2011 Nisan Anneleri

lifecity,cim bızım kızda kurban etı yemıstı bayramda :)) 1 gun sonra aynenn cıktı kakamızda:) bızımkı te bayılıo yaa:)) erken ama ben verıoum emıo genelde etiihosuna gıdıo..
zararlımıdr bılmıorum tabı..

canım bizimkide bir süre öyle idi gece yatarken sekerli seyler vermemeye calış gece mamasını tavsiye ederim karnı tok olunca uyanmıyor bizimki:21::21:

gece maması hangisini veriyosun canım ben irmikli ve meyveli aptamil aldım hiç sevmedi benimki

bnm kızmda çok sık uyanmaya başladı gunduz zaten toplasan 1,5 saat zorla anca uyuyor ne gecem var ne gunduzum halıyle gergın ve sınırlı oluyorum hala regl olamadım .kızm hep kucak ıstıyor yerde salıncakta hıç bışeyde durmuyor ılla dıp dıbe olcaz hafta sonu mama sandalyesyle yuruteç alcam bakalım bu çozucek mı ışı.
anason ver uyusun dıyorlar bende çocugu uyuştrmak ıstemıyorum drunada sordum verırsen çok verme dıyor

kolay gesin şu günler hepimize canım .artık gece hep uyanık gibi benimki neden böylelerse...iyice şımardılar:KK1:

kızlar sebze çorbasına tuz atıyor musunuz benim kızım çorba yemiyor e tabi tatsız tuzsuz ben olsam ben de yemem iki gündür kemik kaynatıp suyunu çorbaya katmaya başladım biraz tat geldi ama tuz atmayınca yine çok güzel olmuyor biraz atsak olmaz mı acaba?

bir de kızlar bazı günler d vitamini ve demir ilaçlarını vermeyi unutuyorum sizler eksiksiz veriyor musunuz?

tuz hiç katmıyorum ben
vitamin ve demiri çok arada 1 gün unuttuğum oluyo

lifecity,cim bızım kızda kurban etı yemıstı bayramda :)) 1 gun sonra aynenn cıktı kakamızda:) bızımkı te bayılıo yaa:)) erken ama ben verıoum emıo genelde etiihosuna gıdıo..
zararlımıdr bılmıorum tabı..

dr umuz 2 kere çekilmiş kıyma tavuk balık başla dedi

kızlar eti tavuğu kıymayı haşlayıp yemeklerinemi katıcaz ben tavuğu haşlayıp katıorum ama eti denemedim kemik suyuna püre yaptım yemedi kızım.

Ben dün kıymalı sebze çorbası yapmıştım güzel de yedi aslında ama 2 sn sonra hopp hepsini geri çıkardı ben de daha erken olduğuna karar verdim midesi almadı herhalde:KK43::KK43:

Kızlar geceler gündüzler kısacası günler artık kabusum oldu kızım gece saat başı ağlayarak uyanır oldu ama nasıl ağlama sonra emip uyuyor fakat 1 saat sonra tekrar aynı şeyler çok yoruldum valla niye böyle yapıyor anlamıyorum dişten değildir yaaa diş olsa kabarır çıkar artık yaniii....Bilmiyorum artık ne yapacağımı çaresizleri oynuyorum çok mutsuzum:KK43::KK43:

Ben dün kıymalı sebze çorbası yapmıştım güzel de yedi aslında ama 2 sn sonra hopp hepsini geri çıkardı ben de daha erken olduğuna karar verdim midesi almadı herhalde:KK43::KK43:

Kızlar geceler gündüzler kısacası günler artık kabusum oldu kızım gece saat başı ağlayarak uyanır oldu ama nasıl ağlama sonra emip uyuyor fakat 1 saat sonra tekrar aynı şeyler çok yoruldum valla niye böyle yapıyor anlamıyorum dişten değildir yaaa diş olsa kabarır çıkar artık yaniii....Bilmiyorum artık ne yapacağımı çaresizleri oynuyorum çok mutsuzum:KK43::KK43:[/QUOT

merhaba benim oglum da ayni soledigin sekilde alttan iki dis cikti cikmasina ama saat basi aglamalar uyanmalar bitmedi geceleri ne yapacagimi sasirdim ...

kızlar eti tavuğu kıymayı haşlayıp yemeklerinemi katıcaz ben tavuğu haşlayıp katıorum ama eti denemedim kemik suyuna püre yaptım yemedi kızım.

ben once bı suda haşlayıp kanını felan akıtıp oyle katıyorum

Kızlar geceler gündüzler kısacası günler artık kabusum oldu kızım gece saat başı ağlayarak uyanır oldu ama nasıl ağlama sonra emip uyuyor fakat 1 saat sonra tekrar aynı şeyler çok yoruldum valla niye böyle yapıyor anlamıyorum dişten değildir yaaa diş olsa kabarır çıkar artık yaniii....Bilmiyorum artık ne yapacağımı çaresizleri oynuyorum çok mutsuzum:KK43::KK43:

drumz bu ay kıymaya başla dedı .ayy o uykusuzluk benı de mahfettı meme deuyuyor beşıge koydugum an uyanıyor sersem gıbı dolaşıyorum gunlerdır

Kızlar geceler gündüzler kısacası günler artık kabusum oldu kızım gece saat başı ağlayarak uyanır oldu ama nasıl ağlama sonra emip uyuyor fakat 1 saat sonra tekrar aynı şeyler çok yoruldum valla niye böyle yapıyor anlamıyorum dişten değildir yaaa diş olsa kabarır çıkar artık yaniii....Bilmiyorum artık ne yapacağımı çaresizleri oynuyorum çok mutsuzum:KK43::KK43:[/QUOT

merhaba benim oglum da ayni soledigin sekilde alttan iki dis cikti cikmasina ama saat basi aglamalar uyanmalar bitmedi geceleri ne yapacagimi sasirdim ...

bızımde dışler çıktı ama yıne aynı

canım bizde aynı 2haftadır gece saat başı ağlayıo alıp memeye koyuyorum emmioda susuo uyuyo ama 1saat sonra tekrar bencede diş değil ama çok gaz çıkarıo sabahları ve gece belkide gaz sancısı ama bütün bebişler böyleymiş bu da bu aylarda normal heralde ama bende napıcağımı şaşırdım...

merhabalar kızlar,oğluşumun ishali tam azaldı derken dün gece arka arkaya 2 kez kanlı ishal yaptı,sabah tahlil verdik ,şükür parazit ve bakteri yok viral olabilirmiş,bugün de ishal devam ama kıvamı biraz koyulaştı,dün gecem kabus gibiydi,bugün 6. günümüz ve en kısa zamanda atlatırız inşaallah

kızlar bir sorunum daha var,bu hastalığı döneminde ara ara kusmaları olmuştu,dönem dönem kaşığı,biberonu reddettiği oluyordu ama memeyi ilk kez reddediyor,2 gündür ne gündüz ne de gece meme almıyor,uykusunda alır diye başında bekliyorum ara ara ağzına vermeye çalışıyorum ama asla ağzına almıyor ve kafasını çeviriyor,bırakmasından korkuyorum,böyle bir durum yaşayan var mı?bu geçici bir süreç mi acaba?

canım çok geçmiş olsun inşalllah kuzu artık toparlanır. bizimkinin de diş sıkıntısı hat safhada yavrumun ağzı su içinde napıcaz bilemiyorum..
meme konusuna panik yapma bence şu an hastalığından huysuzlanıyordur.bizimki 1 aydır gündz kesinlikle emmezken gece uykuda emmeye başlamışken 10 gündür gündüz memeye düştü. hatta saat 7 de ağlaya ağlaya bi başladı emmeye yarım saat emdi ve daha da uyanmadı sanırım gece uykusuna geçtik çok yoruldu tüm gün:) diyeceğim panik yapma ve istemediğinde inatlaşma bu sefer daha çok sinirlenip çok ağlıyor.

canım çok geçmiş olsun inşalllah kuzu artık toparlanır. bizimkinin de diş sıkıntısı hat safhada yavrumun ağzı su içinde napıcaz bilemiyorum..
meme konusuna panik yapma bence şu an hastalığından huysuzlanıyordur.bizimki 1 aydır gündz kesinlikle emmezken gece uykuda emmeye başlamışken 10 gündür gündüz memeye düştü. hatta saat 7 de ağlaya ağlaya bi başladı emmeye yarım saat emdi ve daha da uyanmadı sanırım gece uykusuna geçtik çok yoruldu tüm gün:) diyeceğim panik yapma ve istemediğinde inatlaşma bu sefer daha çok sinirlenip çok ağlıyor.

canım benim sağol...senin ki de gündüzleri hiç ama hiç mi almamıştı,bırakacak diye düşündüğün oldu mu?benim kendi emmesiyle gram süt girmedi ağzına 2 gündür kendim sağıp mamasına koydum,bu durum ne kadar sürdü sizde?çok sordum kusura bakma ama ne yapiiim:)

canım benim sağol...senin ki de gündüzleri hiç ama hiç mi almamıştı,bırakacak diye düşündüğün oldu mu?benim kendi emmesiyle gram süt girmedi ağzına 2 gündür kendim sağıp mamasına koydum,bu durum ne kadar sürdü sizde?çok sordum kusura bakma ama ne yapiiim:)

gecmış olsun cnm hastalıgından dolayı almıyordur alır yıne.benm kızımda bazen agzına bıle almıyuor bazende meme delısı oluyor

canım beim hiç panik yapma bence sütün de gitmesin ben tam bir ay her gün sağdım gündüz öldür allah almadı memeyi. kahvaltıya sağdım,öğlen çorbasının içine sağdım. arada biberona sağdım bi şekilde içirdim gündüz de. evde resmen göğsüm açık gezdim:) ben sağarken karşıma geçip bakıyordu sıpa:)) ama bu 1 haftadır düzeldi çok şükür. dün tv de ender saraç vardı anne sütünün önemini anlatırken sütüm az diye düşünmeyin dedi. 1 yaşına kadar günde 1 kaşık süt bile onun için ilaç gibidir yeter o bile dedi.

canım beim hiç panik yapma bence sütün de gitmesin ben tam bir ay her gün sağdım gündüz öldür allah almadı memeyi. kahvaltıya sağdım,öğlen çorbasının içine sağdım. arada biberona sağdım bi şekilde içirdim gündüz de. evde resmen göğsüm açık gezdim:) ben sağarken karşıma geçip bakıyordu sıpa:)) ama bu 1 haftadır düzeldi çok şükür. dün tv de ender saraç vardı anne sütünün önemini anlatırken sütüm az diye düşünmeyin dedi. 1 yaşına kadar günde 1 kaşık süt bile onun için ilaç gibidir yeter o bile dedi.

canım çok sağol biraz rahatladım ama benim minnoş inatlaşmada devam... gece gündüz bir damla ağzına sürmüyor dediğin gibi sağarak mamasına koyuyorum,tekrar meme almasında ümit var diyorsun değil mi?

sen panik yapma yeter.. sütün yettiği kadar vermeye çalış. ister emsin ister biberonla alsın anne sütü alsın da yeter. benim bebeğim prematüre olduğu için 1 ay küvezde kaldı 2 saatte bir sağdım biriktirip hastaneye götürdüm her gün. eve geldiğinde 1800 gr dı gücü yetmedü 2 ay da evde sağıp biberonla verdim. doktor sütün gidecek bu bebek emmez derken bir anda yapıştı memeye. sonra dediğim gibi 2 ayy önce tekrar bıraktı ağla ağla gündüz canı çıktı dedim bu kadarmış gene başladım sağmaya. ama şimdi tekrar başladık:) şaka gibi gerçekten benim oğlum parçalı bulutlu. hiç pes etme. sağ bol bol..yemeklerine kat çok ısrarcı olma iyice kafaya takıp ağlamaya başlamasın

sen panik yapma yeter.. sütün yettiği kadar vermeye çalış. ister emsin ister biberonla alsın anne sütü alsın da yeter. benim bebeğim prematüre olduğu için 1 ay küvezde kaldı 2 saatte bir sağdım biriktirip hastaneye götürdüm her gün. eve geldiğinde 1800 gr dı gücü yetmedü 2 ay da evde sağıp biberonla verdim. doktor sütün gidecek bu bebek emmez derken bir anda yapıştı memeye. sonra dediğim gibi 2 ayy önce tekrar bıraktı ağla ağla gündüz canı çıktı dedim bu kadarmış gene başladım sağmaya. ama şimdi tekrar başladık:) şaka gibi gerçekten benim oğlum parçalı bulutlu. hiç pes etme. sağ bol bol..yemeklerine kat çok ısrarcı olma iyice kafaya takıp ağlamaya başlamasın

çok rahatladım arkadaşım,tekrardan sağol,şu anda elimde makine süt sağıyorum bir taraftan,sütüm mü gitti nedir makine 1 damla çekmiyor,elimle sağınca geliyor yine...gerçi doğum yaptığımda bile makineyle(Kraft diye aldım güya)30cc anca çıkıyordu sonra elimle devam ediyordum süt geliyordu,direkt elimle sağmaya mı devam etsem?ayrıca seni tebrik ediyorum prematüre bebek bakımı oldukça zor,bu aya kadar ne güzel de büyütmüşsün annesi:)

Son düzenleme:
sağolasın canım anne olunca insan allah sabrını ve gücünü veriyor heralde. ben de açıkçası geçen ay elimle sağıyordum makineden çok başım ağrıdığı için uzun süre daraldım. elle gayet iyi oluyor vallahi hem de daha pratik:)

X