzenleme:

ben başladım canım nette baktım 9.aydan sonra yazıo ama bi çay kaşığı süzgeçten toz haline getirip kahvaltısına koyuyorum alerji riski varmış bakıp yapmıosa devam edebilirsin ama aynı yumurta gibi hergün verilmio ben haftada 3 defa veriorum

slm kızlar nasıl başlasam bilemiorum ama bugünlerde çok bunaldım artık birilerine yazma ihtiyacı duydum beni en iyi sizler anlarsınız kızım hiç durmuyo ya sizinkilerde öylemi merak ediorum herşeyden çok sıkılıo sürekli değişiklik istiyo kucağıma alıorum dolaştırıorum biraz susuyo sonra gene başlıo mızmızlanmaya oturtuyorum yürüteçe koyuyorum çizgi film açıorum oyuncak veriorum herşeyde 1 en fazla 2dk sonra çığlık atıyo sürekli kucak kucağayız bu birinci kısım.
ikinci kısımda gündüzleri zorla emio acaba ek gıda aldıkları içinmi günde 2veyaz 3enfazla emmesi sizce iyimi sizinkiler nasıl?
birde 9gün sonra 7 ayı tam dolcak siz neler yediriosuınuz örnek olarak paylaşırsanız sevinirm...

bnde kahvaltıya katıorum canm ceviz 1çay kaşığı fln alerjide yapmadı çok şükür

kızlar çok gzl tarıfler var bakın

CANIM BEN BU TARIFLERI ARASTIRIRKEN GORMUSTUM AMA OKADAR ILGILENMEMISTIM SIMDI SEN DIYINCE dAHADA COK ILGIMI CKTI..TSEKKURLER...[/QUOTE]
onemlı değil canım afıyet olsun mınnosuna

bende çok bunaldım artık hergun eşimle tartışır oldum.benımkıde aynı bır sanıye yanımdan ayrılmıyor wc ye gtmek ıçın bıle kırk kere duşunuyorum nasıl gtcem dıye çıglıgı basıyor salıncakta yan yana oldugumuz halde durmuyor ılla konuşcam yada kucagıma alıcam oyuncakla ben oynarsam oynuyor.yanlız değilsın anlıcagın
gunduz en fazla bır kere uyur o da taş çatlasın yarım saat.anason ver dıyor çevremdekıler bende vermek ıstemyrm

karnı aç olunca hep meme ıstıyor 2 3 kez emmesı bıle ıyı bence.

kahvaltı,meyva puresı,yogurt,çorba çeşitleri,gece mamaları,devam sutu,anne sutu

kızlar 3 gün annemdeydim valla çok iyi geldi evde yanlız olduğum için kızımla hep ben ilgilenmek durumundayım orada dinlendim valla

ALS senin bebeğin kaç aylıktı canım?
canım benim kız 7 ay 8 günlük
evet bende duydum
ben meyve püreleri, sebze çorbaları, kaşık maması, yoğurt,devam sütü ve anne sütü veriyorum ve yemeklerden tattırıyorum

hıııım güzel tarifler,ellerine sağlık canım
hastalığını atlatalım inşallah ben de denemeyi düşünüyorum
canım allah kolaylık versin,benim ki de tam kucak adamı,2011 nisan modelleri huysuz herhalde:)sadece sabır ve bu günlerin tadını çıkar,yürümeye başlayınca istesek de kucağımızda durmayacaklar zaten,yemek konusuna gelince tam düzeni sağladık derken malesef benim paşam hastalandı,bugün ishalde 8.günümüz,ve öğleden sonra hafif öksürük de başladı,ishale bağlı inanılmaz bir pişik var,yavrum altını açarken bile kendini kasıyor,akşam hemen hemen altı açık dolaştık hava alsın diye..8 günü saymazsak:yumurtaa,labne peyniri,pekmez,cici bebe,tahıllı mama,devam sütü, anne sütü,tarhana çorbası,yoğurt,meyve,muhallebi...hepsinden yiyordu ,ben blender kullanmadım,taneli yemesi için,bundan sonra da kullanma gereği duymam inşallah,kuzucum iyileşşin yeter ki....emmesine gelince 2-3 defa gayet güzel,ek gıda alıyorlar,devam maması veriyor musun bilmiyorum ama az emdiğini düşündüğün zamanlarda yoğurla telafi edebilirsin...bizimki sebze çorbası sevmedi ve yoğurt imdadıma yeişti,kabak-patates-havuç gibi sebzeleri haşlıyorum üzerine yoğur dökünce severek yiyor ,tüm annelerimize ve sana ve bana kolay gelsin
anason kullanan varmı????
canım ben kullanmıyorum
kızlar meyve ne yedırıyosunuz?
elma,muz,(şeftaliyi çok seviyordu ama mevsimi geçti),armut,hurma,mandalinayı da bazen tadımlık veriyorum

canım mandalina ilk vediğinde sorun oldumu ben hiç cesaret edemiyorum gaz veya ekşime yapar diye

elma ya da armut ıçıne katıyorum tek vermedım bışeyde yapmadı

pişik için popolin omega tavsıye ederım

bugun elma ıle armutu pekmezlı suda haşladım ıçıne bebe bıskuvısı katıp blendrdan gecırdım çok gzl oldu kaşık mamasına benzedı kızım sevdı deneyın kızlar.attıgım lınkten aldım tarıfı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…