- 24 Haziran 2011
- 325
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.701
sağolasın canım anne olunca insan allah sabrını ve gücünü veriyor heralde. ben de açıkçası geçen ay elimle sağıyordum makineden çok başım ağrıdığı için uzun süre daraldım. elle gayet iyi oluyor vallahi hem de daha pratik:)
kızlar bebişlerinize ceviz kullanmaya başladınız mı?biz şu ishal problemimizi atlatalım inşaallah,tekrar beslenmemiz düzene girince başlamayı düşünüyorum,bazıları 7. ay derken bazıları yaşından sonra diyor,fikirlerinizi alabilir miyim?
kızlar bebişlerinize ceviz kullanmaya başladınız mı?biz şu ishal problemimizi atlatalım inşaallah,tekrar beslenmemiz düzene girince başlamayı düşünüyorum,bazıları 7. ay derken bazıları yaşından sonra diyor,fikirlerinizi alabilir miyim?
kızlar çok gzl tarıfler var bakın
slm kızlar nasıl başlasam bilemiorum ama bugünlerde çok bunaldım artık birilerine yazma ihtiyacı duydum beni en iyi sizler anlarsınız kızım hiç durmuyo ya sizinkilerde öylemi merak ediorum herşeyden çok sıkılıo sürekli değişiklik istiyo kucağıma alıorum dolaştırıorum biraz susuyo sonra gene başlıo mızmızlanmaya oturtuyorum yürüteçe koyuyorum çizgi film açıorum oyuncak veriorum herşeyde 1 en fazla 2dk sonra çığlık atıyo sürekli kucak kucağayız bu birinci kısım.
ikinci kısımda gündüzleri zorla emio acaba ek gıda aldıkları içinmi günde 2veyaz 3enfazla emmesi sizce iyimi sizinkiler nasıl?
birde 9gün sonra 7 ayı tam dolcak siz neler yediriosuınuz örnek olarak paylaşırsanız sevinirm...
anason kullanan varmı????
canım benim kız 7 ay 8 günlükALS senin bebeğin kaç aylıktı canım?
evet bende duydumcanım beim hiç panik yapma bence sütün de gitmesin ben tam bir ay her gün sağdım gündüz öldür allah almadı memeyi. kahvalıya sağdım,öğlen çorbasının içine sağdım. arada biberona sağdım bi şekilde içirdim gündüz de. evde resmen göğsüm açık gezdim:) ben sağarken karşıma geçip bakıyordu sıpa:)) ama bu 1 haftadır düzeldi çok şükür. dün tv de ender saraç vardı anne sütünün önemini anlatırken sütüm az diye düşünmeyin dedi. 1 yaşına kadar günde 1 kaşık süt bile onun için ilaç gibidir yeter o bile dedi.
ben meyve püreleri, sebze çorbaları, kaşık maması, yoğurt,devam sütü ve anne sütü veriyorum ve yemeklerden tattırıyorumslm kızlar nasıl başlasam bilemiorum ama bugünlerde çok bunaldım artık birilerine yazma ihtiyacı duydum beni en iyi sizler anlarsınız kızım hiç durmuyo ya sizinkilerde öylemi merak ediorum herşeyden çok sıkılıo sürekli değişiklik istiyo kucağıma alıorum dolaştırıorum biraz susuyo sonra gene başlıo mızmızlanmaya oturtuyorum yürüteçe koyuyorum çizgi film açıorum oyuncak veriorum herşeyde 1 en fazla 2dk sonra çığlık atıyo sürekli kucak kucağayız bu birinci kısım.
ikinci kısımda gündüzleri zorla emio acaba ek gıda aldıkları içinmi günde 2veyaz 3enfazla emmesi sizce iyimi sizinkiler nasıl?
birde 9gün sonra 7 ayı tam dolcak siz neler yediriosuınuz örnek olarak paylaşırsanız sevinirm...
kızlar meyve ne yedırıyosunuz?
elma,armut
mandalına ve muz bazen
hıııım güzel tarifler,ellerine sağlık canımhttp://www.google.com.tr/url?sa=t&r...ndT-Cw&usg=AFQjCNHIu7tD8GrKg7y2jZH1BaWKUZhqUQ
kızlar çok gzl tarıfler var bakın
hastalığını atlatalım inşallah ben de denemeyi düşünüyorumben başladım canım nette baktım 9.aydan sonra yazıo ama bi çay kaşığı süzgeçten toz haline getirip kahvaltısına koyuyorum alerji riski varmış bakıp yapmıosa devam edebilirsin ama aynı yumurta gibi hergün verilmio ben haftada 3 defa veriorum
canım allah kolaylık versin,benim ki de tam kucak adamı,2011 nisan modelleri huysuz herhalde:)sadece sabır ve bu günlerin tadını çıkar,yürümeye başlayınca istesek de kucağımızda durmayacaklar zaten,yemek konusuna gelince tam düzeni sağladık derken malesef benim paşam hastalandı,bugün ishalde 8.günümüz,ve öğleden sonra hafif öksürük de başladı,ishale bağlı inanılmaz bir pişik var,yavrum altını açarken bile kendini kasıyor,akşam hemen hemen altı açık dolaştık hava alsın diye..8 günü saymazsak:yumurtaa,labne peyniri,pekmez,cici bebe,tahıllı mama,devam sütü, anne sütü,tarhana çorbası,yoğurt,meyve,muhallebi...hepsinden yiyordu ,ben blender kullanmadım,taneli yemesi için,bundan sonra da kullanma gereği duymam inşallah,kuzucum iyileşşin yeter ki....emmesine gelince 2-3 defa gayet güzel,ek gıda alıyorlar,devam maması veriyor musun bilmiyorum ama az emdiğini düşündüğün zamanlarda yoğurla telafi edebilirsin...bizimki sebze çorbası sevmedi ve yoğurt imdadıma yeişti,kabak-patates-havuç gibi sebzeleri haşlıyorum üzerine yoğur dökünce severek yiyor ,tüm annelerimize ve sana ve bana kolay gelsinslm kızlar nasıl başlasam bilemiorum ama bugünlerde çok bunaldım artık birilerine yazma ihtiyacı duydum beni en iyi sizler anlarsınız kızım hiç durmuyo ya sizinkilerde öylemi merak ediorum herşeyden çok sıkılıo sürekli değişiklik istiyo kucağıma alıorum dolaştırıorum biraz susuyo sonra gene başlıo mızmızlanmaya oturtuyorum yürüteçe koyuyorum çizgi film açıorum oyuncak veriorum herşeyde 1 en fazla 2dk sonra çığlık atıyo sürekli kucak kucağayız bu birinci kısım.
canım ben kullanmıyorumanason kullanan varmı????
elma,muz,(şeftaliyi çok seviyordu ama mevsimi geçti),armut,hurma,mandalinayı da bazen tadımlık veriyorumkızlar meyve ne yedırıyosunuz?
canım mandalina ilk vediğinde sorun oldumu ben hiç cesaret edemiyorum gaz veya ekşime yapar diye
hıııım güzel tarifler,ellerine sağlık canım
hastalığını atlatalım inşallah ben de denemeyi düşünüyorum
canım allah kolaylık versin,benim ki de tam kucak adamı,2011 nisan modelleri huysuz herhalde:)sadece sabır ve bu günlerin tadını çıkar,yürümeye başlayınca istesek de kucağımızda durmayacaklar zaten,yemek konusuna gelince tam düzeni sağladık derken malesef benim paşam hastalandı,bugün ishalde 8.günümüz,ve öğleden sonra hafif öksürük de başladı,ishale bağlı inanılmaz bir pişik var,yavrum altını açarken bile kendini kasıyor,akşam hemen hemen altı açık dolaştık hava alsın diye..8 günü saymazsak:yumurtaa,labne peyniri,pekmez,cici bebe,tahıllı mama,devam sütü, anne sütü,tarhana çorbası,yoğurt,meyve,muhallebi...hepsinden yiyordu ,ben blender kullanmadım,taneli yemesi için,bundan sonra da kullanma gereği duymam inşallah,kuzucum iyileşşin yeter ki....emmesine gelince 2-3 defa gayet güzel,ek gıda alıyorlar,devam maması veriyor musun bilmiyorum ama az emdiğini düşündüğün zamanlarda yoğurla telafi edebilirsin...bizimki sebze çorbası sevmedi ve yoğurt imdadıma yeişti,kabak-patates-havuç gibi sebzeleri haşlıyorum üzerine yoğur dökünce severek yiyor ,tüm annelerimize ve sana ve bana kolay gelsin
canım ben kullanmıyorum
elma,muz,(şeftaliyi çok seviyordu ama mevsimi geçti),armut,hurma,mandalinayı da bazen tadımlık veriyorum
canım zaten onu kullanıyorum şimdi ama nafile bu pişik ötesi bir durum,bebişimin poposu 8 gündür hep kakanın içinde,daha ıkınırken bez elimde hazırolda bekliyorum ama nerden baksan ilk ıkınmasıyla bitimi arasında 10 dk uğraşıyor,gören ishal değil kabız sanır